HOROSCOP 16 MAI 2019. Atmosferă încărcată, cod galben de certuri şi alerte de pierderi financiare

HOROSCOP 16 MAI 2019. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

RomaniaTV.net
15 mai 2019, 11:29
HOROSCOP 16 MAI 2019. Atmosferă încărcată, cod galben de certuri şi alerte de pierderi financiare

HOROSCOP 16 MAI 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Foloseste energia acestei zile, pentru a pune la punct detaliile unui proiect sau pentru a te concentra pe activitati de rutina. Uneori, detaliile fac diferenta, prin urmare fii atent la ce auzi, ce spui si mai ales la cat de bine faci lucrurile. Fii gata sa delegi cateva sarcini si sa cooperezi cu cei din jur, fara a te lasa distras de pareri adverse. Astfel ai sanse sa obtii rezultate remarcabile si chiar sa-ti consolidezi pozitia din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 16 MAI 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cum iti manifesti iubirea pentru oamenii cei mai dragi din viata ta? I-ai imbratisat in ultima vreme? I-ai apreciat? Le-ai daruit din timpul, energia si prezenta ta? Ziua aceasta reprezinta contextul perfect pentru a-ti aminti de iubire, acea iubire manifestata prin gesturi concrete si atentie la micile detalii care genereaza bucurie in sufletele celorlalti. De asemenea, astazi poti avansa cu succes in derularea unui proiect, pentru ca ai inspiratia necesara si in plus reusesti sa te concentrezi eficient la ce ai de facut.

HOROSCOP 16 MAI 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In cazul tau, Luna in Fecioara stimuleaza nevoia de auto-ingrijire din toate punctele de vedere. Fii atent la nevoile tale, asculta-ti mai atent corpul si fii gata sa-i oferi ce are nevoie sau sa faci schimbarile necesare in dieta sau in ce priveste alte obiceiuri. Pe de alta parte, legaturile cu familia sunt activate si e posibil ca in in unele situatii sa-ti fie testate flexibilitatea si diplomatia. Fii gata sa negociezi orice cerere venita din partea celor dragi si invata (cum) sa spui „nu” cand asta este ce vrei cu adevarat.

HOROSCOP 16 MAI 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

O zi in care atentia la detalii joaca un rol major, atat in intalniri si negocieri, cat si in studiu sau activitati administrative. Daca esti atent, poti sesiza niste nuante si profunzimi ale dialogurilor si atitudinii celor cu care interactionezi, iar asta te va ajuta sa gestionezi optim o serie de colaborari care stau sa se inchege acum. Totusi, fii permanent deschis sa primesti noile oportunitati si posibilitati profesionale care se ivesc in aceasta perioada.

HOROSCOP 16 MAI 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Astazi se pare ca ai toate parghiile necesare pentru a-ti administra eficient banii si chiar a gasi solutii de crestere a veniturilor. Sunt esentiale luciditatea si alegerile constiente, bazate pe ceea ce simti ca e corect pentru tine, si nu pe emotii de moment. De asemenea, nu e momentul sa asculti parerile prietenilor in ce priveste investitiile, si nici sa te lasi distras de propunerile lor, fara ca mai intai sa te intrebi pe tine ce e bine sa fii si sa faci.

HOROSCOP 16 MAI 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Cu gandul la viitor si la cum ti-ar placea sa stea lucrurile, tinzi sa fugi de responsabilitatile profesionale. Astazi insa e important sa ai mai multa rabdare cu tine si sa iei lucrurile pe indelete, intelegand ca fiecare moment e important si fiecare gand pe care-l asociezi acestuia. Prin urmare, ramai concentrat pe nevoile tale prezente si, mai ales, fii gata sa investesti energie in lucruri care conteaza cu adevarat.

HOROSCOP 16 MAI 2019 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Prezenta Lunii in Fecioara poate insemna pentru tine un ragaz pentru ingrijire personala, meditatie, relaxare. E posibil sa intelegi astazi cateva mesaje subtile pe care le tot primesti de ceva vreme, referitor la mediul familial si la viata ta in ansamblu. Daca nu stii ce sa faci in vreo privinta, astazi ai putea avea revelatia de care aveai nevoie. Primesti raspunsuri esentiale, daca esti atent la semne si mizezi pe intuitie.

HOROSCOP 16 MAI 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Participarea e cuvantul de ordine pentru tine astazi. Fie participi la o intalnire in cadru larg, fie patrunzi intr-un cerc nou sau esti chemat sa-ti expui punctul de vedere in fata unei audiente alese, se pare ca nu e deloc mic castigul pe care-l poti obtine. Si acesta consta in primul rand in relatii, oportunitati de implicare in proiecte, ponturi bune sau chiar posibilitatea unei asocieri fructuoase. Asadar fii atent la invitatiile primite si priveste lucrurile in detaliu fara a pierde din vedere imaginea de ansamblu.

HOROSCOP 16 MAI 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Zona carierei si puterii primeste influente insemnate astazi. Contextul energetic te sprijina si te inspira sa gasesti mjloace si solutii inteligente, profitabile, in sfera profesionala si a finantelor. Chiar daca vei intampina si opozitii, in special din partea partenerului de viata, e important sa te asculti si sa faci pasul pe care-l consideri potrivit pentru tine. Poti face pasi insemnati in netezirea unei cai profesionale de succes.

HOROSCOP 16 MAI 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

E timpul sa privesti cu sinceritate in interiorul tau si sa recunosti care sunt acele lucruri pe care ti le doresti, cum vrei sa arate viitorul tau si cat de dispus esti sa primesti ceva nou in viata ta. E timpul sa-ti faci o evaluare a convingerilor care te tin in rutina si sa revigorezi pasiunea interioara si iubirea, in relatii si in ceea ce faci. Poate e momentul sa descoperi o noua pasiune, un nou mod de a crea sau un nou „teren de joaca” pe care sa-ti etalezi talentele si darurile.

HOROSCOP 16 MAI 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astazi ti-ar fi mult mai usor daca ai cere sprijin de la cei din jur si ai folosi cu cap resursele pe care le ai la dispozitie. Se deschid niste usi, e posibil sa ti se faca niste favoruri si sa beneficiezi de avantaje, dar pentru asta e nevoie sa primesti, fara a te simti obligat sa oferi cu aceeasi masura si in acelasi timp. Pe de alta parte, ziua de astazi iti poate aduce raspunsuri, revelatii si constientizari esentiale. Fii prezent si asculta cu atentie!

HOROSCOP 16 MAI 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Fie nu te mai simti bine in pielea ta, fie acasa nu ai parte de pacea si armonia pe care ti le doresti… In orice caz, e nevoie de ceva mai multa creativitate si receptivitate, pentru a descoperi ce e nevoie sa schimbi in mediul familial si in relatiile cu cei apropiati, pentru a aduce bucuria si armonia in casa. In alta ordine de idei, astazi se pot clarifica lucrurile in cadrul unui parteneriat sau colaborari, prin comunicare sincera si mai ales prin atentie la detalii.