Horoscop 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Nativii sunt determinaţi să-şi atingă ţelurile, ambiţioşi şi inspiraţi

Avem de străbătut o săptămână cu aspecte foarte frumoase, cu spirit comunitar. Suntem atenți la ce se întâmplă în jurul nostru, mai întindem și o mână de ajutor, dar primim și sugestii valoroase. Este o săptămână care ne inspiră să fim atenți la realizările celorlalți, să subliniem valoarea celor din jur și să învățăm să colaborăm.

08 mart. 2021, 00:10
Horoscop 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrăşcanu. Nativii sunt determinaţi să-şi atingă ţelurile, ambiţioşi şi inspiraţi
Horoscop 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrăşcanu BERBEC

Săptămâna începe bine. Ziua de luni este o zi de putere, de autoritate și pot avea o relație foarte bună cu autoritățile, dar și ei pot lua decizii și se pot impune. Marți, miercuri și joi până la prânz, foarte socialele zilele cu aspecte minunate. Au idei, inspirate și de discuțiile cu ceilalți, sau diverse modele pe care le au, de aceea e bine să aprecieze succesul altor persoane, pentru că găsesc acolo elemente și sugestii bune și pentru ei. Vineri și sâmbătă sunt zile mai delicate, motoarele funcționează mai încet. Este și lună nouă în Pești, zile foarte bune pentru vindecare și încărcare a bateriilor.

Citeste si HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 8-15 martie 2021. Runele anunţă o săptămână binecuvântată pentru mulţi

Horoscop 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrăşcanu TAUR

Încep ziua de luni foarte bine cu rezolvări diverse ale unor demersuri administrative, trebuie să fie însă insistenți încă de luni și să ajungă acolo unde și-au propus, la oamenii, la birouri, șefi, autoritățile de care au nevoie în acest moment. Marți, miercuri și joi până în prânz, zile de autoritate și de putere. Dacă insistă vor fi surprinși să constate câte ajutoare pot primi. În weekend sunt alături de prieteni, pe liniște și pace.

Horoscop 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrăşcanu GEMENI

Sunt preocupați de banii și de averea lor, sau vor să nu mai cheltuiască și să irosească inutil. Poate de luni sunt preocupați și de sănătate. Își caută rezolvările marți, miercuri și joi poate în afara orașului, în afara țării, sau la persoane mai greu accesibile. Foarte pricepute în meseria lor de la care pot primi sfaturi, sau unii se întorc la manuale. Multe acte la mijlocul săptămânii care se pot rezolva datorită unor ajutoare din partea unor persoane pe care nu le cunosc, care i-au contactat abia acum. Finalul de săptămână îi prinde cu treabă, dar și cu rezolvări.

Citeste si Horoscop Urania 6-12 martie 2021. Karma aduce necazuri. Ce zodii au totuşi parte de noroc

Horoscop 8-14 martie 2021 Camelia Pătrăşcanu RAC

Săptămâna începe cu un accent asupra relațiilor. Sunt foarte investigatori și dornici să afle care sunt interesele colaboratorilor lor, mai ales la mijlocul săptămânii, marți, miercuri și joi.  Vor să afle dacă sunt onești, dacă ascund, dacă au sensibilități, dureri, frici nemărturisite care ar putea să îi înhibe în colaborările pe care le au. Vești bune marți și miercuri, din punct de vedere patrimonial sau bănesc. Șanse, oportunități sau rezolvări care vin datorită altora, a colaboratorior și nu prin efortul lor. În weeend au posibilitatea de a călători, sau de a vorbi cu o persoană aflată la distanță.

Citeşte restul zodiilor pe www.antena3.ro