Horner: Vettel este Wayne Rooney din Formula 1

Christian Horner, directorul echipei Red Bull, l-a comparat pe campionul mondial de Formula 1, Sebastian Vettel, cu fotbalistul englez de la Manchester United, Wayne Rooney, pentru dorinţa de victorii şi recorduri, anunţă cotidianul Die Welt.

RomaniaTV.net
08 nov. 2011, 18:17
Horner: Vettel este Wayne Rooney din Formula 1

„Pe terenul de fotbal ar fi atacant. Un Wayne Rooney care vrea mereu să marcheze goluri”, a declarat Horner, aflat la Abu Dhabi, dând asigurări că dublul campion mondial „şi-a cerut scuze pentru spectacolul” de la Marele Premiu al Indiei.

Având titlul asigurat, Vettel a făcut o demonstraţie de forţă pe circuitul indian, asumându-şi riscuri pe final pentru a realiza cel mai bun timp, riscuri inutile, conform lui Horner.

„Ştie că nu ne plac lucrurile astea. Am făcut totul pentru a-l împiedica, dar ar fi fost nevoie să punem o vacă pe circuit pentru a-l stopa. Are instinct de ucigaş, chiar dacă pare un mieluşel, este un perfecţionist, este extrem de ambiţios. Are depăşirea în sânge”, a afirmat Horner.

Vettel, în vârstă de 24 de ani, şi-a asigurat titlul de campion încă de la Grand Prix-ul Japoniei, de la începutul lunii octombrie.