HOROSCOP 15 AUGUST 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

HOROSCOP 15 AUGUST 2014: RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrologice pentru ziua de vineri,m 15 august, în funcţie de zodie. 

14 aug. 2014, 10:08
HOROSCOP 15 AUGUST 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

BERBEC
Astazi, poti reactiona promt coroborand rapid toate tipurile de informatii venite de la cei dragi, copii sau persoana iubita. Compasiunea si disponibilitatea de a-i asculta cu inima deschisa si cu dorinta de a-i ajuta nu vor trece neobservate. Capacitatea de a citi dincolo de aparente te va ajuta mai ales in sfera afacerilor dar si in sectorul carierei, luand masuri in consecinta.

TAUR
Chiar daca astazi poate alegi sa fi mai retras din zona sociala, ar fi indicat sa nu ratezi oportunitatea de a purta o discutie cu cei din familie, putandu-le spune acum ceea ce ai pe suflet. Nu incerca insa sa impui partenerului de viata convingerile tale si mentine-te deschis pentru a-i intelege motivele chiar daca simti ca nu puteti fi mereu pe aceeasi lungime de unda. 

GEMENI
Socializarea si prezenta in diverse grupuri cu interese comune te poate ajuta sa intri in posesia unor informatii pretioase dar si sa-ti fie ascultate opiniile exprimate cu putere dar totusi intr-o maniera placuta. Rezerva-ti seara pentru activitati care te relaxeaza de tensiunea de peste zi, cele mai potrivite fiind masajele corporale dar si ascultarea unei muzici de calitate.

RAC
Modul convingator si detaliat prin care-ti prezinti strategiile financiare iti poate aduce astazi aprecierea si sustinerea din partea superiorilor. Si, ai aceeasi putere de convingere si asupra persoanei iubite, care cu greu va gasi argumente sa te combata. Seara, bucura-te de compania unor prieteni intimi, fara insa a te preocupa de posibilitatea de a destabiliza bugetul cu unele extravagante.

LEU
Astazi te poti baza pe judecatile juste si pe capacitatea de a evalua corect reactiile celor cu care interactionezi, indiferent daca sunt apropiati sau chiar persoane de pe alte meleaguri. Totusi, nu te teme sa-ti expui si propriile sentimente. Dorinta de a fi la curent cu diverse noutati te ajuta sa gasesti mai usor solutii de a reorganiza programul tau zilnic si de a le pune in practica, inclusiv acasa.

FECIOARA
Intuitia este si astazi aliatul tau de nadejde, fiind destul de precaut in actiuni inainte de a te asigura ca sti toate aspectele esentiale. Daca simti nevoia, sfatuieste-te cu cineva in care ai deplina incredere ca va pastra confidentialitatea ca apoi sa-ti exprimi convingator punctul de vedere. Seara se anunta mai relaxata atata timp cat nu vei incerca sa-ti cenzurezi emotiile.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro