Horoscop 1 martie 2021. Nu este o idee bună să o luaţi pe scurtături dacă vreţi ca lucrurile să meargă bine

E prima zi de primavara, este prima zi din martie. E nevoie de echilibru. Nu trebuie sa fii nici prea aventuros, nici prea precaut. Putin din fiecare este benefic in viata. Luna este in Balanta si genereaza vibratii sensibile.

28 feb. 2021, 23:45
Horoscop 1 martie 2021. Nu este o idee bună să o luaţi pe scurtături dacă vreţi ca lucrurile să meargă bine
Horoscop 1 martie 2021

Horoscop 1 martie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Acum este timpul sa pui la cale ceva – o noua aventura, o surpriza speciala, o dulce razbunare. Orice ar fi, asigura-te ca totul merge bine si implica-te cu timpul tau in aceasta planificare. Asta poate sa insemne si sa chemi anumiti prieteni care au experienta in ce ai de gand. Asculta-le ideile si du lucrurile cat de departe poti azi. Poti fi tentat sa o iei pe niste scurtaturi insa nu e o idee buna daca vrei satisfactie pe termen lung.

Horoscopul zilei 1 martie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Alti oameni din preajma ta par sa faca treaba mai greoaie si este timpul sa profiti de asta. Poti urca pe varful valului creat de alte barci in aceste ape agitate si sa ajungi mai departe decat daca te-ai agita de unul singur. Doar o persoana inteligenta poate sa identifice oportunitatile de a-si conserva energia si a si obtine rezultate bune. Stai linistit si relaxeaza-te in timp ce altii fac munca. Nu e nimic gresit in asta pentru ca ti-ai facut si tu partea ta candva.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru 1 – 6 martie 2021. Destin la răscruce pentru trei zodii. Axa karmică aduce cumpene

Horoscopul zilei 1 martie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Azi ai doua optiuni : fie iti focusezi energia pe a comunica mai clar fie suferi de pe urma diverselor neintelegeri consumatoare de timp. Insa fiind o persoana desteapta asa cum esti, vei alege probabil sa muncesti mai mult pe a-ti comunica clar ideile spre altii si sa si asculti complet ce au si altii de spus. Tine minte, comunicarea este o strada cu doua sensuri si este imposibil pentru tine sa asculti daca vorbesti. Alege sa spui mai putine si sa asculti mai multe azi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 1 martie 2021. Cine are intentii ascunse?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 1 MARTIE 2021. Atmosfera astrala este prielnica pentru dragoste. Incearca, insa, sa nu ai tot timpul ochelarii roz ca sa iti poti da seama cine are intentii ascunse. Ai vreo problema ramasa de rezolvata de ceva vreme? Poate ca o discutie sincera, din inima, va fi solutia!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop dragoste 1 martie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Incearca sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita. Concentreaza-ti atentia pe relatia de cuplu si, totodata, fii mai ferm. In aceasta perioada este sensibil si sentimental, iar jumatatea ta care are nevoie de surplusul acesta de dragoste este cu adevarat incantata. Daca nu ti-ai gasit inca dragostea, poti intalni azi pe cineva care te va face fericit.

Horoscop dragoste 1 martie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Lucrurile neplacute din relatia ta pe care le-ai tot ignorat, iti explodeaza azi in fata. Trebuie sa abordezi urgent aceste probleme, insa asta nu inseamna ca trebuie sa iei si decizii dure. Nu actiona sub imperiul impulsului. Ai nevoie de solutii rapide, insa bine chibzuite. Daca esti inca singur, ai sansa sa abordezi persoana pe care ai pus ochii.

Citeste si Horoscop Urania 27 februarie – 5 martie 2021. Ce aduce Mărţişorul pentru fiecare zodie

Horoscop dragoste 1 martie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Sexualitatea si sarmul tau sunt la cote foarte inalte. Esti pregatit pentru o seara romantica si nu lasa nimic si pe nimeni sa-ti strice buna dispozitie. Daca esti singur, este timpul sa iesi din propria carapace. Fii singur ca va rasari soarele si pe strada ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.