Horoscop 13 martie 2023. Cine începe săptămâna cu stângul, multe zodii au probleme de luni

Pe nativii din zodia Pești îi așteaptă o zi plină de romantism, în vreme ce Taurii tind să se suprasolicite. Și dacă tot vorbim de suprasolicitare, nici Leii nu stau mai bine la acest capitol. Orgoliul lor atinge cote maxime. Taurii îşi vor face astăzi ordine în gânduri, meditând asupra lucrurilor care le sunt de folos şi pentru care trebuie să lupte în viaţă, Fecioarele sunt presate de timp şi trebuie cât mai curând să facă rost de bani pentru a-şi achita datoriile, iar Săgetătorii vor avea parte de sprijinul celor apropiaţi pentru a ieşi din impas.

12 mart. 2023, 18:29
Horoscop 13 martie 2023. Cine începe săptămâna cu stângul, multe zodii au probleme de luni

Horoscop 13 martie 2023. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic .

Horoscop rune 13-19 martie 2023. Trei zodii au parte de provocări majore. Cine are protecţie divină, cine îşi întâlneşte dragostea
Horoscop 13 martie 2023. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi este o zi în care Berbecii s-ar putea să fie mai vulnerabili în faţa dorințelor celorlalţi oameni, mai ales în preajma membrilor familiei, care au numeroase cerințe de la ei. Este bine să găsiţi un echilibru pentru a nu cădea în plasa lor şi a nu le face toate mofturile, deoarece acest lucru ar putea degenera spre alte situaţii mai neplăcute şi veţi ajunge să îi obișnuiți doar cu favoruri la orice moment din zi. Berbecii au parte de o zi liniștită. Au decis să ia lucrurile mai ușor și să nu se mai agite foarte tare. Sfatul astrologului este să își încarce bateriile, căci îi așteaptă o perioadă destul de încărcată și va fi necesar să lucreze suplimentar.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii trebuie să aibă grijă să nu se suprasolicite. Știm că șefii le-au atribuit sarcini fără număr, însă nu vor primi niciun premiu dacă vor sta suplimentar și vor lucra până la epuizare. Trebuie să facă pace cu cei din jur și să se alăture colegilor care refuză cu tact și diplomație sarcinile care nu sunt precizate în fișa postului. Acționează și vei vedea că îți va fi mult mai bine! Unele situaţii s-ar putea să îi facă pe Tauri să fie confuzi. Este o zi perfectă pentru ca nativii din această zodie să îşi facă ordine în gânduri, să pună în balanţă situaţiile în care se află şi să aleagă ceea ce este mai bine pentru ei înșiși. Nu este neapărat ca fiecare relaţie pe care o avem să funcţioneze aşa cum ne-o imaginăm, de aceea este bine să plecăm din locurile în care nu ne mai simţim bine primiţi şi apreciați.

Zodiac CHINEZESC 13-19 martie 2023. Zodiile care au bucurii în fiecare zi! Mesajul de la înţeleptii din Orient pentru cele 12 zodii
Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Astrele spun despre Gemeni că astăzi vor fi foarte dificili, nu vor avea răbdare deloc şi vor reacţiona din impuls la fiecare situaţie care se iveşte. Ceva în mintea nativilor din zodia Gemeni le spune că exagerează puţin şi că este cazul să se calmeze, căci s-au săturat să fie tratați cu superioritate, mai ales de persoanele care nu sunt în măsură să facă acest lucru. Astfel că ziua de azi va fi picătura care va umple paharul. Gemenii plănuiesc o escapadă în familie de ceva timp. Acum a sosit momentul să îi anunțe și pe membrii familiei de plecarea pe care și-o tot doresc. Să nu uitați să puneți în bagaj și haine mai groase, căci vremea nu va ține totuși cu voi. Chiar și așa, bucurați-vă unii de alții și profitați de fiecare moment! Soarele din suflet va răsari și pe cer. Fie el și înnorat.

Horoscop 13 martie 2023. Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii au parte de provocări noi la birou. Promovarea pe care o tot așteptau a sosit însă sarcinile s-au înmulțit odată cu ea. Deși au luat acest lucru în calcul, nu și-au imaginat că va fi atât de multa bătaie de cap. Asumă-ți și neplăcerile care vin la pachet cu schimbarea și bucură-te de noua funcție! Curând vei reuși să te organizezi, iar astfel lucrurile vor deveni mai ușoare. Racii se vor vedea astăzi puşi în poziţia de lider şi vor fi nevoiți să conducă mai multe acţiuni despre care nu au avut timp să se informeze destul. Chiar dacă sunt orgolioși, Racii vor fi nevoiți să ceară ajutorul persoanelor în măsură, cu toate că există posibilitatea de a fi refuzați. Cu toate acestea, nativii din zodia Rac nu vor avea o zi prea grea şi se vor descurca de minune în fiecare situaţie.

