Horoscop 13-19 decembrie 2021 realizat de Camelia Pătrăşcanu. O săptămână în care ne vom afla în căutarea adevărului. Se întrevăd tensiuni, conflicte, situaţii neaşteptate

Săptămâna 13-19 decembrie 2021 este una plină de evenimente astrologice. Miercuri e ziua cea mai tensionată, mai cu seamă din punct de vedere financiar, iar duminică dimineață se formează Lună Plină sub patronajul Săgetătorului.

13 dec. 2021, 18:21
Horoscop 13-19 decembrie 2021 realizat de Camelia Pătrăşcanu. O săptămână în care ne vom afla în căutarea adevărului. Se întrevăd tensiuni, conflicte, situaţii neaşteptate

Horoscop 13-19 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu. Toată săptămâna aceasta vom căuta adevăruri şi vom căuta să ne demonstrăm dreptatea. Tensiunile, conflictele, situaţiile neaşteptate nu se lasă nici ele aşteptate în zilele care urmează. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a realizat previziunile pentru fiecare semn zodical.

Horoscop 13-19 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu BERBEC

La începutul săptămânii, Berbecii sunt energici, vioi, fac lucrurile doar așa cum le dictează sufletul. Miercuri, nativii pot intra în conflicte pe tema banilor cu persoane care li se par că acţionează incorect. Pentru a doua jumătate a săptămânii, vineri, în special, și sâmbătă, se întrevăd drumuri sau informații.

Horoscop 13-19 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu TAUR

Şi pentru Tauri, miercuri este ziua cea mai tensionată a săptămânii. Se enervează uşor, sunt nemulţumiţi, au conflicte cu superiorii, cu autoritățile. Sunt de o sinceritate dezarmantă, spun tot ce le trece prin minte, iar lucrul acesta deranjează. Vineri, îşi fac tot felul de calcule, au de luat niște decizii legate de destin.

Horoscop 13-19 decembrie Camelia Pătrăşcanu GEMENI

Pentru Gemeni, săptămâna începe bine, au un tonus foarte bun, sunt energici şi optimişti, își fac planuri de viitor. Miercuri, însă, se ivesc dificultăți, situații neașteptate pe care nu le pot controla. Cel mai bine ar fi să le accepte pentru moment. Sfârşitul de săptămână vine cu mai multă claritate şi pot lua decizii bune.

Horoscop 13-19 decembrie 2021 Camelia Pătrășcanu RAC

Mijlocul săptămânii vine, pentru aceşti nativi, cu tensiuni cauzate de faptul că se pot simți singuri, abandonaţi de prieteni. Au nevoie să discute şi nu au cu cine sau nu au nici o perspectivă foarte clară de viitor pentru că și-au asumat riscuri și aceste riscuri încep să bată la ușă. Vineri sunt într-o dispoziţie mai bună şi sunt inspiraţi, astfel încât iau cele mai bune decizii.

Citeste si Horoscop de Crăciun. Ce cadouri să oferi celor dragi în funcție de zodie. Tăurașii preferă obiectele personalizate, în timp ce capricornii sunt ceva mai pragmatici

Horoscop 13-19 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu LEU

Începutul de săptămână vine, pentru Lei, cu niște rezolvări în acte sau cu răspunsuri oficiale. Miercuri se anunţă tensiuni în raporturile cu alții, au o poziție pe care cei din jur nu o înţeleg, nu ajung la un numitor comun cu persoanele conservatoare, vin cu viziuni foarte originale, dar care nu sunt agreate de cei din jur. Vineri, iau hotărâri importante pentru viitorul lor.

Horoscop 13-19 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu FECIOARĂ

Săptămâna debutează cu negocieri legate de câștiguri, drepturi și obligații cu o persoană cu care colaborează. Ziua de miercuri vine cu tensiuni din cauza unor acte care nu sosesc sau a unor directive care îi obligă să își schimbe demersurile profesionale, ceea ce îi face să se simtă oarecum constrânşi. Vineri găsesc soluţii şi curajul să îşi asume noi drumuri în viață.

Horoscop 13-19 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu BALANŢĂ

Începutul de săptămână este promiţător în tot ce înseamnă relații personale. Miercuri, apar tensiuni cu persoanele apropiate: Balanţele sunt luate prin surprindere de o schimbare de atitudine, de nişte decizii ale unor apropiaţi. Spre sfârşitul săptămânii, însă, reuşesc să proceseze informaţiile şi să ia nişte decizii care schimbă radical situația.

Horoscop 13-19 decembrie Camelia Pătrăşcanu SCORPION

Scorpionii au o viziune originală asupra unor lucruri pe care vor să le facă altfel decât toată lumea. Miercuri, tensiuni cu colaboratorii, care se mişcă mai încet decât ei, iar Scorpionii au senzaţia că îi întârzie. Joi după-amiază și vineri iau niște hotărâri importante, dar alături de cineva pe care în sfârșit reuşesc să îl lămurească.

Horoscop 13-19 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, începutul de săptămână e efervescent, se simt bine şi fac ce le place. Miercuri e o zi tensionată la muncă din cauza contextului care se schimbă. Cineva nu face ceva, iar Săgetătorii au sentimentul că sunt sabotaţi. Pot izbucni certuri, conflicte, mai ales dacă niște acte nu sunt respectate. În weekend, iau decizii importante referitoare la colaboratori.

Horoscop 13-19 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu CAPRICORN

Capricornii nu au de gând să asculte şi punctele de vedere ale celor din jur, o ţin pe-a lor, iar asta nu are cum să ducă decât la tensiuni cu colegii. La aceste tensiuni se adaugă şi cele cauzate de probleme financiare, niște pierderi sau cheltuieli neprevăzute. Către sfârşitul săptămânii, gândurile li se limpezesc şi le vin idei să facă bani sau să speculeze financiar o situație.

Citeste si Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021. Ce aventuri urmează? O săptămână de încercări!

Horoscop 13-19 decembrie Camelia Pătrăşcanu VĂRSĂTOR

Vărsătorii se informează la început de săptămână, culeg informaţii, le pun cap la cap, astfel încât să înțeleagă ce se întâmplă. Miercuri, tensiuni în familie, evenimente neașteptate le dau peste cap planurile pe care le au pentru restul săptămânii, dar se repliază destul de repede. Spre sfârşitul săptămânii iau hotărâri foarte inspirate, reorganizează lucrurile.

Horoscop 13-19 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu PEŞTI

Peştii învață să își pună mai bine în valoare toate atuurile profesionale. Mijlocul săptămânii vine cu tensiuni legate de acte, de diplome, de drepturi, de obligații pe care nu și le-au cunoscut, acum le află. Niște lucruri nerezolvate din urmă vin acum și îi țin pe loc. La final de săptămână, iau hotărâri, se regrupează și reușesc să aibă din nou claritate în legătură cu drumul lor.