Horoscop 14 august 2015: Leii sunt preocupaţi de bani

Horoscop 14 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele.

RomaniaTV.net
13 aug. 2015, 11:18
Horoscop 14 august 2015: Leii sunt preocupaţi de bani

Horoscop 14 august 2015 – Berbec

Vestile care ajung azi la urechile tale nu sunt prea bune, dar, daca te-ai preface ca nici nu le-ai auzit, ai putea trece mai usor peste efectele lor negative. Afli lucruri triste despre prieteni care sufera, care trec prin momente dificile in cuplu, despre esecuri profesionale. Desi nu sunt ale tale, personal, nu poti ramane de piatra fara sa reactionezi cumva la tot ce auzi, dar incearca sa nu te incarci de aceste energii negative. Nu-i poti ajuta, nu poti prelua pe umerii tai ceea ce ii chinuie pe altii, deci tot ce poti face e sa ramai detasat si sa accepti ca… asa e viata!

Horoscop 14 august 2015 – Taur

Esti plin de energie la serviciu, poate datorita unui stimulent care te determina sa dai tot ce ai mai bun din tine. Cu asemenea motor la turatie maxima, toate ar trebui sa mearga ca pe roate, pentru ca ai convingerea ca tot ce faci e de succes. Ar fi bine sa pornesti ceva nou astazi, pentru ca detii toate resursele pozitive pentru a duce la capat repede si bine acest nou proiect. Ziua e potrivita initiativelor indraznete, tintind cat mai sus. Mai mult decat atat: sunt mari sanse sa faci un pas inainte in cariera, o ocazie rara de promovare, de avansare profesionala sau de atingere a unui apogeu mult visat. Tinteste sus, pentru ca poti!

Citeşte şi Horoscop: Ce parfum te defineşte în funcţie de zodie

Horoscop 14 august 2015 – Gemeni

Fii linistit, nu cere permanent actiune si noutate, pentru ca nu au de unde sa apara chiar tot timpul. Uneori intri intr-o zona mai terna, mai monotona, in care nu se mai modifica nimic, dar e absolut normal sa apara si perioade mai calme. E ca o perioada de sedimentare a aspectelor anterioare ca apoi, dupa ce vei extrage concluzia cea mai potrivita pentru cel invatate, sa pui in practica tot ce ai acumulat. Ai rabdare, azi nu se mai intampla nimic palpitant, asa cum iti place, dar poti sta linistit, cu convingerea ca si acest ragaz face parte din procesul de schimbare inceput candva. Nu poti alerga tot timpul: mai ai nevoie si de respiro!

Horoscop 14 august 2015 – Rac

Fiecare problema are o solutie, ca atare nu merita sa pierzi timp si energie analizand-o pe toate partile doar la nivel teoretic. E vremea sa pui mana pe unelte si sa faci ceva concret, pentru ca depasirea unui impas tine de actiune, nu doar de gand sau intentie. Ceea ce incepi azi va avea efecte benefice maine, pentru ca un impas nu e altceva decat o oportunitate de a trece la fapte. Nimic nu te tine pe loc, nimic nu e un capat de drum, ci fiecare moment de pe parcurs devine startul spre alt nivel in ceea ce ai pornit. Ai ajuns intr-un punct critic? Nu-i nimic: ia o decizie ferma si treci la etapa urmatoare!

Vezi şi HOROSCOP: Ce puncte forte şi slabe ai în pat, în funcţie de zodie

Horoscop 14 august 2015 – Leu

Te preocupa banii mai mult ca oricand, nu neaparat pentru ca nu ai avea de unde primi, ci pentru ca ar fi mare nevoie de o sursa suplimentara! Gandeste-te serios la asta, mediteaza asupra acestui aspect, sfatuieste-te cu altii, pentru ca sigur detii tu o solutie de rezerva! Poate cineva iti face o propunere de a castiga un ban in plus, poate exista un obiect pe care il poti vinde cu un pret bun sau ai un talent care, daca ar fi mai bine valorificat si pus in practica, ar deveni o sursa excelenta de venit pentru tine. Nu te multumi cu ce ai, ci insista asupra gasirii unei noi directii financiare decat cea obisnuita.

Horoscop 14 august 2015 – Fecioara

Nu face din tantar armasar, altfel tot tu iti strici ziua! Lasa stresul deoparte si nu te mai enerva la orice fleac. Motive de iritare vei avea tot timpul, dar numai tu le dai mai multa atentie decat ar merita. Azi dai piept cu o serie de nimicuri care te scot, de-a dreptul, din sarite, dar daca reusesti sa le tratezi cu indiferenta, vei trece mult mai repede peste ele. Tu esti cel care le faci sa para mai importante sau mai grave decat sunt, pentru ca cea mai buna solutie, in asemenea situatie, ar fi sa nici nu le bagi in seama, dar e greu de crezut ca vei reusi sa nici nu le observi.

Citeste mai mult pe Revista Teo.