Mariana Moculescu, la un pas să rămână pe drumuri. Vedeta este disperată: „Pentru mine este ceva diabolic”

Mariana Moculescu, la un pas să rămână pe drumuri. O defecțiune tehnică a adus-o pe fosta soţie a lui Horia Moculescu într-o situație delicată. Acum îşi caută disperată o locuinţă şi se pare că nu găseşte ceva să o avantajeze.

17 sept. 2022, 11:03
Mariana Moculescu, la un pas să rămână pe drumuri. Vedeta este disperată: „Pentru mine este ceva diabolic”
Mariana Moculescu, la un pas să rămână pe drumuri

Mariana Moculescu, la un pas să rămână pe drumuri. O țeavă de la baie s-a spart, astfel încât infiltațiile de apă au afectat atât apartamentul în care locuia în buricul Bucureștiului, dar și pe cele ale vecinilor.

Citeşte şi: Mariana Moculescu trece printr-o nouă dramă: „Este unul dintre cele mai dureroase sentimente”

Mariana Moculescu, la un pas să rămână pe drumuri

Aceștia au făcut imediat reclamație, drept urmare proprietarul apartamentului a hotărât să se apuce de o renovare generală.

Drept urmare, Mariana Moculescu și-a strâns cele 30 de bagaje din dotare și a început să îşi caute o locuinţă. Chiar dacă își dorește să rămână în centrul Bucureștiului, ea a vizitat și o serie de locuințe de închiriat din Titan ori Crângași.

Vai, dar ce stresată sunt! Este ceva inconfortabil! Orice zi care trece este o nenorocire. Vecina de la etajul 5, eu stau la 6, a reclamat faptul că tot tavanul ei este plin de apă.

De asemenea, și vecinul de pe palier, care are peretele lipit de peretele băii mele, a reclamat că și peretele lui e plin de apă, infiltrat cu apă.

Proprietarul a chemat muncitori care au spart la baie și, într-adevăr, e plin de apă zidul și au spart țeava, trebuie să renoveze tot apartamentul dacă tot sparg toată baia.

Trebuie să-mi găsesc neapărat, dar urgent rău de tot o locuință, să mă mut, am vreo 30 de bagaje. Tot caut de atâtea zile! Asta s-a întâmplat joia trecută și în permanență îmi caut, deci sunt ruptă de oboseală, nu mai știu cum mă cheamă, dau banii pe taxiuri, mă duc și în Titan, și în Crângași, dar eu vreau aici în centru și n-am găsit nimic care să îmi convină.

De o săptămână sunt bagajele făcute, îmi spăl lucrurile zilnic, cele pe care le-am păstrat pentru mine. Am văzut și am vizionat la Nerva Traian, într-un bloc foarte bun, o garsonieră foarte frumoasă, și le-am spus că am pisicuță.

Trebuia să mă mut și m-a sunat a doua zi când trebuia să semnez contractul că soțul nu este de acord cu pisicuța. Dar nu mă duc eu să mă mut într-o casă în care oamenii nu acceptă o pisicuță atât de cuminte și curată ca a mea. Pentru mine este ceva diabolic”, a povestit vedeta, potrivit Antena Stars.