Horoscop 17-23 mai 2021. Începe sezonul Gemenilor! Atenţie, vine şi Mercur retrograd

Horoscop dragoste saptamanal pentru 17-23 mai 2021. Saptamana sta sub semnul Gemenilor. Soarele va intra si el in aceasta zodie, unde este asteptat de Mercur, Venus si Nodul Lunar Nord.  Totul se accelereaza.

17 mai 2021, 11:50
Horoscop 17-23 mai 2021. Începe sezonul Gemenilor! Atenţie, vine şi Mercur retrograd

Horoscop 17-23 mai 2021.

Sezonul Gemenilor incepe cu adevarat. Joi, 20 mai, Soarele intra in Gemeni, al treilea semn zodiacal. Se alatura aici energiilor inteligente ale lui Mercur, planeta care patroneaza zodiac, dar si farmecului seducator al lui Venus, precum si indicatorului tendintelor si al moravurilor sociale – Nodul Lunar Nord.

La ce sa ne asteptam? In primul rand la o accelerare a ritmului vietii. Te poti simti mai nelinistit, mai curios, mai dornic de stimulare si interactiune. Mai este putin timp de ragaz, caci din 29 mai Mercur va intra in al doilea sau retrograd al anului. Si va ramane asa pana in 27 iunie. Profita acum ca sa lamuresti ce e de lamurit inainte de a fi prea tarziu!

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop 17-23 mai 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, in aceasta saptamana te vei misca cu logica ta traditionala si cu spirit practic iar asta te va ajuta sa iti sustii si realizezi cu brio treburile profesionale. Spre mijlocul saptamanii, dupa ce Soarele si Mercur se instaleaza in Gemeni, si tu vei fi atins de aceasta energie si vei deveni brusc mult mai sociabil, comunicativ si echilibrat intre munca si viata sociala. In weekend, se anunta clipe de pasiune, misticism, puter, dinamism si emotii intense. Duminica iti aduce un final frumos de saptamana, cu o surpriza placuta la orizont. Trairile sunt bogate dar si foarte clare si directe, ceea ce e bine. Sunt zile ideale pentru iesiri scurte in companii bune.

Horoscop rune 16-23 mai 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte doar de noroc și cadouri!
Ai fost puterea din spatele succesului cuiva, insa Universul iti lumineaza acum calitatile si meritele tale. Asuma-ti ceea ce esti. Tu nu esti doar un sustinator de nadejde, ci o stea stralucitoare.

Horoscop 17-23 mai 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, aceasta saptamana are un mix interesant de momente placute si de mici capcane. Vei fluctua intre clipe relaxante si romantice dar si intre altele pasionale si intense. In treburile profesionale ai sansa sa muncesti din plin si sa soliciti ceea ce tu consideri ca meriti. Sa retii ca poti realiza mult mai multe impreuna cu oameni decat de unul singur, cel putin acum. Cu abilitatile tale de lider stralucind din plin, ocupa-te asa cum trebuie de un grup de oameni deschisi si frumosi la minte, coordononandu-i asa cum numai tu stii.

Horoscop 17-23 mai 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, saptamana iti va contine anumite turbulente, majoritatea cauzate doar de starile tale fluctuante de dispozitie. Ai tendinta sa iti suprimi emotiile si sa devii rece. Asta iti ajuta treburile profeisonale dar iti creeaza probleme in relatiile sentimentale. Totusi, aceste situatii se vor indulci si iti vei aborda partenerul in stilul tau cald si vei reechilibra lucrurile. Pasiunea si emotiile intense isi vor atinge apoi si ele varful si totul se va simti mult mai intens. Noroc ca te poti concentra la treburile profesionale in aceste conditii. In weekend e timp de relaxare ceea ce vei fi face, insa evita luatul de decizii serioase. Multa actiune te asteapta, asadar, mai ales ca Marte planeta actiunii si impulsurilor este in zodia ta pana la inceput de iulie. Daca te simti prea nervos, varsa-ti aceasta energie intr-un sport.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 17-23 mai 2021. Atentie la promisiuni!
Jupiter, proaspat instalat in Pesti, poate da o stare de exaltare care sa te faca sa exagerezi. Atentie ce promisiuni faci si asigura-te ca le poti onora!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
O saptamana excelenta pentru viata amoroasa. Dragoste, tandrete, relaxare, pasiune, dorinta, mister, flirturi. Iti revigorezi relatia de cuplu sau, daca esti singur, sunt sanse mari sa-ti gasesti jumatatea.

Horoscop 17-23 mai 2021 dragostei Taur
Viata amoroasa va fi foarte interesanta in acesta saptamana. Intimitatea in cuplu creste, iar pasiunea atinge cote inalte. Simti nevoia sa-i impartasesti partenerului sentimente profunde. Daca esti singur, nu ezita sa iesi si sa experimentezi. Flirteaza mai mult.

Horoscop dragoste Gemeni
Dedica-ti timpul partenerului de cuplu si vei da o mare sansa relatiei. Profita de aceste zile, pentru a readuce sarea si piperul in viata voastra amoroasa. Daca esti singur, exploreaza-ti mai mult farmecul personal pentru a atrage persoanele de sex opus. Nu te gandi ca vei da gres.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop Urania. Intrarea Soarelui în Gemeni îmbunătăţeşte comunicarea, amplifică dorinţa de acţiune şi scoate la iveală informaţii ascunse