Horoscop 14 ianuarie 2024. Aspectul format de Lună poate aduce finaluri. Este timpul să începi un nou capitol al vieţii tale

Te simti distras? Ar putea fi Luna. Luna isi petrece ziua in Pesti, cel mai intuitiv si iluzoriu semn zodiacal. Chiar daca suntem in modul de lucru in timpul sezonului Capricornului, dorim sa visam la viitor.

13 ian. 2024, 15:11
Horoscop 14 ianuarie 2024. Aspectul format de Lună poate aduce finaluri. Este timpul să începi un nou capitol al vieţii tale

Horoscop 14 ianuarie 2024 BERBEC

Aspecte ce tin de bani pot fi dominante in mintea ta azi, ba chiar poti fi destul de emotional pe tema asta si ai dori sa nu faci greseli cand vine vorba de finante. Simte-te increzator in emotiile tale cand simti ca sunt unele bune. Planetele in esti de azi te inspira sa faci o schimbare benefica azi in acest domeniu.

Daca poti gasi o cale sa iti transformi orice imaginatie a zilei in activitate care contribuie la vindecarea lumii, esti cu mult mai avansat decat credeai. Atentie insa, este vorba de a face ceva din inima, nu din mintea ta logica uzuala de Einstein. Intuitiile tale de azi sunt mai bune decat ai crede.  Ce iti spun ?

Citeste si Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 ianuarie 2024! Zodiile care au tras lozul cel mare la loteria astrelor

Horoscop 14 ianuarie 2024 TAUR

Esti asa de pregatit sa incepi un nou capitol si azi ti se da darul de a face exact asta. Planetele din zodia ta pun stralucire spre tine azi si te fac sa te simti ca poti cuceri lumea. Poti realiza aproape orice iti pui in minte azi si e bine sa iti urmezi orice intuitie vine spre tine.

Te simti cald si bun si vrei sa trimiti aceasta stare si spre altii. Luna este in zodia ta in urmatoarele zile si poate semnala unele finaluri pentru tine, dar nu le lua personal. Nu tot ce se intampla in lumea ta este despre tine, uneori este ca altii sa faca ceea ce au de facut. Asadar, ce alegi sa arati lumii azi ?

Citeste si 5 zodii predestinate să se îmbogățească. Trec peste orice obstacol ca să ajungă unde și-au propus

Horoscop 14 ianuarie 2024 GEMENI

Un capitol pare a se inchide pentru tine si te pregatesti pentru un nou ciclu. Este zi tacuta pentru tine, in care poti fi mai emotional decat de obicei. Si este bine si asa !

Daca nu ai chef sa stai pe canapea, timpul langa o apa sau in apa iti este cel mai favorizat azi. chiar si a medita si a visa cu ochii deschisi despre a fi la malul unei ape sau a auzi sunet de apa are rol vindecator mare pentru tine azi. mergi dus de val si fii foarte atent la intuitia ta si la simturile tale psihice. Mesaje sau semne de la ingerii pazitor pot aparea azi mai clar.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro