Horoscop 16 Mai 2015: Leii se pot bucura de o schimbare în viaţa de cuplu

Horoscop SÂMBĂTĂ 16 Mai 2015! Leii își pot complimenta persoana iubită, iar Berbecii au nevoie de contribuții importante în domeniul de activitate, potrivit Bewoman.ro.

15 mai 2015, 12:31
Horoscop 16 Mai 2015: Leii se pot bucura de o schimbare în viaţa de cuplu

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 16 Mai 2015

Probabil va trebui contribuții importante pentru domeniul dvs de activitate. Aveți un mare potențial pentru a câștiga realizări și distincții. În dragoste, un prieten ar putea să vă prezinte pe cineva care vă este pe plac. Este un moment bun pentru a reînnoi legăturile ce vă leagă de familia dvs.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 16 Mai 2015

Vă veți simți foarte optimist și entuziast privind proiectele și asociațiile dumneavoastră. Aveți nevoie de un impuls pentru a îmbunătăți și a vă depăși limita de acum. În iubire, ați putea colinda în curând noi căi cu persoana iubită. Puteți trăi momente plăcute cu prietenii.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 16 Mai 2015

Sunteți foarte exigent cu dvs, iar asta vă ajută să deveniți mai expert în profesia sau activitatea dvs. Oricum, ar trebui să vă faceți timp și pentru puțină relaxare. În dragoste, relația cu persoana iubită va fi din ce în ce mai apropiată.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 16 Mai 2015

Astrele favorizează în prezent succese juridice sau proceduri birocratice. Ceva totuși a rămas stagnant și împiedică planurile dvs. În dragoste, are fiecare o ocazie potrivită de a clarifica unele lucruri cu partenerul dvs. Este posibil să fiți un pic stresat și tensionat.

 

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO