HOROSCOP 1 august 2014. Vezi ce îţi rezervă astrele

Iată ce îţi rezervă astrele în dragoste, familie şi carieră pentru vineri, 1 august 2014.

31 iul. 2014, 19:33
HOROSCOP 1 august 2014. Vezi ce îţi rezervă astrele

Berbec – Astrele iti paveaza drumul catre mai multa intimitate in relatiile tale. Legaturile tale emotionale cu un prieten sau un iubit ar putea sa avanseze la urmatorul nivel, poate chiar sa obtii exclusivitate, scrie feminis.ro.

Citeşte şi Horoscop: Cât de norocoasă vei fi în luna august, în funcţie de zodia ta

Taur – O calatorie romantica ar putea deveni o relatie de durata, multumita armoniei dintre planete. Daca esti deja intr-o relatie, s-ar putea sa iti dai seama ca tanjesti dupa ceva mai profund cu iubitul tau.

Gemeni – Sunt prea multi oameni care incearca sa conduca acest „vapor”? Astrele scot la iveala un conflict cu echipajul tau. Ai primit prea multe sfaturi conflictuale si un feedback neclar si simti cum capul tau se invarteste.

Rac – Astrele te fac sa stralucesti de la interior spre exterior. Dar tot ele te fac mai constienta si sa doresti mai multa atentie. Cand acea persoana speciala este atrasa pe orbita ta, rezista tentatiei de a te adaposti in acel val de protectie al tau.

Citeşte şi Horoscop august: Numerele norocoase în funcţie de zodie

Leu – Cine spune ca tu trebuie sa conduci intotdeauna turma? Astrele te incurajeaza astazi sa renunti la scaunul de conducere si sa lasi pe una dintre prietenele tale amuzante sa preia carma. Te inhami la aventura ei suculenta si poate chiar o sa depasiti limitele orasului.

Fecioara – Astazi vrei sa faci sondaje de opinie. Este mult prea usor pentru tine sa te pierzi in mintea ta, in special cand este vorba, din nou, de un subiect de temut. Astrele te indeamna sa tii cont de opiniile prietenilor tai.

Balanta – Unghiul armonios al astrelor te ajuta sa faci o legatura esentiala. Indiferent daca o stii sau nu, cel mai probabil esti stapana pe situatie. Inceteaza sa mai dai indicii si sa spui cu voce tare propunerea ta. Astazi vor aparea in discutie si cateva negocieri.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu banii în luna august, în funcţie de zodia ta

Scorpion – Libertatea si loialitatea pot fi compatibile. Astrele te ajuta sa impui niste limite cu oamenii din lumea ta. Esti capabila sa te concentrezi pe cele mai importante legaturi emotionale si nu te lasi asa de usor.

Sagetator – Astazi astrele te atrag catre partea mistica a vietii, asa ca urmeaza semnele. Fii atenta la indiciile pe care ti le trimite Universul, fie ca este o carte care pare ca te striga sau o conexiune care iti arata directia corecta.

Capricorn – Numarul prietenilor pe care ii ai in locuri sus-puse este impresionant, dar cumva treci cu vederea oamenii „de rand”. Astrele de azi te indeamna sa vezi dincolo de aparente.

Varsator – Mentine lucrurile simple. Astrele te indeamna sa apesi pedala de frana cand vine vorba de una dintre ideile tale marete. E bine sa iei o pauza si sa evaluezi situatia, sa reconfigurezi planul tau de actiune.

Pesti – Nu poti grabi dragostea. Astrele iti reamintesc azi sa iei o relatie – care de-abia infloreste in viata ta – cu pasi mici. Daca aceasta legatura va merge, vei afla la momentul potrivit.

Citeşte şi Horoscop august: Afla cum stai cu iubirea