Horoscop 10 martie 2021. Imaginatia zburda, fluturii se zbenguie in stomac, iar banii fug din conturi

Horoscop 10 martie 2021. Ziua aceasta te predispune la focusarea pe relațiile sentimentale. O relație de cuplu se poate finaliza sau cel puțin își schimbă condițiile și termenii de desfășurare, între parteneri.

09 mart. 2021, 14:05
Horoscop 10 martie 2021. Imaginatia zburda, fluturii se zbenguie in stomac, iar banii fug din conturi

Horoscop 10 martie 2021 – Zodia Berbec

Schimbări majore în plan financiar, la secțiunea bani și bunuri administrate și folosite în comun cu apropiații. Este posibil să primești o sumă de bani împrumutată acum ceva timp să reușești să achiți datorii sau să lămurești lucruri legate de la moșteniri și partaje.

Horoscop 10 martie 2021 – Zodia Taur
Existe amănunte necunoscute, vizavi de planul financiar, în această zi. Verifică atent fiecare document în parte pentru a nu avea surprize neplăcute și informează-te în permanență din surse sigure.

Horoscop 10 martie 2021 – Zodia Gemeni
Evită azi investițiile de anvergură și nu-i lăsa pe alții să profite de pe urma veniturilor tale, indiferent cine sunt aceștia. Ocupă-te de activități intelectuale, cititul, planuri de călătorii, abordarea unei noi filozofii de viață.

Horoscop zilnic – Zodia Rac
Perioada importantă în planul afacerilor și a parteneriatelor. Unii nativi suferă o despărțire de un partener de viață, desprinderea dintr-o colaborare profesională neprofitabilă sau își regândesc viziunea.

Horoscop miercuri Leu
Ești într-o perioadă nefavorabilă a vieții tale și nu mai vrei să socializezi. Te-ai închis foarte mult în tine și nu mai vrei să ai prieteni.

Horoscop 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Nativii sunt determinaţi să-şi atingă ţelurile, ambiţioşi şi inspiraţi
Horoscopul zilei Fecioară
E momentul să nu te mai bazezi pe cei din jur și să ai mai multă încredere în tine. Ai ambiție și vei vedea că toate se vor rezolva de la sine.

Balanta 22 septembrie – 22 octombrie

Acordați atenție copiilor, iar jocurile și activitățile distractive vă fac plăcere. Sunteți într-o dispoziție romantică și vă doriți să oferiți iubire. În relațiile cu cei din jur veți dori să fiți remarcați pentru că veți fi mult mai încrezători decât de obicei.

Sagetator 23 octombrie – 21 noiembrie

Luna în casa a IV-a vă tine ocupați cu treburi casnice precum: gătit, grădinărit, curățenie, redecorări. Este posibil ca sentimentele de siguranță și confort să provină din faptul că sunteți acasă sau cu familia. Veți dori să petreceți mai mult timp cu cei pe care îi iubiți. Puteți avea relații calde cu membrii familiei și cu partenerii în acest moment.

Scorpion 22 noiembrie – 21 decembrie

Vă puteți bucura de oportunități de a face oricare dintre aceste lucruri acum. Popularitatea dvs. personală crește, în proporție directă cu propria dispoziție entuziastă și pozitivă. Puteți avea parte de recunoașterea meritelor. Este o zi bună a lunii pentru a cumpăra un bilet la loto sau pariuri. Dorința dvs. de plăcere este puternică.

Horoscop Capricorn 22 decembrie – 19 ianuarie

Unele drame care implică casa dvs., părinții, copiii sau partenerul vă vor încerca foarte mult emoțiile și pot duce la sentimente de respingere și depresie. Autodisciplina și maturitatea emoțională sunt necesare, iar sentimentele de vinovăție pentru comportamentele din trecut trebuie depășite.

Horoscop Varsator  20 ianuarie – 19 februarie

Starea de spirit a Varsatorului este probabil introspectivă și poate exista dorința de a reflecta asupra propriei vieți sau de a vă reconecta cu ceva sau cu cineva apropiat. Sunteți mai receptivi față de ceilalți, dar și mai sensibili. Vă simțiți în contact cu propriile sentimente și aveți capacitatea de a vă exprima în așa fel încât să vă faceți înțeleși.

Zodia Pesti 20 februarie – 20 martie

Sunteți mai sensibili din punct de vedere emoțional, iar imaginația zburdă. Aveți grijă ca cineva să nu vă rănească sentimentele. Sunteți în legătură cu intuiția dvs., dar ar putea fi dificil să păstrați legătura cu latura dvs. rațională. Puteți pierde cu ușurință contactul cu realitatea și nevoile practice. Așadar trebuie să conștientizați acest lucru și să faceți tot posibilul pentru a le echilibra emoțiile cu realitatea.