Horoscop 13 decembrie 2022. Marţi 13, ce zodii au noroc chior într-o zi cu ghinion

Horoscopul zilei de 13 Decembrie 2022: Berbecul este într-o formă de zile mari şi îşi doreşte să întâlnească oameni noi, în timp ce Taurul este gânditor şi dă dovadă de înţelepciune, simțindu-se bine în prezenţa familiei şi a prietenilor apropiaţi. Balanţa este atrasă de muncă şi se dedică vieţii profesionale, dând dovadă de o rezistenţă fizică şi mentală excelentă.

12 dec. 2022, 13:55
Horoscop 13 decembrie 2022. Marţi 13, ce zodii au noroc chior într-o zi cu ghinion

Horoscop 13 decembrie 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Vă veți simți într-o formă de zile mari, ca un adolescent. Veți dori să vă deplasați, să ieșiți, să întâlniți oameni noi. Veți ști să vă exprimați ideile într-un mod frumos, sincer și convingător. Este un moment bun pentru afaceri și există posibilitatea de contracte noi. Veți fi atras de farmecul sexului opus și vă veți îndrăgosti cu ușurință. Aceste sentimente sunt mai degrabă fizice decât intelectuale. Simțurile dumneavoastră vor fi trezite. Vă veți simți plin de viaţă, dorind să ieșiți și să întâlniți oameni. Veți avea o dispoziție bună, afacerile vor merge bine, veți dori să ieșiți și să vedeți lumea. Toate dificultățile, obstacolele vor dispărea datorită ajutorului neașteptat. Viața va deveni brusc mai ușoară, mai simplă. Afacerile vor intra în ritmul obișnuit și își vor urma parcursul normal, problemele vor fi reduse la minimum. Veți fi mai uman, mai generos și vă veți pierde severitatea, duritatea. Veți fi atras de tot ceea ce este ieșit din comun și vă va face plăcere compania oamenilor neobișnuiți.

Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vă vei simți bine, în largul dumneavoastră, calm și liniștit. Veți observa un puternic sentiment de bunăstare mentală. Veți ști să învățați din lecțiile trecutului, veți fi gânditor și înțelept. Vă va plăcea să stați cu familia sau să vedeți prietenii apropiați pe care i-ați neglijat puțin din lipsă de timp. Compania unor prieteni vechi și o relație cu o femeie mai în vârstă de încredere vă vor oferi plăcere. Este un moment bun pentru a vă rezolva toate problemele actuale. Veți fi foarte ambițios în această perioadă. Aceste ambiții vor fi obținute fie printr-un loc de muncă mai interesant și mai bine plătit în firma în care lucrați, fie într-un loc de muncă nou, unde aveți o poziție de conducere și unde trebuie să vă reorganizați, să restructurați și să puneți firma în ordine. Această lucrare vă va absorbi în totalitate.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Credința în sine va fi mai puternică, convingerile dumneavoastră vor fi consolidate. Toate îndoielile vă vor părăsi, veți fi convins de părerile și ideile dumneavoastră. Vă veți simți calm, spiritul dumneavoastră va fi împăcat. Vă veți bucura de singurătate: va trebui să vă ascultați gândurile în locuri izolate, departe de zgomot, lângă apă – o apă liniștită, ca, de exemplu, un lac. Veți fi și mai realist, mai înțelept, practic. Veți gândi întotdeauna înainte de a acționa. Veți accepta toate responsabilitățile. Nimic nu se va datora întâmplării. Veți căuta liniște și înţelegere. Este o zi în care vă veți lua responsabilitățile în serios: veți fi devotat datoriei, dar acest lucru va fi greu de suportat. Veți fi întotdeauna temător de a nu fi depășit, de a eșua în sarcina dumneavoastră. Veți fi prea conștiincios, dar, în acelaşi timp, curios.

