Zodiile care sunt afectate de Mercur Retrograd în 2022. Totul le va merge pe dos

Horoscopul pentru anul 2022 nu vine cu vești bune pentru unele zodii. Unii nativi vor avea parte de un an destul de greu, pentru că astrele nu par să fie prea îngăduitoare cu ei. 

29 dec. 2021, 16:32
Zodiile care sunt afectate de Mercur Retrograd în 2022. Totul le va merge pe dos

Mercur retrograd va afecta puternic trei zodii în anul 2022. Iată care sunt cele trei zodii care vor fi puternic afectate de Mercur retrograd.

 

Scorpion
Scorpionii vor simți că nimic nu le mai merge bine, deși muncesc mult și sunt responsabili. Orice ar face, parcă stelele nu se aliniază și nimic nu mai prinde contur. Din cauza nehotărârii şi schimbărilor bruste de dispoziție vor rata șanse importante în anul 2022. Sun sfătuiți să renunțe la atitudinea pesimistă și să iasă din carapace. În cele din urmă va răsări soarele și pe strada lor!

Horoscop 2022. Câţi bani poţi să câştigi anul viitor în funcţie de zodie. Zodia care se va scălda în noroc din ianuarie

Vărsător
Cu toate eclipsele din 2022 și Mercur retrograd care acționează împotriva lor, Vărsătorii vor avea de întâmpinat multe provocări care îi vor obliga să renunțe la zona de confort și la ideile fixe. Sunt șanse să reacționeze agresiv și pe fond emoțional atunci când observă că munca lor nu este recunoscută public.

Taur 
Taurii fac parte dintre zodiile care vor fi urmărite de ghinion în noul an, iar planurile lor vor fi date peste cap de orice detaliu mic. Majoritatea problemelor pe care le întâmpină vor fi legate de sfera profesională.

Taur
Depinde doar de ei dacă se vor adapta schimbărilor și dacă vor renunța la încăpățânarea care le creează, de multe ori, dificultăți.

Horoscop special: Marele Benefic Jupiter, in Pesti pentru urmatorii 12 ani! Iata marele impact asupra zodiilor!
Să stabilim ce înseamnă, cu exactitate „Mercur retrograd”. Cu siguranță ați auzit expresia atunci când ați citit previziunile zodiacale în mediul online sau ați ascultat rubrica „Horoscop” la emisiunile de la televizor!

Ce înseamnă Mercur retrograd
Mercur în mișcarea lui liberă și directă, atunci când traversează o anumită zodie, amplifică calitățile și trăsăturile deosebite ale acelei zodii. În plus, el favorizează exprimarea liberă, comunicarea cu ceilalți, activitățile sociale, negocierile, întâlnirile, călătoriile, tot ceea ce ține de dezvoltarea noastră socială.

Mercur retrograd, în schimb, poate ridica mici obstacole în calea noastră, poate afecta negocierile, finanțele, comunicarea, parteneriatele. În perioadele în care Mercur este în mișcare retrogradă pot apărea mici accidente, pierderi, eșecuri, neînțelegeri, disensiuni cu familia sau colegii, discuții neplăcute în cuplu.