Horoscop 10 aprilie 2022. Contextul astral te face uşor de influenţat. Rişti să fii manipulat şi să pierzi controlul propriilor alegeri

Cuadratura dintre Mercur si Pluto te face usor de influentat. Adopti fara sa vrei opiniile si convingerile altora. Evita oamenii manipulatori care incearca sa profite de tine.

10 apr. 2022, 00:01
Horoscop 10 aprilie 2022. Contextul astral te face uşor de influenţat. Rişti să fii manipulat şi să pierzi controlul propriilor alegeri

Horoscop 10 aprilie 2022. Nu intra in actiuni daca nu esti sigur 100% ca vrei cu adevarat sa faci asta!

Horoscop 10 aprilie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In ultimul timp te-ai simtit ca si cum esti tras in directii diferite si nu te-ai putut decide mereu care e cea mai buna dintre ele pentru tine. Acest impuls poate fi chiar mai puternic acum si a lua o decizie poate fi un lucru chiar complicat. Fii atent cand esti in procesul de judecata pentru ca emotiile sau alti factori externi pot interfera cu obiectivitatea ta. Este cel mai bine sa amani decizii importante.

Horoscop 10 aprilie 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ziua de azi iti poate parea cam solicitanta pentru ca ai multe de facut si nu iti permiti sa lasi nimic la voia intamplarii sau sa te bazezi pe nimeni in afara de tine pentru orice tip de activitate. Nu refuza ajutor daca acesta iti e disponibil si evita sa te stresezi si sa pui presiune exagerata pe tine. Ziua se anunta a se inchide cu vesti pozitive care sa te faca sa te simti recompensat dupa o zi plina.

Horoscop 10 aprilie 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi esti dispus sa pui la dispozitie tot efortul de care esti in stare ca sa rezolvi un aspect prioritar ce iti domina viata. Sunt mari sanse ca te vei extrage din viata sociala si din obligatii financiare ca sa te ocupi de asta. Totusi, sa stii ca graba strica treaba mereu si lipsa de rabdare nu te ajuta sa solutionezi nimic intr-o maniera constructiva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2022

Horoscop dragoste 10 aprilie 2022 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In viata, nu este cineva superior altcuiva sau cineva care deja stie tot si altul nimic. Toti suntem elevi si profesori. Intreaba-te adesea : ce ai venit sa inveti aici si ce ai venit sa ii inveti pe altii ? Permite iubirii sa ne lege tocmai pentru ca stii ca fiecare om iti poate fi un veritabil profesor care, prin lectiile traite in compania sa, te ajuta sa devii un om mai bun si mai evoluat.

Citeste si Horoscop Urania 9 – 15 aprilie 2022. Acţiunile noastre vor fi bazate mai mult pe emoţii decât pe raţiune. Perioadă bună pentru concretizarea planurilor

Horoscop dragoste 10 aprilie 2022 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Atunci cand ai o stare negativa sau o problema ce nu pleaca de la tine, intelege faptul ca ai cocreat-o impreuna cu Universul pentru ca ea este interesanta pentru tine si pentru ca din ea primesti beneficii de care, poate, nici nu esti constient. Ca o stare sau o problema sa plece de la tine, intai de toate trebuie sa decizi ca ii dai voie sa plece. Vizualizeaza cum problema pleaca dupa ce inspiri si expiri profund. Elibereaza-te de nevoia de a avea aceasta stare doar ca sa poti primi beneficiul. Stii ca poti primi beneficiul si altfel.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2022 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

De fiecare data cand intalnesti o problema dificila in viata ta, imi folosesti  experienta ca sa inveti si sa faci progrese. Viata este ca un joc pe computer. Esti la un nivel, aduni puncte sau monezi, treci de anumite provocari, ai anumite impliniri, dupa care treci la urmatorul nivel care este la fel. Dupa ce intelegi acest mecanism, renunta sa te mai plangi de anumite provocari ce apar pe drum, in schimb alege sa le privesti detasat ca sa ai acces la solutii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Eveniment EXTREM de rar: Conjunctia Jupiter-Neptun 2022. Se deschide usa catre o noua realitate!