Horoscop 1 ianuarie 2023. Ce zodii încep bine Noul An

Horoscopul zilei de 1 Ianuarie 2023: Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2023 spune că astrele le sfătuiesc pe zodii să aibă mai multă încredere în propria persoană în anul care vine. Sunt șanse mari ca nativii să aibă nevoie de ajutor, dar mereu se va găsi cineva care să le arate calea cea mai bună.

31 dec. 2022, 18:28
Horoscop 1 ianuarie 2023. Ce zodii încep bine Noul An

Horoscop 1 ianuarie 2023. Ziua de dumiică deține un specific astrologic aparte, deoarece este o zi în care fiecare nativ se poate face remarcat dacă își dă interesul să iasă în evidență folosindu-se de calitățile pe care le are. Specialiștii astrologi spun despre nativii Scorpion că începând de azi își iau viața în propriile mâini, nativii Fecioară pregătesc o întâlnire în familie, iar nativii Leu sunt puși într-o situație delicată.

Horoscop 1 ianuarie 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai avut partea de foarte multe petreceri în ultimul timp și ai reușit să treci peste rutina zilnică cu brio. Astrele îți recomandă ca în anul 2023 să ai un grad mai mare de autenticitate. Acordă atenție asupra propriei persoane și împărtășește-ți energia în consecință. A spune „nu” cu tact este o artă, una pentru care trebuie să înveți să o pui în practică.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Foarte importante sunt astăzi și de acum încolo relațiile cu persoanele din anturajul apropiat! Ceva se schimbă definitiv, atât în mentalitatea ta față de acest segment relațional, cât și în relații propriu-zis. Ar bine să renunți la unele persoane care te-au necăjit prea mult. Sunt șanse bune de a vedea clar cine îți este loial și cine mai puțin sau deloc. De asemenea, este posibil să călătorești pe distanțe scurte, dar fii prudent.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se conturează o nouă etapă financiară. Cumva este vorba despre rezolvarea unor aspecte vechi, de genul primirea unor sume de bani restante, a unor obiecte împrumutate cuiva sau rediscutarea condițiilor de muncă și a salarizării aferente. Totuși, ar fi bine să te gândești și la un alt loc de muncă, chiar într-un domeniu cu totul nou. Prudență la cheltuieli, pentru că unii vor dori să profite de pe urma generozității tale.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Zi bună pentru tine, datorită configurațiilor astrale ce influențează astăzi Semnul tău zodiacal. Se deschide o etapă nouă de viață, în care personalitatea ta si relațiile cu ceilalți vor fi diferite față de ce a fost până acum. Rezervă momente de liniște și singurătate și creionează planuri noi, în toate domeniile vieții tale. Revizuiește planurile vechi, recunoaște-ți punctele slabe și pe cele tari din felul tău de a fi și operează modificările necesare.

Horoscop 1 ianuarie 2023 Leu (23 iulie – 22 august)

Ai nevoie de multă liniște și de retragere din forfota cotidiană, pentru că energia zilei te predispune la visare, interiorizare și somnolență. Se pot accentua unele probleme de sănătate, însă, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Îngrijește-te pe îndelete și ține cont de semnalele organismului tău. Informațiile primite pe căi neobișnuite sunt revelatoare mai ales pentru domeniul socio-profesional.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relațiile cu prietenii se vor reconfigura de acum încolo, astfel că unele persoane din acest anturaj vor dispărea definitiv din preajma ta. Sunt momente bune pentru a afla secrete păstrate multă vreme, privitoare la acțiunile comune cu unii prieteni și de a înțelege adevăratele lor intenții. Evită să vorbești despre tine și fii atent la tot ce se petrece în preajma ta. Analizează pe îndelete informațiile obținute.

3 zodii vor experimenta un Revelion magic, vor avea surprize neasteptate

Horoscop 1 ianuarie 2023 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Se conturează o nouă etapă socio-profesională, începând de astăzi. Turnurile de situație din segmentul muncii și al imaginii publice sunt răscolitoare și total neașteptate. Controlează-ți reacțiile, evită să-ți prezinți opiniile și fii atent la ce spun ceilalți. Vei descoperi și înțelege multe aspecte printre rânduri. După-amiază rezervă momente de odihnă. O discuție cu cineva drag și de încredere te ajută mult.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua îți aduce o mare deschidere mentală și posibilitatea de aborda, de acum încolo, un alt sistem al valorilor morale și spirituale. Este nevoie de prudență pentru că există riscul suprasolicitării nervoase și de aici pot apărea discuții contradictorii cu ceilalți. Creionează planuri noi de călătorie sau de studii pe termen lung. Spre seara sunt momente favorabile activităților culturale, alături de cei dragi.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Aspectele financiare comune cu alții reprezintă un subiect important astăzi. Este vorba despre rezolvări financiare trenante de tipul achitarea unor facturi, lămurirea unor documente financiar-contabile sau demararea unor planuri de investiții. Începe o etapă nouă vizavi de acest capitol, astfel că se deschid variante noi de a-ți îmbunătăți veniturile și de a opera acele schimbări necesare în atitudinea ta față de bani, bunuri și implicațiile lor.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se deschide un nou capitol partenerial. Sunt șanse de a discuta, de a negocia poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru sau într-un parteneriat matrimonial. Ar fi bine ca totul să rămână, deocamdată, la stadiul de discuții, iar luarea deciziilor și acțiunea propriu-zisă, lasă-le peste câteva zile. Este posibil să apară răsturnări de situație, să te răzgândești, pentru că există detalii importante pe care le vei afla mai târziu.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ar fi bine să-ți dozezi eforturile astăzi, pentru că energia înconjurătoare te predispune la oboseală, acțiuni haotice și confuzie mentală. La locul de muncă începe o etapă nouă, care presupune, pe lângă responsabilități noi și reluarea unora vechi. Vei descoperi ușor ce a rămas nefinalizat sau ce trebuie reluat de la capăt. Sănătatea este vunerabilă, dar evită pe cât posibil analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale.

Horoscop 2023: Trei zodii vor experimenta un Revelion magic, vor avea surprize neasteptate

Horoscop 1 ianuarie 2023 Pești (19 februarie – 20 martie)

Relațiile amoroase încep un nou capitol, dar poate fi vorba mai mult de revigorarea unei relații vechi sau de o alegere ticluită demult, respectiv de a te implica într-o relație cu cineva observat și dorit în trecut. Se recomandă prudență, pentru că este rost de autoamăgire, confuzie mentală și decizii proaste. Și relațiile cu copiii încep o etapă nouă, dar una la care nici cu gândul nu gândești. Răbdare, înțelegere, toleranță!