Loredana Groza sare în apărarea Simonei Halep. Ce mesaj i-a transmis artista: „Știu că vei renaște ca o pasăre Phoenix și că nimic și nimeni nu te poate doborî”

Loredana Groza sare în apărarea Simonei Halep, după ce Tribunalul Sport Resolutions a decis ca tenismena să fie suspendată vreme de patru ani. Multe vedete sunt alături de sportiva noastră și o încurajează să treacă peste aceste momente dificile, iar celebra cântăreață este una dintre ele.

14 sept. 2023, 09:49
Loredana Groza sare în apărarea Simonei Halep. Ce mesaj i-a transmis artista: „Știu că vei renaște ca o pasăre Phoenix și că nimic și nimeni nu te poate doborî”
Loredana Groza sare în apărarea Simonei Halep

Loredana Groza sare în apărarea Simonei Halep. Artista a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde o încurajează pe tenismenă să fie puternică și să lupte pentru a-și face dreptate.

Citește și: Stere Halep, prima declarație după suspendarea de patru ani a Simonei Halep: „Noi suntem curaţi în faţa Domnului”

Loredana Groza sare în apărarea Simonei Halep

Cântăreața și-a exprimat dezamăgirea, ca mulți români, vizavi de decizia Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis (ITIA), care o suspendă pe Simona Halep, pe o perioadă de patru ani.

Simona, ești și vei rămâne mereu number 1, pentru toți în care bate o inimă de român! Este absurd și nedrept să fii acuzată, tu fiind nevinovată! Te-ai luptat ca o leoaică și ai făcut sacrificii pentru fiecare punct, pentru fiecare victorie!

Suntem o țară prea mică să luptăm cu interesele subterane ale marilor puteri, într-un sport în care se învârtesc sume exorbitante! Dar tu ai reușit să le arăți că dăruirea și talentul nu pot fi oprite de nimeni și asta nu le-a convenit!

Știu că vei renaște ca o pasăre Phoenix și că nimic și nimeni nu te poate doborî! Sunt alaturi de tine și la bine, și la greu și îmi doresc ca toți românii să fie! Hai Simona! Hai Romania!!!!!”, a fost mesajul transmis de Loredana Groza, pe rețelele sociale.

Simona Halep a fost judecată pentru două acuzaţii de dopaj, una referindu-se la substanţa roxadustat, depistată în timpul unui test de rutină efectuat la US Open 2022, iar cea de-a doua având legătură cu paşaportul ei biologic.