Horia Moculescu, prima reacție după gestul Loredanei Groza: „Nu am vrut să fie atât de senzuală”

Horia Moculescu, prima reacție după gestul Loredanei Groza. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi artiști au avut parte de un duet pe scena Festivalului de Muzică Ușoară de la Mamaia, iar la finalul reprezentației blondina a făcut un gest neașteptat. S-a aplecat și i-a sărutat picioarele compozitorului, fără să țină cont de nimeni.

18 sept. 2023, 23:42
Horia Moculescu, prima reacție după gestul Loredanei Groza: „Nu am vrut să fie atât de senzuală”
Horia Moculescu, prima reacție după gestul Loredanei Groza

Horia Moculescu, prima reacție după gestul Loredanei Groza. Artistul a mărturisit că l-a luat prin surprindere momentul colegei sale de breaslă, mai ales că ei repetaseră cu totul și cu totul altceva, și nu s-a așteptat nici un moment.

Citește și: Loredana Groza sare în apărarea Simonei Halep. Ce mesaj i-a transmis artista: „Știu că vei renaște ca o pasăre Phoenix și că nimic și nimeni nu te poate doborî”

Horia Moculescu, prima reacție după gestul Loredanei Groza

„Cristi Brancu: Am văzut secvența cu Loredana. V-a surprins?

Horia Moculescu: Da, total. Îți dai seama că nu orchestram eu așa ceva… Nici nu am vrut să fie atât de senzuală apariția ei. A transformat momentul. Nu am vorbit nimic cu ea. Am repetat o dată la mine acasă, a stat la 2 metri de mine, lângă pian. Asta a fost repetiția momentului.

Ca să înceapă să vină prin spate, m-am și speriat. M-a luat, m-a mângâiat așa și la sfârșit a căzut la picioarele mele. Am ridicat-o cu forța”, a spus Horia Moculescu.

Loredana Groza a mărturisit că a așteptat foarte mult momentul în care îl va avea alături pe scenă, pe marele Horia Moculescu. Artista a povestit că este un vis împlinit și este copleșită de emoții.

Aștept de foarte mulți ani acest moment. În seara aceasta, visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii că pot să-l am alături de mine, pentru prima oară, pe marele, imensul artist Horia Moculescu„, a spus atunci Loredana Groza.