Horoscop 17 noiembrie 2020. Marţi, trei ceasuri rele?

Încă de la primele ore ale zilei, ţi se recomandă să te pregăteşti pentru eventualitatea unei veşti proaste azi. S-ar putea să o primeşti la telefon, printr-un mesaj, un e-mail sau de la un cunoscut.

RomaniaTV.net
16 nov. 2020, 14:50
Horoscop 17 noiembrie 2020. Marţi, trei ceasuri rele?
Horoscop 17 noiembrie 2020

Horoscop 17 noiembrie 2020.

Nu se recomandă deloc investiţiile, fie că vizează planuri personale pe termen lung sau proiecte pe care le derulezi împreună cu alte persoane. Riscurile la care te supui sunt mai mari decât ai crede, iar entuziasmul s-ar putea să te orbească.

Berbec

Berbecul va trebui sa verifice scrupulos si meticulos toate faptele si documentele. Ei bine, o astfel de munca de rutina va da roade. Poate ca cheltuielile planificate pentru fonduri mari vor fi reportate pana astazi si trebuie sa fii pregatit pentru asta. Cand vine vorba de cumpararea unui apartament, atunci ar trebui sa verificati din nou organizatia si vanzatorii.

Horoscop 16-22 noiembrie 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul favorabil al planetei Venus influențează puternic zodiile în diferite sectoare ale vieții

Horoscop 17 noiembrie 2020 Taur

Capul Taurului se invarte si nu se poate concentra asupra muncii. Cauza acestul lucru este lipsa de somn si nerezolvarea problemelor. Simtiti-va liber sa cereti ajutor si nu va faceti griji, oricum vi se va oferi. Si daca treci peste bord si ceri ajutor unor persoane care nu fac parte din cercul tau social, acesta va aduce in continuare cunostinte utile. Cine stie, poate niste noi prietenii.

Gemeni

Gemenii de astazi vor fi deosebit de suspiciosi. Toata ziua vi se va parea ca sunteti urmariti, ca toate privirile sunt atintite asupra dvs. Nu tine cont de aceste lucruri marunte. Si este important sa ne amintim ca ar fi o mare greseala sa iti versi nervii pe cei din familie.

Horoscop 17 noiembrie 2020 Rac

Zi norocoasa pentru Raci. Ascultati opiniile altora si grabiti-va cu indrazneala in lupta. Recompensati succesul si ajutati-i pe cei care nu au reusit sa faca fata sarcinii lor. Astfel, nu numai ca vei creste, dar vei crea si o societate puternica in jurul tau.

Leu

Astrele va sfatuiesc sa va tineti caii. Atat fizic, cat si emotional. Nu trebuie sa faci imposibilul pentru a rezolva o problema, dar nici sa o lasi balta de la prima incercare.

Horoscop 17 noiembrie 2020  Fecioara

Astazi Fecioarele vor crede ca toti oamenii sunt impartiti in doua tabere. Deci, merita sa te privesti prin prisma altei persoane. O astfel de tehnica nu numai ca va reduce tensiunea generala, ci va intari si legaturile prietenoase.

Citeste mai multe pe fabricatinromania.info