Horoscop karmic 11-17 decembrie 2023. Se deschide portalul belşugului, zodia care va avea karma bună de Crăciun

Horoscop karmic 11-17 decembrie 2023. E o săptămână cu un puternic marcaj emoțional pentru majoritatea semnelor zodiacale. Se deschid multe minți și suflete!

11 dec. 2023, 12:09
Horoscop karmic 11-17 decembrie 2023. Se deschide portalul belşugului, zodia care va avea karma bună de Crăciun
Horoscopul karmic pentru a doua jumătate a anului

Horoscop karmic 11-17 decembrie 2023Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești)

au parte de o perioadă de șapte zile plină de revelații. Dau dovadă de mai multă maturitate, de o minte mai ageră când vine vorba de alegeri cruciale.

Horoscop karmic 11-17 decembrie 2023. Scorpionii vor avea parte de niște experiențe unice. Vor simți că Divinitatea îi protejează, având niște trăiri cu care nu s-au mai întâlnit niciodată. Racii au nevoie de energie pentru toate sarcinile pe care le au de bifat, în timp ce Peștii sunt puși pe făcut economii.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt extrem de pretențioase când vine vorba de cerințele altora. Fie refuză anumite ajutoare, fie vin cu sfaturi pentru cei care le solicită, explicându-le cum se fac anumite lucruri. Cert este că de data asta acești nativi nu vor să mai facă totul pentru ceilalți.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Munte de bani pentru unele zodii în zilele următoare, înainte de Mercur retrograd

Zodiile de foc, perioadă interesantă. Fecioarele și Taurii sunt cei mai determinați la acest capitol, în timp ce Capricornii s-ar putea să mai lase de la ei, chiar dacă pentru ultima dată.

Horoscop karmic 11-17 decembrie 2023. Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) regândesc anumite planuri de viață. Își dau seama că s-au aruncat înainte în ceva ce nu au cum să definitiveze până la sfârșitul anului.

Unele proiecte pot fi chiar amânate, mai ales dacă vorbim de Gemeni și Balanțe. Vărsătorii, deși sunt mai aerieni de fel, de data asta vor fi mai ancorați în realitate și mai pragmatici. Devin un adevărat model de urmat pentru cei care vor să își atingă scopurile fără prea multă agitație.

Urzeala astrelor. Minerva dezvăluie zodia care are o listă de cumpărături interminabilă în decembrie

Semnele de foc (Berbec, Leu și Săgetător) au șansa de a câștiga niște lucruri importante, obiecte prețioase, bani ori respectul unei persoane sus-puse în societate.

Berbecii dau dovadă de anduranță și dovedesc tuturor ce capacități extraordinare au. Săgetătorii sunt mai liniștiți și mai focusați pe ce au de făcut, iar Leii s-ar putea să fie luați un pic de valul propriilor lor idei și să se lovească, spre final de săptămână, cu capul de prag.