Horia Tecău şi Robert Lindstedt, a treia oară în finală la Wimbledon

Tenismanul român Horia Tecău şi partenerul său de dublu Robert Lindstedt s-au calificat pentru a treia oară în finală la Wimbledon şi de această dată au mari şanse să câştige trofeul. În ultimul act ei vor întâlni o echipă care nu figurează pe lista capilor se serie, dar care are un ascendent moral după ce a trecut în semifinale de americanii Bob şi Mike Bryan, favoriţii numărul doi.

RomaniaTV.net
06 iul. 2012, 18:59
Horia Tecău şi Robert Lindstedt, a treia oară în finală la Wimbledon

Horia Tecău şi Robert Lindstedt vor juca pentru a treia oară consecutiv finala probei de dublua turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după cele din 2010 şi 2012. Tecău şi Lindstedt, favoriţii numărul 5 pe tabloul de dublu, au învins, vineri, în semifinale, perechea austriaco-germană Jurgen Melzer/Philipp Petzschner, favorita numărul 10.

Tecău şi partenerul său s-au impus în patru seturi, 6-4, 6-7 (10/12), 6-4, 6-3.

În finală, Horia Tecău şi Robert Lindstedt vor da piept cu perechea Jonathan Marray/Frederik Nielsen (Marea Britanie/Danemarca), care i-au eliminat surprinzător în semifinale pe foţii Bob şi Mike Bryan, numărul doi pe lista favoriţilor la trofeu, scor 6-4, 7-6 (11/9), 6-7 (4/7), 7-6 (7/5).