HOROSCOP 12 IANUARIE 2022. O zodie primeşte veşti bune! Posibile disensiuni în relaţie

Miercuri, nativii Taur vor lua decizii importante pentru carieră, iar Săgetătorii sunt surprinși plăcut de către partenerul de viață, potrivit horoscop 12 Ianuarie 2022.

11 ian. 2022, 15:50
HOROSCOP 12 IANUARIE 2022. O zodie primeşte veşti bune! Posibile disensiuni în relaţie

HOROSCOP 12 IANUARIE 2022.

 Pentru nativii din zodia Peşti, succesul este aproape. Tot ce trebuie să facă este să profite de oportunitățile care vor apărea. Pentru Taur, este o zi favorabilă urmării propriului drum şi asumării consecințelor, dar şi a culegerii beneficiilor. Leul reușește să îşi pună ordine în gânduri şi să lucreze la autocontrol, ceea ce îi conferă încredere în propria persoană. O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!

MERCUR RETROGRAD 2022. Cum te afecteaza daca esti semn de FOC, AER, APA sau PAMANT
Horoscopul zilnic Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Un prieten sau un membru al familiei vă va oferi astăzi câteva sfaturi și probabil că nu vă va plăcea prea mult acest lucru. Fie că vă place, fie nu, ar fi înțelept să ascultați și să învățați. Simplul motiv pentru care acea persoană vă poartă de grijă şi vă oferă sfaturi practice din experiența personală este pentru că nu îşi doreşte ca voi să faceți aceleași greşeli. Este alegerea voastră dacă veți ţine cont de aceste sfaturi şi veți deveni mai înțelept sau veți ignora semnalele şi veți acţiona potrivit convingerilor personale. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să luaţi în calcul ideile celor din jur, pentru că astfel veţi avea numai de câştigat.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2022 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Urmați sfaturile cuiva doar pentru că ocupă o poziție profesională mai înaltă? Nu, nu sunteţi de acord cu această posibilitate şi refuzați vehement să vă supuneți unor dispoziții din partea superiorilor. Sunteţi dispuși să urmaţi şi să respectaţi aceste sfaturi numai dacă credeţi că este ceea ce trebuie să faceţi. Dacă aveţi convingerea că este calea potrivită pentru dumneavoastră, veţi acţiona ca atare. În schimb, dacă nu credeți că este ceea ce trebuie să faceți, atunci aveți tot dreptul să ignorați aceste sfaturi şi să vă urmaţi propria intuiţie. Este o zi favorabilă urmării propriului drum şi asumării consecințelor, dar şi a culegerii beneficiilor.

Horoscopul de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vă place să le oferiți oamenilor beneficiul îndoielii, dar astăzi răbdarea dumneavoastră va fi întinsă până la limita maximă. Dacă cineva care ar trebui să știe mai bine vă împinge prea departe, încercând să vă convingă de propriile credințe, nu veți ezita să reacționați puternic și ferm. Atitudinea dumneavoastră va conta astăzi. Modul în care veți reuşi să vă controlați emoţiile şi temperamentul, precum şi reacția dumneavoastră la ceea ce vi se întâmplă va determina starea dumneavoastră de spirit la finalul acestei zile şi va influenţa relaţiile cu cei din jur. În a doua parte a zilei, vă întâlniți cu o persoană pe care vă bucurați să o revedeți și veţi împărtăşi amintiri de neprețuit.

Zodiile care sunt afectate de Mercur Retrograd în 2022. Totul le va merge pe dos

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Influența Soarelui în această perioadă a anului vă pune într-o dispoziție excelentă. De asemenea, vă amintește de locurile pe care le-ați vizitat în trecut și v-ați bucurat. Este zi potrivită pentru a vă aminti cu drag de experienţele personale, cum ar fi o excursie într-un loc special sau un salt de parașutism pe care aţi avut curajul să îl încercaţi. Nu uitaţi că orice problemă sau situaţie tensionată aparent fără rezolvare poate fi depășită cu atitudinea potrivită şi cu ajutorul oamenilor apropiaţi. Traversați o perioadă în care vă puteţi baza din plin pe sprijinul moral şi financiar al familiei şi prietenilor. Dacă mai aveți câteva vacanțe de planificat, poate doriți să faceţi rezervările chiar astăzi. Nu se ştie niciodată când puteţi beneficia de mici reduceri şi de unele sfaturi practice pentru o planificare cât mai exactă şi reușită a viitoarelor drumeții şi escapade.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2022 Leu (23 iulie – 22 august)

