Horoscop 15 februarie 2022. Se numără banii şi depresiile în prima zi după Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua de astăzi va fi un sfetnic bun pentru acei nativi ai zodiacului care vor avea de luat decizii importante. Vor primi indiciile de care vor avea nevoie pentru a acționa la timp. Cu calm se pot rezolva mai ușor toate problemele, așa că evită să ridici tonul pentru a demonstra că ai dreptate. Doar așa vei putea ține conflictele la distanță.

14 feb. 2022, 14:34
Horoscop 15 februarie 2022. Se numără banii şi depresiile în prima zi după Ziua Îndrăgostiţilor

Horoscop 15 februarie 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi grea la locul de muncă, cu multe lucruri neprevăzute. Indiferent cât ai încerca să rezolvi sarcinile de la locul de muncă mai repede, tot nu vei scăpa de ce ai în plus. Astazi este o zi foarte buna sa te implici in proiecte sociale sau sa iei parte la unele evenimente in care iti poti oferi ajutorul, sprijinul. Ai nevoie sa oferi, sa te simti util si te simti bine atunci cand te preocupi si de nevoile celorlalti, spun astrele.

EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 14-20 februarie 2022. Parcursul malefic al Soarelui ne determină să alegem răul în detrimentul binelui. Leii intră în posesia unor informaţii preţioase, Balanţele îşi atrag antipatia celor din jur
Horoscopul de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te lupți cu o poftă imensă de a mânca în permanentă dulciuri. O vizită la medicul specialist poate rezolva problema ta. Esti sarmant si cumva dornic de aventura, de distractie, de placeri, de joaca. Ai grija la semnele si mesajele pe care le trimiti, pentru ca ai tendinta sa flirtezi si s-ar putea ca persoana cealalta sa nu fie la fel de dispusa sa-ti raspunda, ba chiar sa nu se simta confortabil in prezenta ta. Este in regula atata timp cat gesturile tale sunt decente, discrete.

Horoscop 15 februarie 2022 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii zodiei Gemeni sunt foarte apreciați de persoana dragă sufletului lor și vor primi un cadou! Horoscopul zilei de luni, 15.02.2021, le recomandă nativilor Gemeni să fie mai sociabili și să se bucure mai mult de ceea ce primesc. Semnul tau zodiacal se afla in sfera sfarsiturilor, incheierilor. Este o zi buna pentru introspectie, pentru a analiza cum au decurs lucrurile in ultima perioada, dar si pentru clarificari, concluzii. Este timpul sa renunti la unele lucruri, sa schimbi unele obiceiuri.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Relaxarea este cuvântul comun pentru relația ta de cuplu. Acordă-ți timp și pentru această latură pentru că pot apărea probleme mari, mai ales de comunciare. Manifesti o energie puternica ce vine din sfera iubirii, dar cumva aceasta va capata nuante de inflacarare, de pasiune, de flirt, de atractivitate. Esti tentat sa-ti folosesti abilitatile de cuceritor. Simti nevoia sa te joci, dar si sa te simti validat, apreciat. Poti cunoaste pe cineva special sau poti incepe o poveste de iubire, spun astrele.

Horoscop karmic 14-20 februarie 2022. Multe energii negative plutesc în săptămâna îndrăgostiţilor
Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Semnul tau zodiacal se afla in sfera caminului si sunt favorizate discutiile purtate in familie, sunt clarificate anumite aspecte, poti face anumite organizari, poti planifica unele evenimente in familie sau vizite, deplasari. Ai nevoie de o pauză pentru odihnă sau de câteva zile în care să te recuperezi după weekend-ul în care ai muncit din greu. Poate ar trebui să te mai gândești puțin şi la tine, la organismul tău în primul rând.

Horoscopul de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relația de cuplu este din ce în ce mai tulbure și fii atent la tensiunea dintre voi, mai ales după Ziua Îndrăgostiților. Nu destabiliza în continuare relația, dacă nu ai dovezi clare că partenerul tău a greşit. Astazi esti preocupat de adevar, dreptate, armonie, corectitudine, indiferent ca este vorba despre sectorul muncii, de parteneriate, afaceri, relatiile de prietenie sau familie. Esti onest, si ceri si de la ceilalti sa-ti raspunda la fel.

Horoscop 15 februarie 2022 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Îţi trebuie mai multă determinare și eficienţă pentru ceea ce vrei să faci în viitor. Continuă dacă simți că merită cu adevărat noul tău ţel. Astazi vei descoperi ca joci rolul unui salvator sau pur si simplu a unui prieten de incredere, fie ca este vorba despre a prelua o sarcina sau o responsabilitate, fie ca oferi solutii indraznete si ajutatoare cuiva care se afla in fata unei dileme, a unei cumpene si nu stie ce alegere sa faca sau cum sa actioneze.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu dai nicio șansă sau atenție unei persoane care te „vânează” de ceva timp. Nu te costă nimic să schimbi păreri sau impresii. Poate vei avea o surpriză plăcută. Astazi este o zi foarte buna pentru afaceri, negocieri, poti primi bani si ii vei utiliza cu folos, spun astrele. Este esential totusi sa nu ai asteptari prea mari de la ceilalti, sa nu presezi prea mult lucrurile, sa nu exagerezi cu cerintele, dar si sa ai grija la felul in care comunici.

Horoscopul zilnic  Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Pentru a fi fericit sau împlinit nu ai nevoie neapărat de prietenii tăi sau de persoana iubită. Ai şanse mari să găseşti lucruri frumoase și fascinante pe care ți le poți oferi chiar tu însuți. Bucura-te de ceea ce iti ofera aceasta zi, indiferent de cat de mic si aparent nesemnificativ pare acel lucru, gest, situatie. Poti avea parte si de unele sincronicitati interesante, de parca Universul aranjeaza astfel incat sa fii cat mai placut surprins de tot ceea ce traiesti, de tot ceea ce ti se intampla.

Horoscopul de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă vrei să fii un lider bun pentru echipa ta trebuie să muncești cot la cot cu ea pentru a avea rezultatele dorite. Ai șanse mari să ai un real succes și să ţii angajaţii buni lângă tine o lungă perioadă de timp. Rezolvi foarte multe lucruri astazi si multe vor fi in favoarea ta. Este un cadru astral bun pentru a comunica, pentru a stabili unele obiective, planuri, pentru a gasi strategii, pentru a te alatura unui proiect, pentrua coopera, pentru aspecte legate de echipa, grup, comunitate.

Horoscop  Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Apreciază-i mai mult pe oamenii care ți-au fost alaturi în momente grele pentru că merită atenția și prețuirea ta. Poate ar trebui să faci o „curățenie” printre cei care au mereu nevoie de ceva de la tine. Vezi imaginea de ansamblu. Ai planuri marete, iar acest lucru se datoreaza faptului ca semnul tau zodiacal se afla in sfera marilor viziuni. Este un cadru astral deosebti de bun pentru a da startul unei noi etape, a unui capitol, pentru a lansa un proiect, pentru dezvolta o idee.

Horoscop 15 februarie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Dacă o să faci în același timp foarte multe lucruri, o să fii foarte agitat și rezultatul poate fi dezamăgitor. Trebuie să te calmezi și să înțelegi că poți termina sarcinile pe rând. Astazi dai dovada de multa creativitate, de aceea indemnul astrelor este sa te preocupi de acele activitati care iti bucura sufletul, ca te lasa in voie sa-ti folosesti imaginatia. Care sunt hobby-uri tale, ce pasiuni ai? Este un moment bun si pentru a petrece mai mult timp in aer liber.