Horoscop 12 decembrie 2023. Se deschide ultimul portal numerologic din 2023. Ce să faci și ce să NU faci ca să ai noroc tot anul grație Portalului 12/12!

Portalul 12/12 este o zi norocoasă pentru manifestarea vieții tale de vis. Portalul 12/12 este deschis! Iată cele mai importante lucruri de făcut și de evitat în plan cosmic pentru a manifesta norocul în viața ta.

11 dec. 2023, 12:46
Horoscop 12 decembrie 2023. Se deschide ultimul portal numerologic din 2023. Ce să faci și ce să NU faci ca să ai noroc tot anul grație Portalului 12/12!

Horoscop 12 decembrie 2023. Ultima lună a anului marchează deschiderea portalului 12/12, o zi numerologică ce aduce energie puternică în aer. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a te conecta cu visurile tale și a-ți nota rezoluțiile de Anul Nou, marți 12 decembrie 2023 (numită și 12/12), este o șansă pentru tine.

Portalul 12/12 de anul acesta are o influență suplimentară, datorită numerologiei și astrologiei. Adunând data 12/12/2023: 1 + 2 + 1 + 2 + 2 + 0 + 2 + 3 = 13, rezultând într-o energie rară și influentă care te ajută să te aliniezi cu destinul tău karmic. Numărul 13 este asociat cu Divinul Feminin și se spune că aduce noroc și prosperitate celor care își abrațisează puterea. Acest eveniment cosmic îți va facilita claritatea și practicitatea manifestărilor tale, permițându-ți să construiești o bază solidă pentru viitor.

Horoscop 12 decembrie 2023. Ce este portalul 12/12 în astrologie?

Portalul 12/12 este un eveniment anual care are loc pe 12 decembrie, când ziua și luna din calendar coincid între ele. Această poartă energetică este aliniată cu puterea numărului 12 în numerologie și te poate conecta la dorințele tale interioare. Anul acesta, portalul 12/12 va fi la maximul său de putere, coincizând cu Luna Nouă în Săgetător, invitându-te să vizezi stelele. Te uiți cu optimism la posibilitatea și promisiunea pe care le aduce anul 2024 și înveți să iei riscuri fără frică. De asemenea, Neptun, planeta viselor și iluziilor, și-a încheiat retrogradarea în această lună, invitându-te să privești la calea ta actuală dintr-o perspectivă nouă. Visele tale se schimbă pentru că tu te schimbi. Ia-ți un moment să reflectezi la tot ce ai realizat. Crede în tine și stabilește-ți intențiile pentru viitor, știind că Universul este de partea ta.

Urzeala astrelor. Minerva dezvăluie zodia care are o listă de cumpărături interminabilă în decembrie

Portalul 12/12 și Luna Nouă în Săgetător
Luna Nouă în semnul focului, Săgetător, este un moment în care aventura și entuziasmul pot fi declanșate. Mulți dintre noi avem multe responsabilități, mai ales în această perioadă a anului, dar folosește energia acestei Luni Noi pentru a te împinge din zona ta de confort și pentru a găsi puțin joc în rutina ta zilnică. A schimba lucrurile, a încerca lucruri noi și a explora lumi noi sunt toate modalități puternice de a canaliza această energie a Săgetătorului.

Luna Nouă căzând în sacrala dată de 12/12 creează, de asemenea, valuri puternice de energie care susțin vibrația acestui tipar numeric. 12 este un număr al înțelegerii și al întregirii. Reprezintă încheierea unui ciclu cu o imagine completă și clară a tot ceea ce s-a desfășurat.

Citeşte şi

Horoscop karmic 11-17 decembrie 2023. Se deschide portalul belşugului, zodia care va avea karma bună de Crăciun

Horoscop 12 decembrie 2023. Chiar dacă Mercur se pregătește de mișcare retrogradă în acest moment, iar din Luna Nouă curge o energie nouă, avem, de asemenea, energiile 1212 care ne amintesc de finalizare, întregire și înțelepciune mai mare.

Se pare că, la fel ca și arcașul, suntem chemați să aliniem săgeata, să ne fixăm scopul și apoi să avem încredere în vânt! Viața este o călătorie, există doar atât de multe lucruri pe care le putem controla. Așa că, în general, poate acesta să fie mesajul pe care Luna Nouă ni-l transmite.

