Horoscop 15 martie 2021. Momente tensionate în cuplu. Ce zodii vor avea un început de săptămână agitat

Contextul astral al acestei zile favorizează agitația, stresul și amplifică tensiunile, mai ales cele la nivel de cuplu. Acolo unde aceste tensiuni trenează de o vreme îndelungată, azi pot apărea rupuri.

14 mart. 2021, 17:26
Horoscop 15 martie 2021. Momente tensionate în cuplu. Ce zodii vor avea un început de săptămână agitat

Horoscop 15 martie 2021 BERBEC

În linii generale, veți fi mulțumiți de evenimentele acestei zile. Pot apărea multe momente plăcute, petrecute în compania celor dragi. Este posibil să existe o invitație la un eveniment. Dacă simțiți că nu aveți prea multă energie, este mai bine să refuzați.

Horoscop zilnic 15 martie 2021 TAUR

O să vă bucurați de prezența cuiva care-și face programul de viață în funcție de voi și o să vă sincronizați perfect. Poate stați la povești și puneți la cale un proiect care v-ar putea aduce notorietate.

Horoscop 15 martie 2021 GEMENI

Dacă între voi și partenerii de cuplu există de mai multă vreme neînțelegeri care nu pot fi nicicum aplanate, azi nu este exclus ca ele să ajungă la final. Doar că finalul poate fi mai degrabă sub forma unei despărţiri.

Citeste si Horoscop Urania 13-19 martie 2021. Alchimii sufletești pot descătușa niște sentimente înăbușite

Horoscopul zilei 15 martie 2021 RAC

Trebuie să rezolvaţi o problemă care ar putea avea consecințe dureroase. Această adevărată dilemă în dragoste nu are soluții raționale. Calculele reci sunt imposibil de făcut, așadar singura cale este intuiția. În sufletul vostru ştiţi ce trebuie făcut, chiar dacă acest sentiment vă provoacă disconfort.

Horoscop 15 martie LEU

Astăzi vă puteţi izbi de un zid de neînţelegeri produse de vicii de comunicare. Păstraţi-vă calmul şi zâmbetul pe buze, încercaţi să fiţi cât mai atenţi şi amânaţi pe cât posibil toate deciziile importante!

Horoscopul zilnic 15 martie 2021 FECIOARĂ

Sectorul relaţional este cel care se cere reconfigurat. Probabil sunteţi nevoiţi să lămuriţi unele relatii din viata voastră, indiferent daca acestea sunt din zona profesionala sau personala. Cert este ca s-au acumulat tensiuni acolo, iar acum e bine sa faceţi un pas inapoi si sa recunoaşteţi eventualele greseli.

Horoscopul zilei 15 martie 2021 BALANȚĂ

Mulți dintre voi s-ar putea întoarce cu gândul la trecut, ca și cum nu v-aţi desprinde de o amintire, de o etapă de viață. Posibil ca unele frici financiare să-și facă apariția și să fiesă fiţi tulburaţi de fel și fel de frânturi din foste povești de iubire. Nu este cazul, însă, să le daţi prea multă atenţie. Dacă le daţi atenţie, le daţi putere.

Horoscop 15 martie 2021 SCORPION

Zi puteţi avea mare noroc în dragoste. Este o zi potrivită pentru a interacționa cu persoane noi, pentru a cunoaște personalități și temperamente diferite față de voi. S-ar putea să vă surprindă plăcut compania unei persoane din anturajul prietenilor voștri.

Horoscopul zilei de 15 martie 2021 SĂGETĂTOR

Se tulbură apele în familie, s-ar putea chiar să vă surprindă cât de departe se va ajunge cu această tulburare. Știţi ce aveţi de făcut ca să liniştiţi situația.

Citeste si HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 15-21 martie 2021. Runele anunţă o săptămână grea, doar o singură zodie este răsfăţată

Horoscop zilnic 15 martie 2021 CAPRICORN

Problemele din viaţa sentimentală nu vă dau pace. Aveţi curajul de a vorbi deschis despre lucrurile care vă deranjează în relaţia de cuplu, căci în caz contrar, nerezolvate la timp, ele se vor strânge până în momentul în care paharul va fi plin. Evitaţi o astfel de situaţie, căci veţi fi puşi în situaţia unei despărţiri, iar asta nu e ceea ce vă doriţi.

Horoscop 15 martie VĂRSĂTOR

Aveţi așteptări prea mari de la cei din jur, chiar și de la persoanele pe care nu le cunoașteţi prea bine. Aţi vrea ca toți să vă recunoască valoarea, aşa cum o stabiliţi voi.

Horoscop 15 martie 2021 PEȘTI

Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat, veti primi propuneri onorante care va vor ambitiona in dorinta de a va atinge telurile profesionale. În dragoste, vestile sunt bune, caci romantismul si intensitatea pasionala isi dau mana in ceea ce va priveste.