Horoscop: Ce parfum te defineşte în funcţie de zodie

Ne bazăm pe horoscop în toate domeniile vieții noastre, de la sfaturile în materie de iubire, până la modă, coafuri sau unghii. Și în legătură cu parfumurile putem apela cu încredere la zodiac, pentru a găsi aroma care să ne reprezinte cel mai bine, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
13 aug. 2015, 10:00
Horoscop: Ce parfum te defineşte în funcţie de zodie

Berbecul este un semn zodiacal puternic, caruia ii plac provocarile. De fapt, acesta este telul Berbecului, sa fie mereu in cautarea a ceea ce este mai nou, mai interesant, care sa ii puna mintea la contributie.

Cand vine vorba insa de parfumuri, Berbecului ii place sa fie usor conservator. Mirosurile prea tari ii displac, considerand ca il ametesc si il scot din zona de confort. Prefera aromele fine, suave, de orhidee, lamaita, frezie, trandafir, lalea sau iasomie.

Citeşte şi Previziuni astrologice pentru perioada august-decembrie 2015

Taurul, fire artistica, senzuala, de incredere, inclina catre parfumurile cu iz de flori de tutun sau de vanilie. Aceste arome le incanta simturile si ii relaxeaza. Se va simti mai energizat de aceste parfumuri si le va purta cu incapatanare, considerand ca sunt acel atu de care au nevoie in viata de zi cu zi.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.