Trei zodii cu care nu vrei să te cerți! Acești nativi beneficiază de protecția planetei Saturn, iar KARMA te va lovi din plin dacă îi superi

Există trei zodii cu care nu vrei să începi un conflict, deoarece se află sub protecția planetei Saturn și au karma de partea lor. Trebuie să fii foarte atent cum gestionezi relațiile cu acești nativi, dacă vrei să ai o viață liniștită.

12 oct. 2023, 16:53
Trei zodii cu care nu vrei să te cerți! Acești nativi beneficiază de protecția planetei Saturn, iar KARMA te va lovi din plin dacă îi superi
Trei zodii cu care nu vrei să te cerți! Acești nativi au protecția lui Satrun, iar KARMA te va lovi din plin dacă îi superi

Trei zodii cu care nu vrei să ai vreun confict. Acești nativi sunt protejați de planeta Saturn, care este descrisă de astrologi drept planeta lecțiilor, a munci, a recompenselor, dar și cea a a responsabilităților, a regulilor și reglementărilor, a fricii și a controlului. Aceasta guvernează o parte dintre cele mai importante aspecte ale vieții noastre și nu trebuie să uităm că energia acesteia este generațională. Cu alte cuvinte, intră în joc o karma generală. Specialiștii în domeniu consideră că Saturn este „stăpânul sarcinilor”, ceea ce înseamnă că atunci când traversăm perioade mai tumultoase, cel mai probabil această planetă „și-a băgat coada”. Saturn este, de asemenea, considerată planeta karmei și, dacă am abuzat de puterea personală, planeta care se întoarce să ne pedepsește.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Şase zodii lovite de noroc sub trigonul Marte-Saturn!

Potrivit astrologului Candice Childress, există trei semne care au protecție karmică, iar „dacă le dai peste cap, karma va fi servită”, explică ea într-un videoclip TikTok, adăugând că, dacă aceste semne se comportă necorespunzător, karma „se va întoarce înapoi la ei”.

Trei zodii care beneficiază de protecția lui Saturn

Balanță

„Balanța este asociată cu corectitudinea, egalitatea, diplomația și justiția”, spune Childress. „Balanțele tind să se gândească de două ori înainte de a întreprinde o acțiune care nu este onorabilă”, continuă ea, „pentru că sunt capabile să vadă ambele fețe ale monedei”.

Saturn este considerat la exaltarea sa în Balanță. Acest lucru înseamnă că se simte foarte confortabil în acest semn și este foarte puternic. Celor care sunt născuți sub acest semn le este mai ușor să aibă de-a face cu Saturn decât altora. Și, din moment ce Saturn este planeta karmei, cei care tratează Balanța într-un mod în care nu ar trebui să o facă au de-a face, practic, cu Bătrânul Saturn, care se întoarce întotdeauna la cei care au acționat în mod nepotrivit, de obicei atunci când ei înșiși au un tranzit dur al lui Saturn.

„Saturn știe că Balanța este un judecător corect, așa că, dacă îi faci un rău unei Balanțe, Saturn îi păzește spatele”, spune Childress. Nu poți scăpa de karma!

 Vărsător

„Deși Vărsătorul este în prezent guvernat de Uranus, semnul a fost guvernat în mod tradițional de  Saturn”, explică Childress. Cei mai mulți astrologi recunosc atât Saturn, cât și Uranus ca fiind conducătorii Vărsătorului, ceea ce înseamnă că Saturn se simte ca acasă în acest semn. La fel ca Saturn, „Vărsătorul este logic, rațional și intelectual și are capacitatea de a elimina emoțiile dintr-o situație”, continuă Childress.

Vărsătorii sunt mult mai toleranți decât alte persoane și este nevoie de multe lucruri pentru a supăra pe cineva. Acestea fiind spuse, Childress explică faptul că „Vărsătorul este ca animalul de companie al profesorului pentru Saturn, așa că ai grijă la o karma rapidă dacă te intersectezi cu un Vărsător”. Cu acest semn, ai de-a face nu doar cu Saturn, ci și cu Uranus, așa că, în acest caz, karma ar putea să vină spre tine într-un loc sau într-o parte total neașteptată sau dintr-un loc total neașteptat, atunci când te aștepți mai puțin.

Capricorn

„Copilul de aur” al lui Saturn, așa cum Childress numește acest semn, „Saturn guvernează Capricornul”. Saturn în Capricorn este considerat a fi la baza sa de pornire sau cel mai puternic în acest semn. Saturn în Capricorn este despre învățarea structurată și Saturn poate aștepta foarte mult timp pentru a împărți în cele din urmă karma. „Capricornul este asociat cu disciplina, responsabilitatea și înțelepciunea”, spune Childress, menționând că „nicio armă formată împotriva Capului nu va prospera”. Ar putea dura chiar și ani de zile, dar bătrânul Saturn se va întoarce întotdeauna la tine și se va asigura că îți vei culege răsplata saturnină dacă te pui cu el.

@thehippiedippy Zodiac signs with karmic protection🪬 #zodiac #zodiacs #zodiacfacts #astrology #zodiactiktok ♬ original sound – Candice

Citește și: Horoscop CHINEZESC special. Aceste TREI zodii dau lovitura în amor până la finalul săptămânii