Dacă vi s-a încredințat un secret, atunci trebuie să îl protejați şi să îl păstrați. Dacă lăsați prea mulți oameni să ştie ceea ce se întâmplă, acest lucru va dilua sau chiar va anula complet efectul unei dezvăluiri la momentul oportun. Sunteţi impulsiv şi temperamental, dar faceţi eforturi serioase pentru a rămâne concentrat pe lucrurile care contează cu adevărat, riscând, altfel, să fiţi afectați de micile şicane sau situaţii conflictuale. Amintiți-vă, cunoașterea înseamnă putere, iar stăpânirea de sine vă poate da un avantaj considerabil în orice dispută. Astăzi, reușiți să vă puneţi ordine în gânduri şi să lucraţi la autocontrol, ceea ce vă dă şi mai multă încredere în propria persoană. Spre seară, sunteţi dispus să oferiți timp şi implicare celor care au nevoie de prezenţa dumneavoastră. Sunteţi dedicat proiectelor de familie, reuşind să duceți la bun sfârşit orice provocare.

Horoscopul de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ați adresat o mulțime de întrebări în ultima perioadă, dar nu ați primit prea multe răspunsuri care să vă mulțumească de la oamenii de la care vă aşteptaţi să primiţi asigurări şi confirmări clare. Poate ar trebui să transformați situația din proprie inițiativă și să decideți că nu vreți să știți de ce şi cum se întâmplă anumite lucruri. Poate că ar fi mai bine să vă concentrați pe viaţa personală, pe acele lucruri pe care le tot amânați de ceva vreme. Este timpul să vă puneți pe dumneavoastră înșivă pe primul loc, să refuzați să vă mai neglijați, fiind egoist uneori şi având grijă de nevoile şi dorinţele dumneavoastră. Cei din jurul dumneavoastră vor înţelege perioada pe care o traversați și vor fi acolo pentru dumneavoastră când veți decide să vă reîntoarceți la viaţa agitată şi ieşirile în public.

Horoscopul zilnic Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cineva cu care lucrați este asertiv şi extrem de critic la un anumit nivel în care vă face să vă simțiți puțin intimidat, descurajat și trebuie să anunțați că nu sunteți prea fericit în acest sens. Confruntați persoana respectivă folosind abilitățile dumneavoastră diplomatice bine cunoscute şi puterea de negociere extraordinară cu care sunteţi înzestrat. Cuvintele blânde folosite la momentul potrivit îndepărtează mânia, iar tactul calmează spiritele, astfel că puteţi ieşi din această situaţie mai repede decât aţi crezut şi fără daune prea mari. Răbdarea joacă şi ea un rol esențial, iar abordarea potrivită, cumpătată, vă poate salva şi de această dată. Nativii din zodia Balanţă sunt sfătuiţi să acorde o atenţie sporită sănătăţii şi investigațiilor de orice fel. Aveţi grijă de sănătate şi nu neglijaţi micile probleme medicale în această perioadă! O afecţiune de durată nu va dispărea dacă negați existenţa acesteia.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunteți atât de plin de energie în momentul în care simțiți că ar putea apărea o oportunitate, încât entuziasmul dumneavoastră ar putea molipsi pe oricine. Găsiți modalități de a utiliza acea energie pentru lucruri pozitive, în special pentru lucruri creative sau artistice. Lumea este ceea ce faceți din ea, este creația dumneavoastră și a felului în care alegeți să o priviți. Astăzi, dispuneți de dorinţa şi energia necesare marilor începuturi şi creării unor adevărate capodopere. Alegeți să nu vă plafonați, ci să luptaţi cu îndârjire şi determinare pentru menirea dumneavoastră, chiar dacă drumul nu va fi întotdeauna uşor. Ambiția şi curajul vă vor duce departe spre împlinirea atât de mult dorită.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Vă place să-i ajutaţi pe oameni, iar oamenii adoră să fie ajutați, dar trebuie să învățați, de asemenea, când trebuie să dați înapoi și să îi lăsați pe ceilalți să facă lucruri pentru ei înșiși. Dacă un prieten vă semnalează că vrea să facă ceva pe cont propriu şi în ritmul său astăzi, atunci trebuie să acceptați asta. Duceți-vă și ajutați pe altcineva. Astăzi, se recomandă să nu insistați prea mult în privinţa oamenilor care nu acceptă să fie ajutați sau susținuți. Gândiți-vă la toate celelalte ființe care aşteaptă să primească ajutorul dumneavoastră şi acționați cu inima deschisă în acea direcție. Este o zi favorabilă din punct de vedere financiar. Prin urmare, dacă sunteți interesat de o investiţie sau o achiziţie la care vă gândiți de mult timp, este momentul potrivit să acționați. Lucrurile bune vor veni de la sine, iar dumneavoastră veți fi mulțumit şi împăcat cu alegerile făcute.

