Horoscop 10 mai 2022. Norocul este de partea unui zodii marţi

Horoscopul zilei de 10 mai 2022. Racii vor fi pe cont propriu şi vor fi nevoiți să găsească motivația interioară pentru a ieşi la liman, Fecioarele trebuie să deschidă bine ochii şi să realizeze că nu este bine ce fac, înainte de a pierde persoane dragi din jurul lor, iar Balanţele vor învăţa că aroganţa nu este răspunsul şi că mereu avem de învăţat câte ceva şi de la cei din jur.

09 mai 2022, 16:07
Horoscop 10 mai 2022. Norocul este de partea unui zodii marţi

Horoscop 10 mai 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii vor trece prin nişte perioade mai grele din punct de vedere sentimental, deoarece vor avea nevoie să prindă mai mult curaj şi să aibă mai multă încredere în ei înşişi. A venit momentul să îşi mărturisească sentimentele faţă de persoana de care s-au îndrăgostit, dar până atunci, au nevoie să se simtă stăpâni pe situaţie. Chiar dacă este mai greu, nativii din zodia Berbec trebuie să înţeleagă că aşa începe orice poveste de dragoste şi că este nevoie de primul pas pentru a ajunge mai departe. Berbecii sunt printre puținii nativi care au norocul de a petrece acest timp alături de familie şi oamenii dragi lor. Este o zi perfectă pentru a depăna amintiri şi a mai povesti întâmplări minunate din copilărie. Nativii din zodia Berbec pot discuta mai pe larg şi despre planurile de viitor pe care le au, despre faptul că vor să se mute alături de partenerul de viaţă. Poate ar fi cazul ca aceştia să facă cu adevărat primul pas şi să treacă peste teama pe care o simt.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cel mai bine este ca Taurii să îşi ţină oamenii aproape. Aceştia vor înţelege astăzi că cei apropiaţi nu trebuie trădați şi că trebuie să avem mare grijă de relaţiile cu ei. Nativii din zodia Taur vor fi nevoiți să îşi respecte promisiunile, cum, de altfel, este şi normal, pentru a nu cădea în ochii celor care îi privesc. Este vorba de mult respect la mijloc pe care îl arăţi pentru prieteni, iar corectitudinea faţă de ei îţi va aduce doar câştiguri. Taurii se plictisesc repede de felul lor, de aceea astăzi vor căuta să îşi descopere pasiuni noi şi să le exerseze pe cele mai vechi. Vor începe să picteze încă de dimineaţă şi vor descoperi că acest vechi talent este o modalitate perfectă de a-şi petrece timpul. De asemenea, vor descoperi că se pricep destul de bine la gătit şi vor încerca să facă tot felul de preparate pentru a se răsfăța pe ei înşişi şi pe ceilalţi membri ai familiei.

Horoscop Urania. Zodia care dă lovitura pe plan sentimental. Casa Banilor suferă!
Horoscop 10 mai 2022 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii se vor afla astăzi în situaţia de a face un pas greşit care ar putea aduce numeroase urmări neplăcute pentru ei. Ar fi bine să aibă un timp de răgaz sau chiar să se consulte cu câţiva prieteni pentru a afla mai multe păreri şi a primi cât mai multe sfaturi. În acest mod, nativii din zodia Gemeni ar avea de unde alege şi ar şti cum este mai bine să procedeze mai departe. Această decizie s-ar putea să te coste lucruri foarte importante, de aceea gândeşte-te bine înainte. Gemenii vor da astăzi dovadă de un efort considerabil şi de o energie foarte mare care îi va pune într-o lumină foarte bună în faţa șefului de birou. Astfel, vor fi propulsați la locul de muncă pe o treaptă mult mai înaltă, la care nici nu au sperat atunci când s-au angajat. Chiar dacă timpurile nu par tocmai prielnice, iată că norocul este de partea Gemenilor, iar aceştia pot culege roadele muncii lor. Se pare că nici de colegi nu au fost trecuţi cu vederea nativii din zodia Gemeni, primind şi aprecierile lor înzecite.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Situaţia în care vei fi pus te va determina să cauţi motivația interioară pentru a ieşi la liman. Desigur că uneori este bine să apelezi la cei din jurul tău, însă această situaţie te priveşte doar pe tine, iar momentan eşti pe cont propriu. Caută bine în adâncul sufletului tău şi vei găsi resurse de care habar nu aveai că există. Nativii din zodia Rac vor deveni mult mai puternici după această experienţă şi vor fi siguri de ceea ce pot face şi de faptul că nimic nu este imposibil. Racii vor fi puşi în faţa faptului împlinit şi vor afla că au de luat o decizie foarte importantă în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. Unele lucruri se schimbă odată cu trecerea timpului, astfel că Racii trebuie să facă şi ei câteva schimbări de comportament şi atitudine. Este momentul ca aceştia să se gândească foarte bine şi să fie 100% siguri pe următorul pas, pentru a nu ajunge mai târziu să regrete şi a nu avea conștiința încărcată. Unele lucruri nu vor mai putea fi schimbate, de aceea, mare grijă!

Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 mai 2022. Zodiile de pământ schimbă macazul
Leu (23 iulie – 22 august)

Astrele sunt de partea Leilor astăzi. Important este ca acești nativi să îşi continue calea fără frică. Trebuie să urmeze planul pe care îl au în minte şi să nu ezite nici măcar o secundă, deoarece vocea interioară trebuie să fie mult mai puternică. Atunci când este greu, nativii din zodia Leu trebuie să îşi aducă aminte de țelul pe care şi l-au pus şi de cât au muncit pentru a ajunge până în acest punct. De aici şi până la reuşită mai este un singur pas, unul extrem de important. Leii se vor sătura de stat în casă şi astăzi vor simţi nevoia de o gură de aer curat. Chiar dacă pare imposibil, vor reuşi să iasă în aer liber şi să se plimbe singuri prin pădurea de la marginea oraşului. Vor face şi nişte exerciţii fizice şi vor asculta muzică relaxantă în căşti. Este un moment prielnic pentru nativii din zodia Leu, în care aceştia pot medita şi se pot bucura de frumusețea naturii. Nu vor rămâne pentru prea mult timp afară, însă va fi de ajuns pentru a mai căpăta nişte energie pozitivă.

Horoscop 10 mai 2022 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele au devenit tot mai retrase în ultima vreme, iar cei din jur le trag la răspundere. Acești nativi au ajuns în punctul în care nu mai au încredere în nimeni şi nu îşi mai doresc nicio persoană alături. Au ales să se izoleze şi să trăiască singuri, departe de lume, simțindu-se împotriva tuturor. Cel mai rău lucru este că Fecioarelor li se pare normal ceea ce se întâmplă, iar prietenii şi familia nu au niciun cuvânt de spus în faţa lor. Ar fi bine ca nativii din zodia Fecioară să deschidă bine ochii şi să îşi dea seama că greşesc, înainte de a-i îndepărta pe toţi din jurul lor. Fecioarele vor conştientiza astăzi că şi lucrurile pe care le considerau minore sunt extrem de importante şi necesită aceeaşi atenţie ca lucrurile mai complexe. Niciodată nu vom putea trăi fără lucrurile mici, care ne aduc bucurie şi ne fac să zâmbim în viaţa de zi cu zi. Fecioarele trebuie să nu mai stea cu capul în nori şi să privească cu mai multă seriozitate tot ce se întâmplă. Planurile de viitor pot fi conturate foarte uşor, pentru ca mai apoi să se treacă la acţiune.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanţele nu trebuie să mai fie atât de arogante. Astăzi, se vor întâlni cu o situaţie mai delicată şi vor înţelege că nu este bine să fie mereu cu capul pe sus. Uneori, se întâmplă ca cei din jur să fie mai buni decât noi şi, astfel, avem de învăţat de la ei. Cel mai bine este ca nativii din zodia Balanţă să îşi recunoască atât defectele, cât şi calităţile şi să se comporte în funcţie de situaţia în care vor fi puşi. Doar aşa nu vor mai avea motive să se ascundă. Balanţele au un har aparte şi îi surprind plăcut în fiecare zi pe cei din jurul lor. Oamenii simt o plăcere deosebită de a petrece timpul cu nativii din zodia Balanţă, de aceea sunt mereu primii atunci când ei fac câte o invitaţie la cină, în oraş sau la film. Astăzi, Balanţele vor face o conferință online şi se vor amuza copios alături de prietenii lor. Fiecare persoană vrea să înveţe câte ceva de la acești nativi, iar acesta este un lucru foarte bun, deoarece aşa vor putea fi mai înțelepți şi mai amuzanți pe zi ce trece.

