Horoscop 17 mai 2016. Previziuni detaliate pentru marţi

Horoscop 17 mai 2016: Citiţi ce v-au rezervat astrele pentru marţi, o zi  cu ceasuri rele  pentru superstiţioşi.

16 mai 2016, 10:20
Horoscop 17 mai 2016. Previziuni detaliate pentru marţi

Berbec

Se pare ca resimtiti o stare de nemultumire si iritare si aveti tendinta sa va iesiti usor din fire. Este recomandat sa faceti apel la stapanirea de sine si sa evitati reactiile exagerate. In relatia cu partenerul de viata, ar fi bine sa ocoliti subiectele delicate, care pot conduce la discutii aprinse.

Taur

Este posibil ca astazi sa aveti un spirit critic iesit din comun si o tendinta de a exagera. Dupa-amiaza ati putea incepe pregatirile pentru o calatorie in interes personal. Spre seara, reusiti sa va linistiti si aveti ocazia sa va relaxati in compania unor persoane dragi.

Gemeni

Dimineata exista riscul sa va dezamagiti un prieten apropiat. Atentie: sunteti predispus la gafe! Va sfatuim sa nu ii cautati nod in papura partenerului de viata. Ar fi bine sa ascultati o persoana mai in varsta din familie, chiar daca nu va convine ce spune.

Rac

S-ar putea sa fiti nelinisitit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul sa va faceti probleme. Dupa-amiaza s-ar putea ca o ruda apropiata sa va imprumute o suma importanta sau sa va propuna o colaborare de pe urma careia puteti castiga bine. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa va ascultati intuitia.

Citeste continuarea pe Huff.ro