Horia Moculescu, primele declarații despre starea lui de sănătate: „Am niște probleme, e o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv”

Horia Moculescu a făcut primele declarații după ce în presă a apărut informația că a ajuns la spital și a fost conectat la aparate de oxigen.

31 dec. 2021, 10:16
Horia Moculescu, primele declarații despre starea lui de sănătate: „Am niște probleme, e o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv”

Horia Moculescu a anunțat joi seara că suferă de o boală pulmonară apărută din cauza fumatului excesiv.

Pentru a-și ține starea sub control, marele compozitor urmează un tratament pentru creșterea cantității de oxigen. Starea lui de sănătate este bună în momentul de față, a mărturisit artistul, care a mai precizat și faptul că nu e internat în spital în momentul de față.

”Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot. Nu sunt internat. Am fost numai să-mi fac un CT”, a declarat Horia Moculescu la Antena Stars, potrivit spynews.

Horia Moculescu a fumat 42 de ani, câte 70 de țigări pe zi. Artistul se confruntă acum cu probleme de sănătate la nivelul plămânilor. Marele compozitor a mărturisit că a renunțat la acest viciu în urmă cu 20 de ani.

Citește și Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate! Compozitorul a ajuns la spital, după ce i-a scăzut saturaţia de oxigen

Citește și Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate. I s-a făcut rău și a fost cărat pe brațe de cunoscuți