HOROSCOP 17-22 IANUARIE: Care este zodia NOROCOASĂ a săptămânii

HOROSCOP: Descoperă ce-ți rezervă horoscopul săptămânal în perioada 17 - 22 ianuarie.

16 ian. 2015, 11:58
HOROSCOP 17-22 IANUARIE: Care este zodia NOROCOASĂ a săptămânii

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC

Sunt excluse toate călătoriile peste hotare, dar nu mai pot fi evitate cele locale, din ce în ce mai multe şi foarte stresante. Apelaţi la un vocabular lipsit total de subtilităţi, sunteţi foarte pretenţioasă, excesiv de emotivă şi lipsită de diplomaţia de până acum. Sărbători familiale „provinciale”!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR

Cele mai multe native fac excese periculoase şi repetate, care le pot afecta starea de sănătate. În acest interval, prevalează pasiunile şi oricât de mult doresc să ascundă prin ceea ce trec, majoritatea nativelor au şi tendinţa imprevizibilă de a se lăuda. Sunt posibile şi aventuri erotice secrete.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI

Oricât de greu le va fi, aceste native îşi vor reorganiza viaţa din aproape toate punctele de vedere. De miercuri, din ce în ce mai sensibile, prea imprevizibile şi foarte originale, exclud doar aparent plăcerile din viaţa lor (adică nu refuză şi nu renunţă la aventurile erotice şi la cele… culinare).

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC

Există pericolul ca în acest interval cea mai mare parte dintre aceste native să se îndrăgostească iremediabil de un fost prieten. Inspiraţia profesională maximă poate aduce şi mult dorita promovare miercuri sau vineri. În plus, cele mai norocoase chiar doresc şi fac o călătorie lungă peste hotare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL  ZODIA NOROCOASĂ – LEU

Pline de fantezie, dar şi foarte energice, încep prin a construi un plan de activitate „casnică”, pentru a îmbunătăţi aspectul căminului propriu şi sfârşesc prin a reorganiza întreaga viaţă de familie. Celibatarele se decid miercuri să treacă la „atac” şi să lămurească natura relaţiilor lor afective. În general, relaţiile parteneriale nu sunt stabile, deoarece doresc să fie independente şi să li se recunoască toate calităţile. Foarte energice, îşi pun în practică aproape toate planurile de viitor. În prima parte a intervalului, au mari şanse financiare, dar majoritatea sunt lipsite de spirit practic. Întreg intervalul, excese culinare!

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro