Horoscop 12 august 2022. Ce surprize ne rezervă Luna plină a sturionului

Potrivit astrologilor, luna plină în Vărsător, numită şi Luna plină a sturionului aduce surprize. Află în rândurile de mai jos ce îţi rezervă ultima Super Lună din acest an.

11 aug. 2022, 23:35
Horoscop 12 august 2022. Ce surprize ne rezervă Luna plină a sturionului

Horoscop 12 august 2022. Vărsătorul este semnul care răstoarnă vechile valori şi le înlocuieşte cu altele noi. Privirea lui este mereu inainte: Ce poate fi imbunatatit? Unde ar face bine un pic mai multa inovatie in viata de zi cu zi? O luna plina inseamna, in general, sa renunti sau sa lasi in urma ceea ce nu mai este valabil si a devenit depasit. Daca luna plina are loc si in Varsator, starea de spirit de plecare este deosebit de puternica. Lasa-te cuprins de aceasta dorinta de nou si schimba cateva lucruri in viata ta.

Horoscop 12 august 2022. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Citeşte şi Horoscop de la Tamara Globa: Ce va aduce august 2022 pentru fiecare dintre semnele zodiacului

Ziua de azi este dominata de o problema de natura profesionala. Va trebui sa tii aproape de tine cat de mult se poatye, sa tii cu tine, sa ramai neutru si sa eviti tensiunile si contrazicerile cu colegii. In ceea ce priveste orice alt domeniu, este o zi buna si totul va merge conform a ce ti-ai propus.

Horoscop 12 august 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Energia si dinamismul tau te vor ajuta sa iti obtii scopurile si sa iti realizezi visele momentului, castigand respect si recunoastere de la oameni importanti tie. Totusi, finantele tale au nevoie de atentia ta daca doresti sa te bucuri de succes in toate planurile vietii. Nu iti asuma riscuri care te pun sub stare de stres sau chiar te duc la un drum infundat.

Horoscop 12 august 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Citeşte şi Horoscop rune. Belşug pentru unii, călătorii pentru alţii, griji multe. Previziunile pietrelor magice pentru toate zodiile

Tu iti pavezi acum un drum glorios spre un succes si vei primi rezultatele pe care le doresti. Deci tot ce ai de facut este sa tii tot inainte cu munca buna pe care o faci, sa ramai fidel tie insuti si scopurilor tale si sa nu lasi pe nimeni sa te scoata de pe acest drum cu opiniile sale. Ti s-a mai intamplat sa te lasi influentat de punctele altora de vedere si ai vazut ce greseala mare este. Acum esti mai intelept, deci iti vei folosi propriul ghid interior numit instinct calauzit de inima.

Citeşte mai mult pe sfatulpărintilor.ro.