Horoscop 13 ianuarie 2017: Dificultăţi în amor pentru Taur. Iată predicţiile astrale şi pentru restul zodiilor într-o zi de Vineri 13

Citeşte horoscopul zilei de 13 ianuarie 2017 şi află cum te vor surprinde astrele, potrivit zodiei tale.

RomaniaTV.net
12 ian. 2017, 14:19
Horoscop 13 ianuarie 2017: Dificultăţi în amor pentru Taur. Iată predicţiile astrale şi pentru restul zodiilor într-o zi de Vineri 13

Berbec

De tine depinde sa iesi din pasa fragila emotional in care te-au tras altii fara voia ta, ca atare paraseste tu singur acel loc in care simti ca planeaza tristetea, suferinta, saracia, boala.

Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricat de empatic ai fi, ca atare gandeste-te mai presus de orice la linistea ta, la pacea ta interioara si exterioara, la zambetul de pe propriul chip, si pleaca din acele spatii tensionate. E o chestiune de vointa sa spui adio dramelor care chiar nu te privesc pe tine, deci de ce te sacrifici pentru ca altul, alaturi de tine, nu a stiut sa-si rezolve problemele? Ce vina ai tu?

Taur

Iubirea cere responsabilitate, fermitate, maturitate, nu mai e de joaca. Simti ca pe umerii tai apasa acum o greutate cu totul speciala. Vine vremea unor angajamente serioase din partea ta, prin care trebuie sa-i arati persoanei iubite ce esti in stare sa faci pentru relatia voastra.

E vremea logodnelor sau casatoriilor, a mutarii impreuna sau a legamintelor de iubire in care nu mai e loc de distractie, de gluma, de experimente. Daca nu ai facut pasul casatoriei, incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios la asta, pentru ca doar o astfel de sarcina matur asumata i-ar arata celui drag ce esti in stare sa faci pentru a-l pastra alaturi.

Citeste şi  Horoscop: Care este cea mai mare suferinţă a zodiilor în 2017

Gemeni

Azi esti reprezentantul de seama al luptei pentru justitie si vei imbraca haina de judecator, gata sa scoti la iveala adevarul gol-golut. Desi ai multi adversari combativi, intuitia ta iti spune ca lupta lor nu e corecta, ca se folosesc de mijloace neadecvate situatiei de fata si, inainte de a duce mai departe acest conflict, cauta sa le descoperi adevaratele intentii.

Capacitatea ta de a sapa dupa adevar se va solda cu un succes deplin in fata rivalilor, deci nu te lasa pana nu obtii victoria cu orice pret, cu atat mai mult ca tu lucrezi numai cu instrumente legale, juste, cinstite. Cel vinovat va fi scos la iveala si va plati.

Rac

Ai grija cui te alaturi azi, deoarece succesul tuturor proiectelor de azi depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Daca aduci alaturi de tine oameni care rezoneaza la dorintele tale, la ideile tale, la principiile dupa care te ghidezi, totul va merge ca pe roate.

Dar daca atragi ca un magnet oameni diametral opusi ca mentalitate, sau gusturi, fii sigur ca bati pasul pe loc… Ignora pe cei care te invita sa te alaturi intr-un plan cu care nu esti de acord, la care simti ca nu poti sa-ti aduci contributia, altfel va fi o zi fara rezultate demne de lauda. Fii exigent cu tovarasii de lucru!

Citeşte continuare pe Huff.ro