Horoscop 14 octombrie 2023. Eclipsă de Soare în Balanță – Ce aduce în DRAGOSTE pentru fiecare ZODIE

O eclipsă de soare inelară este un eveniment astrologic semnificativ rar care manifestă evenimente care te apropie cu un pas de destinul tău.

13 oct. 2023, 12:18
Horoscop 14 octombrie 2023. Eclipsă de Soare în Balanță – Ce aduce în DRAGOSTE pentru fiecare ZODIE

Horoscop 14 octombrie 2023. Eclipsa de Soare are loc  în Balanță. Aceasta este a doua eclipsă din 2023 pe axa Balanță și Berbec. Zodiile afectate cel mai mult sunt cele cardinale – Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Accentul principal va fi pe cerințele și dorințele individuale în relații. Este timpul să încetăm să acceptăm mai puțin decât merităm de la cei din jurul nostru.

Eclipsa de Soare inelară în astrologie
Eclipsa de soare din Balanță aduce energie puternica pentru schimbare. Efectele sale pot fi resimțite până la cinci până la șase luni după ce a avut loc evenimentul. Acest lucru oferă timp pentru a digera aceste noi începuturi și pentru a aprecia ceea ce urmează, chiar și sub forma unui sfârșit. Când Luna se află între Pământ și Soare, aceasta face ca lumina Soarelui să fie blocată de Lună. Eclipsele pot fi parțiale, hibride, totale sau inelare.

Această eclipsă specială este o eclipsă inelară. O eclipsă de soare inelară este denumită inel de foc. Luna nu acoperă Soarele în totalitate. Acesta este momentul în care centrul Soarelui este blocat, dar lasă un inel strălucitor în jurul marginilor. O eclipsă inelară are loc la fiecare unul sau doi ani. În medie, așteapta o eclipsă de soare la fiecare șase luni.

Horoscop 14 octombrie 2023. Semnificația astrologică a unei eclipse de Soare
Această eclipsă specială îți cere să examinezi relațiile din viața ta. Include relațiile romantice, partenerii de afaceri, familia și prieteniile apropiate. Uneori avem probleme în a renunța la situațiile dezechilibrate care nu ne mai servesc scopului nostru superior. Eclipsele permit intrarea karmei și aducerea alinierii vieții tale. Ti se cere să permiți Universului să aducă conexiuni care sunt egale.

Nu-ți fie frică să intri în puterea ta și să cântărești toate opțiunile. Ești pregătit să-ți asumi misiunea sufletească și nu toată lumea vine cu tine. Această eclipsă de Soare iti va permite să faci loc celor care sunt predestinati să fie în viața ta.

Trei zodii cu care nu vrei să te cerți! Acești nativi beneficiază de protecția planetei Saturn, iar KARMA te va lovi din plin dacă îi superi

Folosește această energie în avantajul tău. Primul pas pentru a facilita această schimbare este să recunoști relațiile autentice din realitatea ta. Fii sincer cu privire la sentimentele tale. Încearca să ții capul deasupra inimii. Emoțiile pot juca un rol important în acest proces de luare a deciziilor. De asemenea, este important să întruchipezi calitățile pe care le dorești din relațiile tale. Toată lumea este o oglindă, până la urmă. Energia pe care o devii, o atragi. De asemenea, ti se amintește că în fiecare sfârșit există un nou început.

Horoscop 14 octombrie 2023. Eclipsă de Soare în Balanță
Semnul astrologic Balanță reprezintă justiția rapidă, parteneriatul, armonia și toate lucrurile frumoase. Cuvântul cheie al Balanței este „Echilibrul” și este guvernat de planeta Venus. Farmecul, grația și un sentiment de corectitudine sunt a doua natură pentru Balanță.

Această eclipsă de soare specială se concentrează pe crearea echilibrului în toate domeniile vieții. Asigura-te că primesti la fel de mult pe cât oferi altora. Nu te simți vinovat că ai zdruncinat pacea. În timp ce Balanței îi place să mențină echilibrul, lasa această Eclipsă să aibă grijă de ceea ce trebuie eliberat. Nu te simți vinovat că te-ai pus pe primul loc!

Eclipsele de Soare sunt destul de karmice, așa că este, de asemenea, un moment grozav pentru a examina ciclurile vieții trecute și modul în care acestea interferează cu această realitate actuală.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Şase zodii lovite de noroc sub trigonul Marte-Saturn!

Horoscop 14 octombrie 2023.  Lucreaza la încrederea în sine, înțelepciunea interioară și independența feroce pentru a implementa aceste schimbări atât de necesare. De asemenea, se știe că aduc atenția asupra ciclurilor vieții trecute. Există ceva sau cineva care se repetă care nu mai aparține realității tale. Este vital să dezvolți un sentiment puternic al valorii de sine.

Această eclipsă în Balanță iti arată că este posibil să cultivi și să menții relații egale sănătoase. În timp ce acest eveniment astrologic este resimțit la nivel colectiv, este important să comparăm o hartă individuală a nașterii cu această eclipsă de soare din Balanță. Acest lucru va afecta fiecare semn astrologic într-un mod diferit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.