Setează-ți intențiile, concentrează-te pe vindecare, recunoaște-ți intuiția, mișcă-te încet, dar în final, ai încredere în călătorie!

Horoscop 12 decembrie 2023. Semnificația spirituală a 12/12
Manifestarea și lucrările magice beneficiază de anumite numere. Și dacă ai văzut numerele 12 sau 1212 peste tot în ultima vreme, este un semn că zile mai bune și mai luminoase sunt pe drum și ești pregătit să le îmbrățișezi! În numerologie, 12 este un Număr Maestru care promovează disciplina, auto-determinarea și persistența pentru a finaliza ceea ce ai început. Descompunerea în înțelesurile separate ale numerelor 1 și 2 simbolizează răbdarea și începuturile noi, aliniate în armonie. Adunând acestea face 3, aliniindu-se cu sentimentele și intuiția ta. Când vezi două cifre identice pe calendar pe 12/12, este un semn să-ți acorzi timp și răbdare pentru a gestiona orice emoții complexe care apar în timpul tranziției spre o nouă modalitate de gândire. Poți apela la forța ta interioară, să depășești adversitatea și să creezi spațiu pentru noi oportunități să curgă în viața ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Ultima Lună nouă a anului 2023 – 12 decembrie 2023. Cum să treci cu bine prin Luna Nouă haotică și incitantă a lui decembrie

Ultima Lună Nouă a anului sosește pe 12/13 decembrie 2023, în timp ce se ridică în Săgetător, în căutare de senzații tari. Această lună dulce-acrișoară oferă momentul perfect pentru a reflecta asupra ultimelor 12 luni și a aborda viitorul cu optimism. Dar, așa cum se întâmplă cu majoritatea lucrurilor în viață, nu este întotdeauna atât de simplu.

Acest lucru se datorează faptului că Luna Nouă din decembrie coincide cu ultimul retrograd al lui Mercur din acest an (13 decembrie – 1 ianuarie), forțându-ne să ne întoarcem în trecut. S-ar putea să rămâi blocat în amintiri dificile sau să te revezi cu un fost partener. Nu te teme! Săgetătorul are darul de a merge cu viteză maximă spre ceea ce își dorește, deci această Lună Nouă este în continuare un moment excelent pentru a te concentra asupra atragerii de energii pozitive.

Energia Săgetătorului aduce cu ea entuziasm, posibilitate și o îndrăzneală de a te extinde și de a absorbi noi cunoștințe. Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, sistemul cosmic ne oferă o doză de energie pentru a ne propulsa înainte. Cu Săgetătorul condus de curiozitatea minții și inimii noastre, există multe de învățat în timpul acestei lunații. Menține-ți cumpătul urmând aceste recomandări și interdicții pentru Luna Nouă din 12 decembrie.

DA: Ascultă-ți intuiția
Neptun, planeta viselor și a iluziilor, va face cuadratură cu Soarele și Luna, ceea ce poate genera provocări între percepția noastră asupra unei situații și ceea ce ne spune intuiția. Acest lucru, împreună cu retrogradul lui Mercur, va testa capacitatea ta de a distinge între impulsul precipitat și intuiție.

Această Lună Nouă este momentul propice pentru a-ți clarifica gândurile și pentru a te conecta la semnalele universului.

NU forța norocul
Jupiter se află în stadiile finale ale perioadei sale retrograde, ceea ce poate aduce oportunități neașteptate. Dar ar putea să nu fie o idee prea bună să-ți asumi riscuri mai mari decât cele deja existente, în timp ce retrogradul lui Mercur se apropie. În schimb, așteaptă și reflectă la cât de mult ai progresat. Aceasta te poate învăța ultimele lecții despre cum îți blochezi binecuvântările și abundența, astfel încât, când Mercur devine direct, manifestările asupra cărora lucrezi în timpul Lunii Noi să poată progresa în noul an.

DA: Ia lucrurile pas cu pas
Lunile noi sunt natural un moment de odihnă și reîncărcare, iar cu retrogradul lui Mercur aruncându-ne într-un haos în timpul acestei lunații, nu a fost niciodată un moment mai potrivit pentru a lua lucrurile ușor. Fii conștient și proactiv în ceea ce privește întârzierile în călătorii, comunicarea greșită și claritatea atunci când creezi noi contracte, poate așteaptă până după sărbători să semnezi ceva. Prezența lui Jupiter creează o mulțime de oportunități, dar nu grăbi lucrurile — încredere în proces!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.