Horoscop 13 august 2022. Luna în Peşti ne tentează să blocăm realitatea şi să ne retragem în lumea noastră

Nu fi surprins daca azi capul tau este un pic in nori. Este weekend si stresul saptamanii de lucru se atenueaza.

13 aug. 2022, 00:01
Horoscop 13 august 2022. Luna în Peşti ne tentează să blocăm realitatea şi să ne retragem în lumea noastră

Horoscop 13 august 2022. Atmosfera astrala este, de asemenea, linistita. Iar Luna in visatorii Pesti ne tenteaza sa blocam realitatea si sa ne retragem in lumea noastra de vis.

Horoscop 13 august 2022 BERBEC

S-ar putea sa ai idei minunate care sa duca la cresterea veniturilor acum, dar scepticii ar putea sa rada si sa te numeasca un visator. Nu lasa pe nimeni sa ucida visul din tine. O persoana inventiva ca tine nu trebuie sa se astepte sa fie inteleasa de toata lumea ce traieste conventional. Te poti intelege mai bine cu antreprenorii ce apreciaza o abordare aventuroasa. Important este sa nu dai inapoi.

Citeste si Horoscop de la Tamara Globa: Ce va aduce august 2022 pentru fiecare dintre semnele zodiacului

Horoscop 13 august 2022 TAUR

Daca te deranjeaza comportamentul unui vecin, s-ar putea sa nu mai vrei sa te tot ascunzi dupa tufis ci sa abordezi direct frustrarea ta. Din fericire, aceasta abordare este apreciata si benefica de azi. Dupa ce discuti orice te supara, vei vedea ca veti gasi o intelegere reciproc convenabila. Cel mai bine este ca vorbele sincere si directe intaresc acum relatiile. Spune-ti calm si ferm opinia si asteapta-te la o abordare care sa te incurajeze.

Horoscop 13 august 2022 GEMENI

Timpul petrecut cu familia poate fi o idee buna pentru sufletul tau acum. Chiar si un workaholic ca tine are nevoie de o viata personala bogata. Renunta la ore de munca de casa si creaza-ti oportunitatea de a intari acele conexiuni profunde cu cei pe care ii iubesti. Daca ai copii, pune-le intrebari detaliate despre sperantele lor, fricile lor, visele lor. Asculta cu atentie si nu judeca. Daca ai pierdut contactul cu o ruda in varsta, da un telefon. Ceea ce auzi azi nu te invata ceva doar despre altii ci si despre tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Care este lecţia de viaţă a fiecărei zodii. Ce trebuie să schimbe la el fiecare semn zodiacal ca să aibă relaţii armonioase cu cei din jur