Horoscop 11 martie 2024. Iubăreața Venus în visătorii Pești. Cum se va transforma viața sentimentală într-un basm magic

Oricine își pune la îndoială veridicitatea poveștilor cu zâne și a finalurilor fericite va avea parte de o surpriză încântătoare: cei născuți între 11 martie și 5 aprilie s-ar putea să se simtă mai deschiși către fanteziile romantice și fermecați de tranzitul Venerei în Pești.

10 mart. 2024, 13:22
Horoscop 11 martie 2024. Iubăreața Venus în visătorii Pești. Cum se va transforma viața sentimentală într-un basm magic

Horoscop 11 martie 2024.  Simbol al unei iubiri care transcende spațiul și timpul, acest tranzit este profund și eternal. În această perioadă, experimentăm o sensibilitate sporită față de sentimentele noastre și o capacitate profundă de a ne conecta cu oamenii, chiar și în absența exprimării verbale.

O vrajă de iubire hipnotică ne-ar putea abate pe căi greșite în timp ce ne încurcăm în adâncimile tulburi ale emoțiilor noastre. Jupiter și Neptun, conducătorii planetari ai Peștilor, ne dau impresia că inimile noastre au spațiu pentru a crește și că putem avea încredere că ceilalți oameni sunt cu adevărat buni. Pe de altă parte, trebuie să avem în vedere că așteptările noastre ne pot păcăli și că acest lucru ne poate dezamăgi. Cu toate că Venus în Pești are tendința de a trece cu vederea imperfecțiunile oamenilor, Maya Angelou a spus odată că atunci când cineva îți arată adevăratele lor culori, ar trebui să-ți asculți instinctul.

Zodiile norocoase din 2024. Top 5 semne care au binecuvântarea astrelor, câştigă „o gălăgie” de bani şi sunt iubiţi de toată lumea

Horoscop 11 martie 2024. Ar putea fi ușor să ne pierdem noțiunea despre timp și spațiu când Venus este în Pești.
O perspectivă generoasă și idealistă asupra celor dragi este încurajată în timpul acestui tranzit, ceea ce poate determina pe cineva să treacă cu vederea semnele de avertizare în relații. Cei mai apropiați de noi ar putea experimenta o sensibilitate sporită față de nevoile lor și un dor copleșitor de a satisface acele nevoi în acest timp. Nu ar trebui să punem propriile sentimente la coadă și ar trebui în schimb să ne asigurăm că ne răsfățăm cu aceeași cantitate de dragoste și grijă pe care o arătăm și altora. Pentru a evita să ne epuizăm sau să le oferim altora mai mult decât pot gestiona, este crucial să ne menținem propriul pahar plin în orice moment. Cu toate că ar putea fi dificil, trebuie să ne prioritizăm propriile nevoi mai presus de orice altceva. Eșecul de a face acest lucru ne-ar putea determina să ne simțim epuizați sau să avem impresia că ceilalți se folosesc de bunătatea noastră.

Alocarea timpului pentru a ne răsfăța și a avea grijă de noi înșine este o abordare excelentă pentru a atrage atenția și respectul pe care le merităm.
Având grijă de propria sănătate fizică, mentală, spirituală și emoțională în același timp ne permite să luăm decizii mai bine informate pe măsură ce ne curățăm și ne vindecăm. Este mai important să ne iubim pe noi înșine decât să iubim alte persoane. Iubirea de sine este cea mai semnificativă și durabilă parteneriat, așa că merită atenția și bunătatea noastră neîmpărțită.

Horoscop Mihai Voropchievici 11-17 martie 2024. Cine sunt nativii care au câștigat la loteria astrelor și se vor umple de bani

Horoscop 11 martie 2024. Creativitatea este la cote maxime în timpul acestui tranzit. Când lăsăm mințile să zboare, putem explora teritorii neumblate și putem veni cu idei noi. Acum este momentul să îmbrățișăm pe deplin talentele noastre și să încercăm lucruri noi cu abilitățile noastre artistice. Suntem capabili să producem rezultate extraordinare atunci când combinăm aspirațiile, instinctele și interesele noastre. Acesta este și un prilej de a încerca ceva nou cu creativitatea noastră și de a vedea lucrurile dintr-un unghi diferit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.