Horoscop 16 iulie: Probleme amoroase pentru multe zodii

HOROSCOP: Ziua de joi, 16 iulie, este minunata pentru unii dintre nativii zodiacului, insa pentru cativa este chiar neplacuta, pe plan amoros. Se anunţa o serie de evenimente care v-ar putea da peste cap.

16 iul. 2015, 04:13
Horoscop 16 iulie: Probleme amoroase pentru multe zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 16 iulie

Zi de joi cel putin agitata pentru nativii din Berbec, care incearca din rapsuteri sa se plieze tuturor cerintelor la locul de munca. Din pacate, sefii nu dau niciun semn ca ar putea fi un pic mai intelegatori, asa ca Berbecii vor fi epuizati pana la finalul zilei.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 16 iulie.

Taurii isi dau seama joi ca depinde numai de ei daca relatia in care se afla va merge sau nu. Asa ca vor face un efort sa discute despre toate problemele pe care le au cu persoana iubita, pentru a iesi din impasul emotional in care se afla.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 16 iulie

Gemenii au o zi de joi minunata, avand in vedere ca reusesc sa se relaxeze pe toate planurile. Nativii acestei zodii traiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viata lor, care se va prelungi pe termen lung.

RAC – horoscopul zilei de joi, 16 iulie

Racii fac rost de o suma importanta de bani joi, pe care decid sa o investeasca intr-o afacere de viitor. Nativii acestei zodii se simt din ce in ce mai motivati si mai siguri pe ei insisi.

LEU – horoscopul zilei de joi, 16 iulie

Leii reusesc joi sa se odihneasca, dupa o serie de zile in care au muncit pe branci. Insa ziua de joi vine si cu o mare surpriza placuta, din punct de vedere financiar. Mai precis, nativii acestei zodii reusesc sa faca rost de o importanta suma de bani, ce ii va scoate dintr-un impas financiar.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 16 iulie

Fecioarele primesc joi o veste cat se poate de buna de la o persoana foarte apropiata. Aceasta veste ar putea fi legata de dezbaterea unei mosteniri sau de o suma de bani pe care nativii din Fecioara ar trebui sa o primeasca in curand.

Continuarea pe Lyla.ro