Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia lovită de ghinioane în 2022, toate îi merg pe dos

Zodia care va avea probleme în carieră în 2022. La ce trebuie să fiți atenți! Astrologul Mariana Cojocaru anunță un an greu.

09 ian. 2022, 07:10
Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia lovită de ghinioane în 2022, toate îi merg pe dos

Horoscop Mariana Cojocaru: Dacă pentru unele semne zodiacale anul 2022 este bine aspectat din toate punctele de vedere, iată că pentru nativii acestei zodii urmează perioade dificile. Astrologul Mariana Cojocaru anunță efectele pe care karma le va avea.

Mariana Cojocaru, previziuni karmice 2022. Zodia care ajunge la divorţ în acest an. Sunt 7 planete retrograde, nu s-a mai întâmplat asta de la Revoluţia din 1989
O parte din nativii zodiei Vărsător vor trăi un an al constrângerilor, spune astrologul. Pe de altă parte, Vărsătorii responsabili care au ajuns la un nivel de performanță mult dorit nu vor fi vizați de această situație.

Mariana Cojocaru spune că maturitatea va face diferența în noul an. Cei care au ajuns la un anumit nivel, vor fi ce mai protejați în 2022, pe când cei care mai au de muncă la acest capitol, s-ar putea confrunta cu probleme neașteptate.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Karma grea anul viitor, multe zodii sunt lovite de cumpene
”Este un an al constrângerilor pentru că Saturn rămâne acolo şi va face cuadratură cu axa karmică din Taur şi Scorpion. Constrângerile nu îi vizează pe Vărsătorii responsabili, agili, şi care au ajuns la un nivel de performanţă de top. Pentru că, spuneam de la început, Saturn are nişte planuri. Cei care au ajuns la această maturitate sunt mai protejaţi. Cei care nu au ajuns la un astfel de nivel pot avea probleme în 2022”, spune astrologul.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia care va avea blocaje în 2022
Nativii zodiei Pești în schimb s-ar putea confrunta cu blocaje. Mariana Cojocaru anunță că deși Jupiterul este o planetă a norocului, lucrurile vor fi puțin forțate la început de an.

Astrologul le recomandă nativilor acestei zodii să fie vigilenți și să se protejeze atât cât pot în noul an, existând riscul ca toate bucuriile și realizările atinse până acum să le fie afectate. Cât despre carieră, Mariana Cojocaru spune că cei născuți sub acest semn zodiacal ar putea ajunge într-un moment de impas.

Mariana Cojocaru: Zodia care va avea o mare cumpănă în 2022
”Peştii au în anul 2022 ambii patroni în constelaţia lor. Pe de o parte Neptun, care a fost şi în anii trecuţi şi va intra şi Jupiter. Jupiter, în general, este considerată planeta norocului, la modul general. Acest Jupiter va face aspect de cuadratură la început de an cu Lilith din Gemeni, zodii duble, cu Marte din Săgetător şi forţează norocul.

Horoscop Mariana Cojocaru: Cei mai mulţi dintre Peşti vor avea blocaje. Dacă vor realiza pe jumătate sau pe sfert, să se considere norocoşi. Cel mai bine ar fi să îşi pună protecţie într-un astfel de an ca să nu se întâmple ceva neaştepta ca să le afecteze bunurile acumulate. Cariera poate să fie în impas”, adaugă Mariana Cojocaru.