Horoscop 13 August 2015: Momente tensionate pentru unele Fecioare

Horoscop Joi 13 August 2015. O parte din Fecioare ajung la capătul răbdării și își pot descărca nervii pe unele persoane apropiate, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
12 aug. 2015, 10:57
Horoscop 13 August 2015: Momente tensionate pentru unele Fecioare

Horoscop Berbec 13 August

Aveți parte de succes, dacă vă canalizați energia pe ceva important – cum ar fi o activitate de creație, un hobby sau proiect de lucru. Fiți atenți ce vorbiți față cei dragi și de partener, deoarece poate izbucni un conflict în care veți da vina pe persoane nevinovate.
 
Horoscop Taur 13 August

Astăzi, emoțiile pot fi aprinse fără un motiv special. Dacă există ceva care vă deranjează în viața de cuplu, nu ezitați să discutați problema cu partenerul dvs. Cu toate acestea, dacă este posibil, amânați sau mai așteptați un pic discuțiile foarte importante.
 
Horoscop Gemeni 13 August

Este posibil să aveți o mică neînțelegere cu un coleg la locul de muncă. Astăzi aveți șansa de a rezolva o situație complexă cu care vă confruntați de ceva timp. Folosiți-vă abilitățile de comunicare, fiți sinceri, ghicitorile și minciunile nu vă vor ajuta.
 
Horoscop Rac 13 August

Este necesar să evaluați corect lucrurile din jurul dvs și mai apoi să luați deciziile corecte. Veți avea succes în toate activitățile, dacă sunteți încrezători și nu stați în umbra cuiva.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.