HOROSCOP: Trăsăturile tale în funcţie de anotimpul în care te-ai născut

Anotimpul în care te-ai născut îşi pune amprenta asupra personalităţii tale. Din acest motiv, există anumite particulariţăţi specifice fiecărei zodii.

03 oct. 2013, 07:10
HOROSCOP: Trăsăturile tale în funcţie de anotimpul în care te-ai născut

Balanţă. Nativa din Balanţă marchează începutul toamnei, ceea ce o face o persoană foarte motivată. De cele mai multe ori renunţă la viaţa sentimentală, în favoarea celei profesionale, pentru că doar aşa cunoaşte fericirea supremă. Această nativă are nevoie de provocări, deoarece riscă să se plictisească şi să devină irascibilă, scrie eva.ro.

Scorpion. Nativa din Scorpion se simte cel mai bine toamna. Aceste persoane sunt sincere, melancolice, dar şi foarte ambiţioase. Această nativă adoră să stea ore în şir gândindu-se şi la bune, şi la rele, dar la final să extragă numai ce este pozitiv.

Săgetător. Nativa din Săgetător marchează trecerea de la toamnă la iarnă, de aceea personalitatea ei o să fie una dublă. Este un semn zodiacal complicat, oscilând între două caractere. Sunt persoane discrete care îmbină întotdeauna sentimentele cu raţiunea.

Citeşte şi HOROSCOP: În ce domenii excelezi, în funcţie de zodie

Capricorn. Deşi Capricornul marchează începutul iernii, această zodie emană o căldură sufletească deosebită. Sunt firi care ştiu să asculte şi ştiu să îl respecte pe cel de lângă. Această nativă poate fi uşor încăpăţânată, dar asta se întâmplă doar pentru că nu se lasă până nu obţine ceea ce îşi doreşte.

Vărsător. Plasată în mijlocul iernii, caracteristica acestei zodii este statornicia. Nativa din Vărsător este foarte hotărâtă, şi dacă spune un lucru, nu se mai schimbă nici în ruptul capului. Are calitatea de a duce la bun sfârşit orice ar începe.

Peşti. Peştii fac trecerea de la iarnă la primăvară, ceea ce înseamnă că le place să se ocupe de mai multe lucruri deodată. Aceste native nu sunt foarte constante, aşa că se pot adapta oricărei situaţii în care sunt puse.

Berbec. Nativa din Berbec este născută la începutul primăverii, iar caracteristica de bază este gândirea pozitivă. Sunt optimiste, caută întotdeauna aventura şi sunt productive.

Taur. Nativa din Taur marchează toiul primăverii şi este o persoană foarte fermă. Are o ţinere de minte ieşită din comun şi nu îi scapă nici cel mai mic detaliu. Îşi face foarte uşor prieteni şi este mereu energică.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce FIXAŢII ai, în funcţie de zodie

Gemeni. Nativa din Gemeni face legătura dintre primăvară şi vară, iar caracteristica ei de bază este ambiţia. Această persoană este încăpăţânată din cale afară şi nu te poţi înţelege cu ea decât dacă îi dai dreptate. Visează mult şi îşi doreşte în permanenţă schimbări care mai de care mai ciudate.

Rac. Cu zodia Racului începe vara, căldura, dar şi relaxarea. La fel ca şi anotimpul, aceste persoane se încing foarte uşor când vine vorba de sentimente. Sunt firi sensibile şi pun foarte uşor la suflet răutăţile celor din jur. Se enervează repede şi îşi pierd răbdarea dacă încerci să le dai prea multe explicaţii.

Leu. Nativa din Leu marchează mijlocul verii, fapt pentru care ai impresia că sunt persoane mereu „în vacanţă”. Atât acasă, cât şi la locul de muncă sunt foarte comode şi cu greu le faci să renunţe la leneveală. Însă atunci când au un ţel bine stabilit şi le place ceea ce fac, femeile din această zodie sunt de neoprit.

Fecioară. Femeia Fecioară face trecerea de la vară la toamnă, iar acest lucru o determină să fie o fire destul de melancolică şi visătoare. Este foarte posesivă şi refuză schimbarea. Calităţile ei de bază sunt atenţia şi ordinea.

Citeşte şi Ce să mănânci şi ce să eviţi în funcţie de zodie