Horoscopul zilnic Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Viața dumneavoastră este atât de aglomerată în acest moment, acasă și la locul de muncă, încât este de mirare că nu găsiți timp să vă odihniți. Dar trebuie, altfel corpul dumneavoastră va suferi, la fel și mintea dumneavoastră. S-ar putea ca măsurile pe care va trebui să le adoptați să fie dure şi extrem de stricte, dar este important să găsiți timp pe care să îl dedicați odihnei şi repausului. Efectele vor fi foarte benefice şi vă veți bucura de ele pe termen lung. Nu uitați că familia şi cei apropiaţi reprezintă o prioritate în viaţa dumneavoastră. Arătați-le astăzi cât de mult înseamnă pentru dumneavoastră şi oferiți-le cea mai importantă resursă, timpul dumneavoastră! Pentru ca lucrurile să revină la normal și ca situația dintre ei să se regleze, Capricornii trebuie să aibă o discuție serioasă cu partenerul, deoarece șansele de reușită sunt foarte mari. Astrele sunt de partea lor și, dacă vor face acest lucru, relația lor va fi ca la început.

HOROSCOP 12 IANUARIE 2022 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ziua de astăzi este dedicată comunicării și rezolvării problemelor pe care le-au avut cu partenerul de viață. Ultima perioadă pe care au traversat-o nu a fost una chiar fericită, motiv pentru care în cuplu au apărut ceva probleme legate de comunicare. S-au certat destul de mult, discuțiile pe care le-au avut au fost destul de aprinse, iar acest lucru a stricat armonia ce exista între ei. Nu au discutat aceste lucruri până acum și au lăsat situația să se rezolve de la sine, iar situația a degenerat. Unele probleme sunt extrem de serioase, de importante și chiar l-au deranjat pe partener, iar acest lucru nu înseamnă nimic altceva decât că este timpul să ia atitudine. Nu pot lăsa lucrurile așa, deoarece tot ei sunt cei care vor avea de pierdut.

Horoscopul de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu aveți nevoie de nimeni care să vă spună ce trebuie să faceţi, ce atitudine să aveţi sau cum să vă comportați în public. Și, în ceea ce privește sentimentele, nimeni nu se apropie de Pești pentru a da indicații despre ce trebuie făcut. Această atitudine vă va pune într-o lumină favorabilă astăzi, iar cei din jur vă vor percepe ca pe o persoană charismatică, ce are opinii puternice şi bine argumentate. Sunt recomandate participările la diverse întruniri, seminarii şi orice adunări în care vă veţi face remarcat cu uşurinţă datorită abilitaților dumneavoastră de lider. Aveţi şanse să obțineți chiar o colaborare care se anunţă extrem de profitabilă în viitor. Investiți în dumneavoastră, iar eforturile vă vor fi răsplătite. Aveţi la îndemână tot ce este necesar pentru a reuşi şi a vă atinge obiectivele propuse.