Leu (23 iulie – 22 august)

Pasiunile pe care le au Leii s-ar putea să nu fie plăcute şi de partenerul de viaţă, iar acest lucru va conduce spre anumite dispute ce par a nu mai avea niciun final. Apele se vor liniști atunci când fiecare va lăsa de la sine şi va încerca să îl înţeleagă pe celălalt, reușind împreună să găsească o stare de echilibru psihic şi emoţional. Leii au tendința azi de a refuza ajutorul colegilor. Vor să rezolve totul singuri și tind să ajungă la frustrări dacă nu termină la timp. Orgoliul e prea mare, iar stima de sine va scădea dacă se vor adresa colegilor. Cine să îi mai înțeleagă?

Horoscop 13 martie 2023. Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarelor le recomandăm azi să privească puțin în spate și să se bucure de prezent. Lecțiile anterioare le-au transformat în ceea ce sunt astăzi și ar trebui să profite din plin. Le așteaptă o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional și ar fi bine să se mai relaxeze puțin. Datoriile pe care le au Fecioarele bat la uşă, iar termenul-limită de înapoiere a banilor este din ce în ce mai aproape. Astrele spun că Fecioarele se vor vedea nevoite să se împrumute iar, intrând într-un cerc vicios, nereușind să mai găsească calea de ieşire. Ar fi bine ca Fecioarele să îşi facă ordine în gânduri şi să se descurce cu atât cât îşi permit.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele se autoizolează azi. Au tendința de a-i critica pe cei din jur și a le reproșa că nu le înțeleg. Cine să le înțeleagă, dacă ele nu vorbesc? Încearcă să te confesezi înainte de a avea pretenția să fii înțeleasă. Nimeni nu are posibilitatea de a citi gânduri. S-ar putea ca ziua de astăzi să fie destul de complicată pentru Balanţe, deoarece vor simţi din nou primii fiori ai dragostei, după multă vreme în care au stat singure. Astrele spun despre nativii din zodia Balanţă că este posibil să fi dat peste marea iubire pe care o căutau neîncetat de ani buni. Totul poate fi promițător dacă Balanţele vor face primul pas cât de curând.

Horoscop 13 martie 2023. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt dezamăgiți azi de o persoană în care și-au pus toată încrederea. Au tendința de a exagera și a considera că nimeni nu este demn de a le fi prieten. Sunt doar exagerări care vor trece odată ce vor comunica clar și concis cu cei dragi. Scorpionii sunt cei care astăzi vor face o schimbare radicală în stilul lor de viaţă, chiar dacă totul li se pare destul de greu şi chiar dacă ei cred că nu vor reuşi să ducă la bun sfârşit ceea ce şi-au propus. Astăzi va fi ziua în care se vor întâlni cu fel şi fel de gânduri pe care le vor analiza foarte mult pentru a ajunge la concluzie. Nimic nu va fi prea greu pentru Scorpioni, deoarece aceştia sunt nativii care niciodată nu renunță până nu îşi ating obiectivul.

Horoscop 13 martie 2023. Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii trebuie să fie atenți azi la intențiile persoanei iubite. Simt că ceva nu este în regulă, dar aveți grijă cum încercați să aflați acest lucru. Este posibil că atitudinea voastră să fi generat un asemenea comportament și e cazul să clarificați. Astrele spun despre Săgetători că sunt nativii care se îngrijorează din orice şi care nu ştiu ce pas să facă în continuare atunci când ajung la sfârşit de drum. Săgetătorii vor primi astăzi sprijin din partea celor apropiaţi, pentru a ieşi din impas şi a-şi putea aduna puţin gândurile înainte de a merge mai departe. Este important pentru Săgetători să îşi găsească echilibrul interior şi să se simtă împliniți sufletește.

Horoscop 13 martie 2023. Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii trebuie să fie atenți azi la bugetul de care dispun și modul în care gestionează facturile pe care le tot amână. Până la salariul următor mai e destul timp, iar voi cam ajungeți la fundul sacului. Prudență, prudență și iar prudență este tot ce vi se solicită în această perioadă. Capricornii nu vor avea astăzi prea mult chef să comunice la locul de muncă, de aceea se vor retrage în colțișorul lor şi vor lucra singuri, fără a fi deranjați de alte persoane din jur. Astrele trag un semnal de alarmă, pentru ca nativii din zodia Capricorn să mediteze şi să nu transforme totul într-o stare generală.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii reușesc să rezolve în această zi tot ceea ce și-au propus. Au tendința de a fi mai emotivi decât de obicei, iar pe seară îi va aștepta o surpriză. Este o zi excelentă pentru voi. Horoscopul spune că astăzi Vărsătorii vor fi mai leneși şi se vor sustrage de la fiecare sarcină pe care o au de îndeplinit, pe diferite motive folosite drept scuze. Ar fi bine ca această stare să nu dureze prea mult, deoarece totul ar putea ajunge la urechile șefului, iar salariul s-ar putea să aibă de suferit.

Horoscop 13 martie 2023. Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii plănuiesc o escapadă romantică și au pus totul la punct în detaliu. Vă asiguram că partenerul de viață nu va rămâne indiferent și veți avea parte de zile pline de romantism. Peştii se vor întâlni astăzi cu situaţii mai dificile, în care se vor implica pentru a le rezolva cât mai rapid. Este de dorit ca aceştia să îşi folosească cuvintele cât mai atent, pentru a nu agrava lucrurile şi a-i menaja pe cei care sunt implicaţi.