Horoscop 13 decembrie 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o zi excelentă pentru a sărbători iubirea. Dacă nu ați întâlnit-o deja, așteptați-vă să vă întâlniți cu acea persoană specială în această perioadă. Se anunţă o asociere între independență și imaginație: imaginația dumneavoastră ar putea crea o serie creativă. Veți căuta noutate, originalitate și inovație în activitățile dumneavoastră. Veți fi mult mai sociabil și veți întâlni oameni noi cu care veți dori să discutați. Veți întâlni o persoană care vă va atrage foarte mult și cu care veți dori să faceți schimb de idei. Se vor întâmpla o mulțime de lucruri, veți ieși foarte mult și veți întâlni oameni neobișnuiți. Veți fi foarte atras de un membru al sexului opus. Această persoană va fi genul de persoană care vă place, cu o personalitate foarte puternică.

Leu (23 iulie – 22 august)

Este un moment bun pentru a vă rezolva toate problemele actuale și, totodată, pentru munca intelectuală. Veți avea o mulțime de idei sclipitoare și ajutorul unei intuiții care vă va permite să vă realizați planurile, noile scheme. Veți fi interesat de fiecare lucru nou, de idei noi – veți fi atent la toate descoperirile, inovațiile. Veți dori să călătoriți și, dacă vă puteți permite călătoria visurilor dumneavoastră, profitați şi începeți deja să împachetați, deoarece va fi o experiență incredibil de bogată, iar descoperirile dumneavoastră vor da roade. Veți întâlni oameni interesanți cu care veți lega nodul prieteniei. Se poate lega chiar o prietenie de-o viaţă cu o persoană care vă seamănă foarte mult.

Aceste 4 zodii l-au prins pe Dumnezeu de un picior! Sunt binecuvântate până la Anul Nou 2023

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Veți fi foarte atras de un membru al sexului opus. Această persoană va fi tipul care vă place, cu o personalitate foarte puternică. Veți deține controlul total al propriei persoane. Veți fi mult mai atent și mai grijuliu. Veți fi răbdător și hotărât, precis și meticulos, fie că este la serviciu sau în viața de zi cu zi. Nu veți face nicio o greșeală, dar veți studia toate posibilitățile, veți cântări în favoarea și împotriva lui, iar toate în obiectivitate completă. Este o perioadă foarte bună pentru a face o muncă dificilă și îndelungată: veți avea toate talentele necesare pentru succes.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Veți fi atras de muncă şi vă dedicați complet vieţii profesionale. Cu o rezistență fizică bună, veți putea să îndepliniți sarcini îndelungate fără să vă obosiți prea mult. Veți fi realist, dar poate puțin prea mult, riscând să alunecați încet şi sigur spre pesimism. Munca va dura tot timpul și va conta peste toate celelalte aspecte ale vieţii dumneavoastră. Nu veți tolera nicio contradicție, critică sau dezbatere. Vă veți abandona mai mult sau mai puțin familia, iar viața dumneavoastră emoțională va fi, practic, inexistentă. Cu siguranță, un astfel de comportament nu va mulțumi cercul dumneavoastră și, cu atât mai puțin, familia dumneavoastră. Nu veți fi nici tandru, nici sentimental.

