HOROSCOP. Cum ştii că este îndrăgostit de tine, în funcţie de zodia din care face parte

Zodia ne influenţează atunci când ne manifestăm dragostea. Iată care este profilul îndrăgostitului pentru fiecare zodie în parte!

15 ian. 2019, 07:16
HOROSCOP. Cum ştii că este îndrăgostit de tine, în funcţie de zodia din care face parte

Berbec

Cuceritor din fire, atunci când se îndragosteşte ştie exact la ce gesturi romantice să apeleze pentru a îşi da pe spate partenerul. Spontaneitatea îl defineşte aşa că, atunci când este îndrăgostit, este mai imprevizibil ca niciodată.

Taur

Nu se aruncă niciodată cu capul înainte, este destul de precaut şi face tot posibilul pentru a evita să se aleagă cu o inimă frântă. Este un bun ascultător, iar atunci când se îndrăgosteşte, acordă toată atenţia sa partenerului, savurând fiecare cuvânt spus de acesta.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum să ne alegem soacra în funcţie de zodia din care aceasta provine

Gemeni

Îndragostitul din zodia Gemeni este mai entuziast decât orice alt îndragostit. Simte că lumea e a sa, este plin de energie şi nu se sfieşte să îşi arate dragostea încă din primele zile de relaţie.

Rac

Îndrăgostitul din zodia Rac este foarte grijuliu şi protector cu partenerul sau. Acesta îşi manifestă devotamentul faţă de partener cu fiecare ocazie şi nu se sfieşte să spună „te iubesc” la începutul relaţiei.

Leu

Leului îi place să fie în centrul atenţiei aşa că se va da în spetacol pentru a-şi impresiona partenerul. Acesta îşi va arăta calităţile, devotamentul, dar şi dragostea pentru cel care îi este alături, încă din primele zile de relaţie.

Fecioară

Îndrăgostitul din zodia Fecioară este foarte atent la nevoile partenerului. Acesta este dispus să facă orice pentru ca relaţia să meargă, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să facă sacrificii.

Continuarea pe cerehoroscop.ro.