MERCUR RETROGRAD 2022. Cum te afecteaza daca esti semn de FOC, AER, APA sau PAMANT

In 2022, Mercur va fi retrograd de patru ori: din 14 ianuarie pana in 3 februarie, din 10 mai pana in 3 iunie, din 9 septembrie pana in 2 octombrie si din 29 decembrie pana in 18 ianuarie 2023.

11 ian. 2022, 13:04
MERCUR RETROGRAD 2022. Cum te afecteaza daca esti semn de FOC, AER, APA sau PAMANT

MERCUR RETROGRAD 2022.

Mercur presupune modul in care percepem, interpretam si comunicam informatiile, dar semnificatia sa simbolica variaza in functie de calea sa in ceruri. In loc sa se miste rapid si direct ca de obicei, Mercur trece la o viteza mai mica si se misca inapoi prin zodiac atunci cand este retrograd. Abaterea pe care Mercur o face de la cursul normal atunci cand retrogradul corespunde cu o abilitate sporita de a ne indeparta de tiparele noastre obisnuite, permitand descoperirea de noi cai de cercetare si perceptie. Mercur se apropie cel mai mult de Pamant atunci cand este retrograd, intensificandu-si impactul in problemele zilnice.

Mercur Retrograd se întoarce. Toate zodiile vor fi afectate în această lună
Iata tot ce trebuie sa stii despre Mercur retrograd 2022.
Pe masura ce astrologia anului 2022 prevesteste o adancire a schimbarilor structurale sistemice si a transmutarilor personale care au avut loc in 2021, cele trei perioade de timp in care Mercur este retrograd vor aduce oportunitati importante de ajustare si adaptare. Pentru a te folosi cat mai bine de calitatea lui Mercur retrograd, este vital sa accepti situatiile asa cum vin, mai degraba decat sa te opui schimbarii. Deschide-ti intuitia pentru a primi orice mesaj pe care Mercur il va oferi cu privire la schimbarile in povesti si modalitatile de a stimula miscarea in locurile in care te-ai simtit stagnat.

Zodiile care sunt afectate de Mercur Retrograd în 2022. Totul le va merge pe dos
Cum se comporta retrogradul Mercur in semnele de Aer si Pamant?
Mercur are adesea trei perioade retrograde in fiecare an si au loc in intregime in cadrul aceluiasi element astrologic. Cu toate acestea, in 2022, cele patru faze retrograde ale lui Mercur se vor incadra pe doua elemente, fiecare incepand cu un semn de Aer si se termina cu un semn de Pamant. Acest lucru se datoreaza faptului ca 2022 este un an de legatura pentru Mercur intre anii semnelor de aer si pamant. In 2021, Mercur a fost retrograd in intregime in semnele de aer, in timp ce in 2023 Mercur va fi complet retrograd in semne de Pamant. Astfel, prima perioada a lui Mercur retrograd va lega Varsatorul de Capricorn, a doua se va muta intre Taur si Gemeni, iar a treia va lega Balanta de Fecioara.

MERCUR RETROGRAD 2022. Elementele aer si pamant sunt complet diferite ca si calitate, asa ca va trebui sa ne bazam pe magia pe care o detine Mercur pentru a sintetiza sensul atunci cand mediaza diferentele. Mercur va petrece cea mai mare parte din fiecare retrograd in semne de aer, inclusiv formand fiecare dintre conjunctiile sale regenerative cu Soarele in fiecare dintre cele trei semne de aer.

Prin urmare, natura flexibila si nelinistita a elementului aer va fi subliniata, accentuand capacitatea lui Mercur de a aduce diferite perspective impreuna cu scopul de a schimba tiparele de gandire stagnante. In contrast, natura constructiva si pragmatica a elementului pamant va avea ca rezultat ca fiecare perioada retrograda sa se incheie cu Mercur care faciliteaza diferente importante ce pot ajuta la organizarea revelatiilor primite de Mercur in forme mai solide, ajutandu-ne sa ne adaptam limitele personale la modurile in care structurile sociale se schimba.

Mercur retrograd 2022 Efecte
Intens pentru semnele de aer (Balanta, Varsator, Gemeni)
Anul trecut, cu perioadele retrograde ale lui Mercur in elementul tau de aer, ai primit indemnuri interioare pentru a-ti imbratisa natura flexibila si schimbatoare. Din moment ce 2022 va fi o punte intre anii aerului si pamantului, vei experimenta un proces intens de adaptare a fluiditatii transmutarilor tale interioare in forme si continuturi practice, adaptandu-ti granitele personale dupa cum este necesar. Fii pregatit pentru metamorfozarea straturilor mai profunde ale identitatii tale, deoarece Mercur ofera perspective ascunse anterior constientizarii tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.