Horoscop 13 martie 2022. Ai tendinţa să te deconectezi de la realitate şi să scapi din vedere lucrurile cu adevărat importante. Recâştigă-ţi concentrarea

Soarele si nebulosul Neptun aduc o energie puternica care te impiedica sa te preocupi de chestiuni importante pentru tine.

12 mart. 2022, 23:24
Horoscop 13 martie 2022. Ai tendinţa să te deconectezi de la realitate şi să scapi din vedere lucrurile cu adevărat importante. Recâştigă-ţi concentrarea

Horoscop 13 martie 2022. Totusi, ar trebui sa te concentrezi mai mult pe planurile si telurile proprii. Desi visarea este buna, nu te deconecta de la realitate.

Horoscop 13 martie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Luna in Berbec te poate ajuta sa iti ancorezi unele vise mari pe care le-ai tot visat in ultima vreme. Aspectele sale astrale cu Neptun cel visator te anunta ca este total posibil sa creezi structuri solide pe care sa iti construiesti viitorul. Abilitatea ta de manifestare este imputernicita si te va ajuta mult sa si scrii ca sa iti explorezi mai mult mintea cu privire la ce ti-ar placea mai mult sa se intample in continuare pentru tine.

Citeste si Horoscopul african, ce ţi-au hărăzit şamanii tribali. Secretele caracterului și ale soartei tale, după data nașterii

Horoscop 13 martie 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi este o zi fericita pentru tine in ceea ce priveste relatiile si focusul tau pe ele. Daca esti intr-o relatie de termen lung, pune timp deoparte pentru partener si desi taramul emotiilor profunde iti este cam inconfortabil uneori, cu Luna in Fecioara, daca iti exprimi trairile la nivel adanc emotional cu cei pe care ii iubesti, vei culege roade frumoase. Daca esti singur, iesi in lume si amesteca-te cu oamenii, pune-ti o intentie puternica de a intalni pe cineva si apoi urmareste ce se intampla.

Citeste si Horoscop Urania 12 – 18 martie 2022. Zodia care va avea parte de vești excelente! Va avea o săptămână plină de succes!

Horoscop 13 martie 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Luna in Berbec iti activeaza grija de sine si exprimari pozitive pe plan fizic, drept pentru care iti va face placere sa te bucuri de timp la sala de sport si te vei simti implinit cand termini de exersat. Fa-ti timp si sa te conectezi cu tine insuti prin meditatie, prin a scrie in jurnal, prin contemplarea tuturor lucrurilor bune din viata ta. Daca te gandeai sa ai o discutie cu partenerul, azi e o zi excelenta pentru asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.