Horoscop 13 decembrie 2022 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Veți avea mult noroc și fericire. Este o perioadă în care viața dumneavoastră amoroasă va merge bine și în care problemele financiare vor dispărea ca prin magie. Vă vor plăcea petrecerile, toate plăcerile sănătoase pe care viața le oferă. Veți fi într-o dispoziție bună, fericit și simțindu-vă bine. Cei din cercul dumneavoastră vă vor aprecia, îi veți încânta. Acesta este un moment bun pentru toată munca intelectuală. Vă veți rezolva toate problemele cu o ușurință deconcertantă. Veți avea mari puteri analitice. Toate dificultățile, obstacolele vor dispărea datorită ajutorului neașteptat. Viața va deveni brusc mai ușoară, mai simplă. Afacerile vor intra în formă și își vor urma parcursul normal, problemele vor fi reduse la minimum. Veți fi mai uman, mai generos și vă veți pierde severitatea, duritatea. Veți dori să obțineți ceva uimitor. Veți căuta ceea ce este perfect atât în ​​sens moral, cât și în sens estetic. În căutarea idealului dumneavoastră, absolutul, veți deveni mai uman, vă veți simți protector față de alți oameni. Sentimentele dumneavoastră vor fi sincere. Problemele materiale vor fi ultimul lucru din mintea dumneavoastră.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Vă veți simți bine. Veți visa frumos, veți avea o viață de familie pașnică, iubitoare și fericită. S-ar putea să lucrați ceva sau să cumpărați ceva pentru a vă face casa chiar mai confortabilă și drăguță sau pentru a vă pregăti o cameră pentru copilul pe care îl așteptați, deoarece este o perioadă fertilă pentru dumneavoastră. Veți fi foarte fericit în legătură cu acest copil. Dacă sunteți single, este un moment bun pentru a întâlni pe cineva, pentru a iubi. Vă va plăcea să ieșiți în întâmpinarea oamenilor și, mai ales, să întâlniți o soră de suflet. Este, de asemenea, un moment foarte bun pe planul muncii.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Sentimentele dumneavoastră vor fi controlate, fără pasiune. Veți iubi pașnic, sincer, fără durere. Viața dumneavoastră interioară va fi fără probleme, calmă și fericită. Ați putea fi atras de o persoană de încredere mai în vârstă, pentru care aveți mult respect sau puteți întâlni un vechi prieten sau un fost iubit. Problemele vor fi rezolvate fără prea mari eforturi, totul se va potrivi. În sfârșit, vă veți da seama de planurile dumneavoastră, după o muncă îndelungată și dureroasă, datorită răbdării, experienței dumneavoastră, pe care ați știut să le folosiți întotdeauna, a bunului-simț și, de asemenea, pentru că nu ați pierdut niciodată din vedere obiectivul dumneavoastră. Veți avea o voință puternică, decisivă, persistentă. Sentimentul dumneavoastră de responsabilitate va crește. Veți fi răsplătit pentru munca depusă datorită aplicației și eficienței dumneavoastră. Nu veți avea probleme mari, viața va fi liniștită și fără nimic neprevăzut. Veți avea o slujbă bună, veți fi loial și cinstit și veți fi apreciat de superiorii dumneavoastră pentru calitățile pe care le aveți.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Acesta este o zi potrivită pentru a face un bilanț, pentru a vă gândi la tot ceea ce ați văzut și învățat în ultimul timp. Este o perioadă în care veți fi plin de înțelepciune. Veți vedea lucrurile mai adânc și mai profund şi veţi atribui o semnificație aparte gândurilor dumneavoastră. În sfârșit, vă veți da seama de ceea ce contează pentru dumneavoastră, de persoanele care vă vor fi mereu alături şi veți fi motivat să reușiți, pentru că nu ați pierdut niciodată din vedere obiectivul dumneavoastră. Vă veți simți pregătit pentru un nou început. Veți dori să vă deplasați, să ieșiți, să întâlniți oameni noi. Veți ști să vă exprimați ideile într-un mod impunător și convingător. Este un moment bun pentru afaceri. Azi apare o posibilitate de contracte noi. Ați putea crea ceva original, unic şi revoluționar.

Horoscop 13 decembrie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Veți dori să obțineți ceva uimitor. Veți căuta ceea ce este perfect atât în ​​sens moral, cât și în sens material. În căutarea idealului dumneavoastră, veți deveni mai uman, vă veți simți protector față de alți oameni. Sentimentele dumneavoastră vor fi sincere. Problemele materiale vor fi ultimul lucru din mintea dumneavoastră. Veți fi energic, solid, rezistent, cu prezenţă de spirit, de încredere și hotărât. Veți lua rapid deciziile. Aceste decizii sunt importante și vă vor ajuta să vă atingeți idealurile. Veți putea să vă confruntați cu orice fel de problemă și să o rezolvați, asumându-vă orice riscuri care sunt necesare. Veți dori să ascultați muzică, veți aprecia lucruri frumoase, tablouri, tot ceea ce este armonios, elegant, estetic, chiar mai mult decât înainte.