Horoscop 10 ianuarie 2022. Ce zodie începe fabulos săptămâna. Previziuni complete

Jupiter, planeta norocului și a abundenței, va avea efect asupra nativilor din zodiac care se vor simți siguri pe sine. Se vor lua multe decizii importante care vor contura viitorul nativilor determinați să aibă parte de cel mai bun an din viața lor.

09 ian. 2022, 21:36
Horoscop 10 ianuarie 2022. Ce zodie începe fabulos săptămâna. Previziuni complete

Horoscop 10 ianuarie 2022 Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2022 spune că nativii din zodia Berbecului se vor bucura de multe reușite pe plan profesional. Astrele anunță câteva oportunități pe care nu ar trebui să le ratezi.  Dacă ți-ai pus în plan să faci câteva investiții în perioada următoare, atunci acum este momentul perfect să reconsideri domeniile în care vezi potențialul de dezvoltare.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
Astrele te sfătuiesc să nu pleci foarte departe de casă. S-ar putea să primești o vizită neașteptată din partea unor prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult. Timp. Profită de această revedere pentru a-ți încărca bateriile pentru zilele ce urmează. Se poate să ai parte de multe provocări la locul de muncă.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia lovită de ghinioane în 2022, toate îi merg pe dos
Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Gemenii se simt plini de energie. Astăzi s-ar putea să iei legătura cu o persoană din trecutul tău. Ești pe cale să iei o decizie care îți va schimba complet viitorul. Pune în balanță lucrurile cu atenție și nu te grăbi. Deși ești o zodie de aer care se adaptează cu ușurință la schimbări, s-ar putea să fie nevoie de mai mult timp înainte de a te convinge că totul va merge exact așa cumîți dorești.

Horoscop 10 ianuarie 2022 pentru Rac 
Momentan ai vrea să faci tot ce ţine de tine pentru ca totul să se schimbe pas cu pas în favoarea ta. În acest sens, nu ți-ar fi teamă că ai multe de experimentat și de primit, pentru că așa ai o șansă mai mare de schimbare. Nu ar fi nevoie nici să simți că totul este cu susul în jos, dimpotrivă, este momentul ideal să-ți schimbi ideologia, astfel încât totul să aibă un sens mai bun pentru tine.

Horoscop 10 ianuarie 2022 pentru Leu 
Pentru o clipă, ai avut senzaţia că te confrunţi cu o serie de complicații, care nu te-ar face decât să simți că nu poți reveni la lucrurile zilnice pe care le ai de făcut. De aceea, faptul că Mercur se află în Vărsător înseamnă că ai suficientă energie pentru a face ca totul să se întoarcă pe calea cea bună. Timpul nu iartă și de aceea vrei să faci tot ceea ce ştii că este mai bun, astfel încât deciziile tale să nu fie influenţate de frică.

Horoscop 10 ianuarie 2022 pentru Fecioară 
Ai o perioadă în care te simţi bine şi nu înţelegi de ce cei din jurul tău au o energie negativă care te-ar face să nu te mai simţi la fel de bine. Este necesar să conştientizezi că nu poți avea întotdeauna dreptate, dacă ceva te deranjează, ar trebui să spui.

Calendar ortodox 10 ianuarie 2022. Sfântul Antipa de la Calapodeşti. Rugăciunile către acest sfânt ajută tuturor acelora care suferă de boli cărora doctorii nu le-au găsit leac

Horoscop 10 ianuarie 2022 pentru Balanță 
O persoană din jurul tău crede în tine, e de partea ta şi te ajută atunci când ai nevoie. Posibil te-ai luptat cu energii negative până acum, energii pe care propria ta minte nu le-a putut controla.

Horoscop 10 ianuarie 2022 pentru Scorpion 
Ai senzaţia că totul este controlat şi simţi că este timpul să renunți la acele poveri pe care le ai în spate. De aceea, fără îndoială, ai o oportunitate să îți faci totul mult mai ușor. Mercur în Vărsător este un semn bun pentru tine. Nu lăsa nimic în derivă și încearcă să fii o persoană mult mai credincioasă.

Horoscop 10 ianuarie 2022 pentru Săgetător 
În ciuda faptului că, în general, ai totul pentru tine, unii oameni sunt suspicioși cu privire la ceea ce poți face. Nu pentru că ești incapabil, ci pentru că oamenii te invidiază sau au păreri ciudate despre tine. Este bine şi aşa, pentru că realizezi în sfârșit cine sunt prietenii tăi adevărați.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Veți putea face modificări în proiectele dvs. curente. Grație lui Venus și Jupiter, veți putea conta și pe un aport substanțial de bani. Pe plan personal, aveți grijă să nu exagerați tensiunile și să nu declanșați certuri.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Saturn pe cer vă încurajează să vă asumați o parte din responsabilitățile care vă revin. După-amiaza este un pic agitată. Nu exagerați problemele mici cu reacții exagerate.

Pești (20 februarie – 20 martie)

Va fi o zi bună pentru acești nativi. Veți fi plăcut și energic. Farmecul tău se va îmbunătăți exponențial. Veți reuși cu puțin efort să rezolvați o disfuncționalitate cauzată de un eveniment neașteptat.