Horia Moculescu, operat de urgență! În ce stare se află marele artist după intervenție

Horia Moculescu a avut parte de momente dificile în ceea ce privește starea lui de sănătate, care l-au condus la o intervenție chirurgicală. Artistul a împărtășit detalii despre perioada recentă a vieții sale și cum se simte în prezent, la vârsta de 86 de ani.

27 iun. 2023, 13:54
Horia Moculescu, operat de urgență! În ce stare se află marele artist după intervenție
Horia Moculescu operat de urgență! În ce stare se află marele artist după intervenție

În ultima vreme, Horia Moculescu a experimentat atât momente de calm, cât și altele care au pus la încercare starea sa de sănătate. Artistul a necesitat intervenția medicilor din cauza unor probleme pe care le-a dezvăluit la Antena Stars.  Ajuns la vârsta de 86 de ani, Horia Moculescu a reușit să facă față unei situații dificile, în care nu s-ar fi așteptat să ajungă.

Citește și: Ce pensie are Horia Moculescu. Nimeni nu se aşteaptă la suma asta, după 40 de ani de activitate

Așa cum fanii lui Horia Moculescu știu, el este un om puternic și a ales să nu discute despre obstacolele pe care le întâmpina, indiferent de provocările cu care s-a confruntat până acum. De asemenea, și în această situație, Horia a ales să nu divulge detalii despre problemele sale de sănătate, dar a asigurat pe toată lumea că se simte bine.

Horia Moculescu a dezvăluit că a trecut printr-o intervenție chirurgicală care a avut un rezultat favorabil, aducându-i astfel bucurie. Artistul a afirmat că este pregătit să facă față oricărei probleme, atâta vreme cât acestea nu depășesc nivelul gâtului.

„Atât timp cât se opresc la gât și nu se duc puțin mai sus, sunt suportabile toate. Dacă se duc puțin mai sus, începi să devii o povară pentru cei din jur. Am avut o operație destul de recentă și evoluează în parametri așteptați și buni. Nu, la plămâni nu se atinge. La vârsta mea nimeni nu face intervenții chirurgicale la plămâni”, a declarat Horia Moculescu, la Antena Stars.

În luna octombrie a anului 2022, Horia Moculescu a avut parte de mai multe probleme de sănătate, care l-au determinat să meargă la spital. Cu toate acestea, artistul a menționat că nu era vorba despre o problemă gravă, ci mai degrabă necesită câteva tratamente de recuperare.

”Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat de două săptămâni pentru revigorare, pentru refacere, nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut. Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (…) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”, a mai declarat artistul, în octombrie 2022.

Citește și: Horia Moculescu, reacţie fabuloasă după ce fosta sa soţie şi-a făcut cont pe OnlyFans