Horia Moculescu, reacţie fabuloasă după ce fosta sa soţie şi-a făcut cont pe OnlyFans

Horia Moculescu a avut o primă reacţie după ce fosta sa soţie a decis să-şi facă un cont pe o platformă pentru adulți.

24 nov. 2022, 21:39
Horia Moculescu, reacţie fabuloasă după ce fosta sa soţie şi-a făcut cont pe OnlyFans
Horia Moculescu, reacţie fabuloasă după ce fosta sa soţie şi-a făcut cont pe OnlyFans

Horia Moculescu, reacţie fabuloasă după ce fosta sa soţie şi-a făcut cont pe OnlyFans. Mariana Moculescu (54 de ani) se confruntă de ceva timp cu mari probleme financiare, astfel că intenționează să facă bani cu conținut interzis minorilor, pe OnlyFans. „Prima săptămână este gratis. Apoi, abonamentul va costa 20 de dolari. Conținutul postat va fi adult”, a declarat Mariana Moculescu.

Citeşte şi: Mariana Moculescu s-a apucat de OnlyFans: „Sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”

Horia Moculescu (85 de ani) s-a declarat surprins de decizia fostei partenere de viață. „Serios? A făcut asta? Doar nu era să-și deschidă un cont pe site-uri pentru copii! Noi nu ne mai consultăm. Suntem divorțați de multă vreme, de 25 de ani, dacă am calculat eu bine. Iar perioada asta poate fi egală cu o viață de om”, a declarat Horia Moculescu pentru Playtech.

Compozitorul declară că nu-l mai interesează despre mama fiicei sale și că aceasta poate face ceea ce vrea: „E viața ei, nu mă interesează, face ceea ce-și dorește!”

Citeşte şi: Mariana Moculescu, la un pas să rămână pe drumuri. Vedeta este disperată: „Pentru mine este ceva diabolic”

Mariana Moculescu şi-a motivat alegerea prin faptul că în SUA are cont pe Onlyfans o femeie în vârstă de 73 de ani! „Înainte de a mă decide să fac un asemenea pas nu a fost suficientă informația cum că unele colege de-ale mele din showbiz și-au făcut conturi pe platforme pentru adulți. Așa că m-am documentat pe Google și am citit că în Statele Unite ale Americii o bătrânică de 72 de ani și-a făcut un cont similar și că acesta este de un real succes. Era de părere că toată viața ei nu a avut ceva important de făcut și că va trăi din asta până va muri! Când am aflat acest lucru, atât de mare efect a avut asupra mea, încât mi-am zis că dacă americanca aia poate asta, de ce nu aș putea să fac și eu, care încă mai arăt commercial”, a spus Mariana Moculescu la Antena Stars.