Horoscop: Ce surprize sexy să îi faci în funcţie de zodia lui

Berbecul adoră surprizele sexy. Capricornul şi Peştii nu se dau în vânt după surprize, dar preciază gestul. Vezi ce surpriză sexy poţi să-i faci şi tu iubitului tău, potrivit unica.ro.

RomaniaTV.net
12 apr. 2012, 09:08
Horoscop: Ce surprize sexy să îi faci în funcţie de zodia lui

Berbecul adoră surprizele şi noutăţile de tot felul, dar mai ales pe cele sexy.

Taur. Îi plac surprizele sexy, dar trebuie să fii foarte creativă ca să-l surprinzi cu adevărat.

Gemeni. Uneori este romantic şi îl poţi uimi cu banalele lumânărele aprinse lângă pat, alteori e sălbatic şi va trebui să faci o vizită la sex shop.

Rac. Orientează-te către o surpriză romantică ce nu are neapărat legătură cu sexul, dar poate duce la o noapte senzuală.

Leu. O diplomă cu „cel mai bun amant din lume” ar putea fi de ajuns ca să-i gâdile orgoliul uriaş.

Fecioară. Supriza pe care i-o faci poate merge de la siropoasă până la super sălbatică, o să fie la fel de încântat în ambele cazuri.

Balanţă. Nu te strădui să-i pui la cale ceva foarte elaborat pentru că îl poţi impresiona şi cu ceva mai simplu, de exemplu o lenjerie sexy sau un joc pe roluri.

Scorpion. Este zodia care iubeşte cel mai mult surprizele sexy şi nu numai că îi place să i se facă surprize, dar adoră să le pună el la cale pentru tine.

Săgetător. Nu exagera cu surprizele, pentru că se va simţi agasat şi va crede că te străduieşti prea mult să-l ţii lângă tine.

Capricorn. Nu este genul care să iubească surprizele, dar cele sexy îl atrag, mai ales dacă aveţi o relaţie de durată şi se simte în siguranţă lângă tine.

Vărsător. Nu este un mare romantic, aşa că poţi alege ceva foarte sexy, de exemplu o jucărie sexuală sau o lenjerie extrem de îndrăzneaţă.

Peşti. Pentru peşte, totul porneşte din inimă, deci dacă îi arăţi că îl iubeşti, veţi avea o viaţă sexuală împlinită. Dacă nu te cunoaşte prea bine, nu te aventura la surprize prea fierbinţi ca să nu îl sperii.