Horoscop Miercuri 12 August 2015: Berbecii par superficiali

Horoscopul zilnic pentru ziua de Miercuri 12 August 2015. Citește horoscopul zilei de Miercuri 12 August 2015 și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

RomaniaTV.net
12 aug. 2015, 03:30
Horoscop Miercuri 12 August 2015: Berbecii par superficiali

Berbec

Graba cu care își rezolvă Berbecii treburile va lăsa impresia că tratează lucrurile superficial. Au planuri de seară și sunt nerăbdători să ajungă într-un loc propus de persoana iubită. Este o zi prielnică pentru conversații personale.

Berbecii se simt singuri uneori și așteaptă ca problemele să se rezolve de la sine. Este bine că nu se stresează, dar unele lucruri trebuie împărtășite cu alții.

Este o zi liniștită pentru persoanele născute în zodia Berbec, fără evenimente marcante. Trebuie să arate mai mult interes atunci când ascultă o persoană și să fie prezenți cu spiritul.

Taur

Dezinteresul pe care Taurii îl  arată afectează relația amoroasă. Își pun mereu problemele pe primul loc și ignoră persoana de lângă. Pentru ca această relație să meargă este nevoie de mult efort și s-ar putea să fie în zadar.

Creativitatea le aduce un plus de bani nativilor Taur, bani care vor acoperi o parte din datorii. Au tendința de a pune pe primul loc distracțiile de weekend, iar mai apoi să se gândească la cheltuielile personale.

Citeste horoscopul zilnic complet pe YVE.ro.