Horoscop 10 mai 2022 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor reuşi, în sfârşit, să scape de emoţiile care i-au urmărit tot timpul şi se vor simţi liberi. Este momentul ca acești nativi să nu mai privească spre trecut şi să lase totul în urmă. Viitorul nu se ştie cum va fi, astfel că doar prezentul contează, iar nativii din zodia Scorpion trebuie să se străduiască pentru a-l face să fie cât mai frumos. Scorpionii sunt unici prin natura lor, de aceea felul lor de a fi îi va conduce mereu spre locuri minunate, spre experienţe de vis şi lucruri nemaiştiute. Creativitatea şi imaginaţia sunt nişte atuuri ale nativilor din zodia Scorpion, dar, în acelaşi timp, pot reprezenta şi nişte defecte foarte mari dacă sunt folosite în mod excesiv. Scorpionii trebuie să găsească un echilibru între toate calităţile şi defectele lor şi, astfel, vor ajunge pe drumul corect.

Horoscop 10 mai 2022 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii se vor simţi foarte obosiți astăzi şi nu vor mai avea energie să facă nimic. Este momentul în care nativii din zodia Săgetător au nevoie de odihnă şi recuperare. Perioada care urmează foloseşte-o pentru a-ţi încărca bateriile şi a reveni la cea mai bună formă! Săgetătorii ar trebui să se îngrijească mai mult de felul în care se simt şi să îşi acorde mai multă importanţă. Propriul organism este mai important decât orice, de aceea ar trebui să primească cel mai bun tratament. Nativii din zodia Săgetător trebuie să ţină cont şi de alimentele pe care le consumă, deoarece acestea îi pot obosi sau îi pot face să fie plini de energie. Fii mai precaut şi gândeşte-te la sănătate, înainte de toate!

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii se simt extrem de obosiți şi nu reuşesc să ducă la capăt niciun proiect. Astăzi, aceştia vor găsi o tactică foarte bună de a lucra, luând pauze mici şi dese. Astfel, nu se vor epuiza foarte mult şi vor reuşi să realizeze până seara absolut tot ce şi-au propus. Capricornii vor fi uimiţi astăzi când vor realiza de cine s-au îndrăgostit. Nu este o persoană pe placul lor, mai ales din punct de vedere fizic, însă se simt atrași foarte puternic, chiar dacă se împotrivesc. Până la urmă, nativii din zodia Capricorn se vor lăsa purtaţi de val şi vor descoperi din nou dragostea.

Horoscop  Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astrele spun că astăzi nu este o zi potrivită pentru a lua decizii, aşa că Vărsătorii ar trebuie să fie mai reținuți şi să lase hotărârile importante pentru alte zile. Planurile de viitor şi tot felul de investiţii mai pot aştepta până săptămâna viitoare. Vărsătorii vor fi nevoiți să apeleze la un psiholog, deoarece nu pot scăpa de rănile deschise din trecut. Acestea încep să îi macine din ce în ce mai mult pe nativii din zodia Vărsător, care se consumă şi se lasă purtaţi de gânduri în zone neplăcute. Este momentul să priviţi spre viitor, deoarece aveţi o singură viaţă.

Horoscop 10 mai 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Peştii vor sărbători alături de familie ziua de naştere a unei persoanei dragi. Va fi ceva retras însă va fi foarte emoționant şi plăcut pentru toţi, o petrecere între cei apropiaţi care se va dovedi a fi o adevărată reuşită.Peștii se distrează de minune în această zi alături de oamenii pe care îi respectă și îi iubește. Este o zi extrem de interesantă, întrucât Peștii trec prin diferite situații amuzante care vor rămâne în memoria lor pe foarte mult timp. Iar în a doua parte a zilei, multe lucruri nu vor merge după plan, dar oricum acest nativ nu își pierde buna dispoziție.